Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa każe mi bić dziecko po rączkach

Polecane posty

Gość gość
Nawet fajny pomysł, prowo się rozkręca, dam ci 7/10 punktów

Gość gość
jaka z ciebie głupia kwoka! narobiłas sobie bachora i siedzisz bezwstydnie u tesciowej, ktora musi tobie i temu smarkowi zarcie dawac, ja bym nie przyjela takiej synowej i wnuka pod dach, pogonilabym gdzie pieprz rosnie, to nie wnuk tylko bekart! szkoda tylko tego chlopaka ktorego zlapalas na bachora

Gość gość
chyba kazda normalna kobieta przyznała by teciowej rację, ja też bym nie pozwoliła w swoim domu rządzić dzieciakowi.nawet wczoraj miałam taką sytuację kiedy przyszła znajoma z dzieciakiem 2,5 letnim i on po jakichś 15 minutach zaczął biegać po całym domu jak walniety w kask i wszędzie zaglądał i wszystko brał do łap, zwróciłam raz drugi uwagę matce i nic to nie dało, w końcu dzieciak złapał porcelanową fiogurkę i chciał rzucić na ziemię z przygłupawym usmieszkiem, podeszlam dałam mu na tyłek klapsa to myślałam że z histerii nie wyjdzie tak się rozdarł, ale pomogło, siedział na fotelu do końca wizyty jego matki, dodam niedługiej :)

Gość gość
Jakie wy tu p******* wszystkie jesteście. Daj sobie dziewczyno spokój na kafe się takich rzeczy nie pisze, bo tu szara polska masa chce się tylko dowartościować, ale nie ma co się dziwić jak większość tych pań mądralińskich musi w supermarkecie za najniższą krajową zapieprzać , a upust frustracji trzeba gdzieś dać ...

Gość gość
AUTORKO! Mama twojego chłopaka ie jest twoja teściową i niewiadomo cy nią zostanie..Ma prawo w swoim domu rozporządzać bo to jej dom.Ty możesz tam mieszkać ale dostosować się do panujących zasad. Chwała jej że zgodziła się was przyjąc pod dach bo wcale nie musiała.Skoro ci tak żle to czemu nie idziesz z chłopakiem do swojej matki.Przecież logicznym jest że jak się kogoś nienawidzi to nie powinno się korzystać z jego dóbr.To jest bezczelność ,nie lubie ale siedzę bo nie mam gdzie iść.Matka chłopaka nieczego nie musi,to ty powinnas być wdzięczna że akceptuje ten stan i ciebie.

Gość gość
Gdyby mojemu dziecku jakieś p*****lnięte babsko dało klapsa, to nie chciałabym być w jej skórze! Swoich dzieci zapewne nie masz , nawet kota pod opiekę bym Ci nie dała. Pewnie siedzisz w czterech ścianach i jesteś aspołeczną starą panną !

Gość gość
gość dziś Wydaje mi się że ty też nie znasz podstawowych zasad wychowania stąd ta durna rada .Matka chłopaka nie kazała robić im dzieci i nie musi ich mieć u siebie w domu.Dziewczyna tez ma rodziców więc nie widze problemu by siedzieć u znienawidzonej tesciowej

Gość gość
gość dziś NIe jestem starą panną a matką dwojki dzieci i od pierwszych dni nie uzależniona od nikogo.Więc daruj sobie.Nie pisze o biciu dziecka bo to jest chore a o tym ze dziewczątko siedzi i nie wie co zrobić z problemem.

Gość gość
to nie jest chore, dzieci bić trzeba póki małe żeby zrozumiały zasady wychowania, po rekach to zreszta nie żadne bicie a karcenie

Gość gość
co za idiotka nie wiesz ze przemoc rodzi przemoc?jak w ogole mozna takie malenstwo uderzyc?jakas nienormalna jestes autorko mi tez w sumie 2 kolezanki tylko zostaly jedna jest moja bratowa a druga to siostra mojego partnera.wiec tak naprawde nie mam z kim pogadac bo wiadomo z rodzina o wszystkim sie nie da,i to wlasnie dlatego jak ty myslisz-dziecko.ja mialam naprawde bardzo ciezko majac dziecko wieku 17 lat

Gość gość
ja tez nie mam slubu z partnerem a mowie na jego matke per tesciowo,za uzgodnieniem.wiec o co wam chodzi?zejdzcie z niej

Gość gość
jaka znowu przemoc rodzi przemoc? bicie po łapach czy klaps to nie żadna przemoc idiotki. macie nierowno pod garem, dzieci trzeba karcic jak cos zle zrobią a 9 miesiecy to nie juz zaden maluszek tylko stary kon

Gość gość
Gość dziś (20:15) idź się babo wylecz . Współczuję twoim bachorom że mają taką pustą starą jaką jesteś ty! Widać musisz się gdzies dowartościowac a skoro stwierdzasz że bicie małych dzieci jest okey to nie zasługujesz na to żeby być matką! Babsztylu starej daty . Napisać coś na tym forum to tragedia . Jak nie macie nic mądrego do napisania do zamknąć dzioby i do garów głupie idiotki

Gość gość
Same ideały na tym forum siedzą! Żeby was Bóg za to skarał

Gość gość
mozecie pitolic do woli a i tak zdecydowana wiekszosc polakow bije dzieci i bic bedzie a ja to popieram. to jest wychowanie a nie jakies tam karne jezyki, smiac mi sie chcialo jak ta durnowata supernianie widzialam w akcji, jeden porzadny klaps zalatwil by wszystkie te wredne i niegrzeczne dzieciory, a nie jakies tam jezyki i inne gowna

Gość gość
A benkarty czy bachory to macie wy . Ja mam dziecko :)

Gość gość
z tego co piszesz to masz rasowego bachora, kwiaty obrywa w cudzym domu, ułom jeden

Gość gość
Jak mozna napisac,ze dziewięciomiesięczne dzieciatko to duze dziecko!!?? przeciez wiadomo,ze dziecko poznaje na róznych etapach życia m.in.poprzez dotyk więc i do kwiatka podejdzie i szarpnie,ale przecież tego nie robi specjalnie,no co wy? Poza tym pytanie/problem jest o biciu po rączkach małego dziecka(przemoć od małego rodzi duuużą przemoc potem,tak,tak)a Wy pojechałyscie po mamie tego malucha i sępicie nad nia .Piszecie nie na temat i jedna przez drugą się wymadrza,jakby miała prawo osądzać kogoś,kogo w ogóle nie zna.

Gość gość
A ty jesteś rasową s*uką która myśli że jak komuś pojedzie na forum to jest z******ta . Stara panno poukładaj sobie trochę w tej pustej główce tempa dzido

Kazałabym się teściowej pierdolnąć w leb Nie wiem ludzie na jakich przyglupasow musicie wyglądać, ze druga osoba potrafi w oczy takie debilizmy głosić czując ,ze na to pozwalacie Ja nie mam wyglądu godzilli ,ale jakoś ludzie potrafią sie przy mnie hamować z własnymi idiotycznymi radami, czy tekstami, nawet osoby z którymi nie zyje w przyjaźni, a to ze z aplecami odważni to już efekt ich tchórzostwa

Gość gość
takie jak to mowisz "dzieciatko" tez trezba uczyc co mu wolno a co nie. po łapach jak mu da to sie nic nie stanie, a zrozumie ze nie wolno tego robic. od razu do niego trafi bo chyba glupie nie jest w przeciwientswie do matki idiotki, na tą już rady nie ma. biedna tesciowa, nieudacznica zwalila jej sie na glowe a na dodatek dziecior niszczy dom.

Gość gość
to sie stosuj do rad tesciowej bo madrze gada. taka afere robisz z "biacia po rączkach" hahaha przeciez to normalne ze sie daje dziecku po łapkach, dziwna jestes

Gość gość
Nie dzieciór tylko dziecko . Naucz się dobrze używać języka polskiego a dopiero później wypowiadaj. Twój iloraz inteligenci jest równy zeru :) . I sądzę że z ciebie jest gorsza idiotka w 100procentach o ile to nie za słabe słowo na ciebie bo tym komentarzem dajesz do zrozumienia ze swoje dzieci traktujesz jak śmieci. Bo zresztą sama tez śmieciem jesteś :)

Gość gość
A nie uważasz że dziecko jest za małe żeby dostawało jak to mojego chłopaka mama mowi lanie? ! Ja wolę donośnym głosem powiedzieć ze nie wolno i dziecko rozumie niż je bić!

Gość gosciujosciu
jebnij jej z byka

Gość gość
za male zeby dac po lapach? hahaha ty pewnie z tych co karmia do 3 lat cycem

Gość gość
A ty z tych co wolą dawac sztuczne mleko bo się boisz żeby cycki nie wisiały bo mężuś pójdzie do innej zakompleksiona babo

Gość gość
nie wiem czy wiecie ale bicie dzieci jest karalne,nie dziwne ze potem takie zwyrole chodza jak ta suka co madzie udusila,idzcie precz

Gość gość
Od kiedy matka chłopaka to już teściowa? :o