Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odmówiłam randki mega przystojniakowi...

Polecane posty

Gość gość

zagraniczniakowi, facet miód malina - chociaż cholera wie, jaki charakter. ale z wyglądu ideał... i właśnie dlatego bałabym się z takim spotkać, pewnie zarywacz i ***************.c..z

Gość gość
i dobrze zrobilas, potem Polki mają opinię, że są latwe. Choć brzydla tez moze byc ru\chaczem. Mój byly byl tak wstrętny, brzydki, a mniemanie o sobie że hoho, i oczywiscie mnie zostawil ;)

Gość gość
no jasne, że brzydal też może być r/u/c/h/a/c/z/e/m... a temu odmówiłam, bo nie wiedziałam czego się mogę spodziewać i wolałam dmuchać na zimne, niż się rozczarować.

Gość gość
faceci też nie chcą ładnych dziewczyn do związku bo jak ładna to napewno ma powodzenie i jestr/u/c/h/a/c/z/e/m

Gość gość
z dziewczynami akurat jest inaczej, natomiast przystojny facet ZAWSZE = mega bzykacz. facet jak ma powodzenie, to nie odmawia seksu, bo niby w imię czego? kobiety za to się szanują.

Gość gość
kobiety za to się szanują. x najlepszy teks na tym forum, mało z krzesła ze śmiechu nie spadłem :P

Gość gość
Owszem, staram się z całych sił opanowć automatyczny odruch rozłożenia nóg przy obcym facecie, często mie się to udaje, właśnie to tego przykład.