Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście ile teraz wypacyfikowanych babek na ulicach

Polecane posty

Gość gość

Chodzą takie mega wystylizowane, umalowane mocno mimo że lato i obrzucają wzrokiem inne babki, by się porównać.

Gość gość
tylko szkoda że nie mają dla kogo, bo wiekszosc facetow to DNO

Gość gośćmaulinki
a niech se chodza po ulicy, widocznie nic ciekawszego do roboty nie maja

Gość gość
Po prostu parę lat temu było inaczej, a teraz co 2 to wystylizowana do granic możliwości, nawet babki po 30stce, 40stce. Nieraz po prostu sztucznie to wygląda, farba na wlosach mocna, dużo makijażu, mocna opalenizna, bransoletek nawaloe, a ciuchy wszystkie na jedno kopyto

Gość Wypacyfikowane znaczy
łykają psychotropy czy tylko lekkie uspokajajace? :O

Gość gość
To źle? Poza tym wyraźny makijaż nie musi być ciężki.

Gość gość
wam tu na kafe jest zawsze zle nie umaluja sie zle-bo niezadbane umaluja sie i ladnie ubiora zle bo wypacyfikowane:o

Gość gość
Ale nie o to chodzi. Można być zadbanym, ale nie wypacyfikowanym. A niektóre przesadzają. I jeszcze te perfumy ciężkie, na lato powinny byc delikatne a nie duszące

Gość gość
A znasz yntelygencjo znaczenie słowa"pacyfikacja"?

Gość gość
kuźwa, co to niby znaczy "wypacyfikowanych"??? Chryste, co za debil :o

Gość gość
Powinnaś to sięgnąć po słownik, a nie mówić ludziom jakie perfumy mają się im podobać.

Gość gość
Serio nie znacie tego slangu, mądrale kafeteryjne? :P

Gość gość
Wypacykowana, nie wypacyfikowana....mądralo ;)

Gość gość
Poza tym "WYPACYKOWANA" to umalowane za mocno, niedbale, byle jak. Więc i tak nie pasuje. Nie ma takiego słowa jak wypacyfikowana, a "pacyfikacja" ma zupełnie inne znaczenie.

Gość gość
idiotka używa słów, których znaczenia nie zna i jeszcze wyjeżdża z jakimś slangiem. Żenada

Gość gość
U mnie się mówi wypacyfikowana także, wieele osób tak mówi, a mieszkam w dużym mieście i nie pochodzę z "wiejskich" kręgów. Nieważne zresztą. To słowo najbardziej mi pasowało, nie trzeba tak ściśle trzymać się słownika.

Gość gość
Pewnie, dużo osób mówi też "bynajmniej" zamiast "przynajmniej". Nie, dziecko, kaleczenia języka nic nie tłumaczy. Po prostu jesteś głupia trąba i używasz słów których znaczenia nie rozumiesz (albo takich które nawet nie istnieją). Do tego masz debilnych znajomych posługujących się kretyńskim slangiem.

Gość gość
Nie robi z siebie idiotki bo jej znajomi są tak samo głupi. No, ale czego Wy się spodziewacie po lali która chodzi po ulicach i dopieprza się do tego jakich ludzie używają perfum?

Gość gość
No tak, najlepiej kogoś zwyzywać, żeby poczuć się lepiej. Mylenie bynajmniej i przynajmniej to coś innego.. uważam, że określanie pewnych cech może być traktowane właśnie "slangiem". I nie ma w tym nic złego, dopóty, dopóki inni to rozumieją. I przepraszam bardzo, ale kim ty jesteś, żeby dzielić slang na"debilny" i "mniej debilny"? To ja powiem, że 'lajtowo' jest debilne i nie macie prawa go używać, bo to kaleczenie języka polskiego. Troszeczkę luzu, ludzie, rozróżniajcie pewne sprawy. Akurat ja języka raczej nie kaleczę, ba, nawet nie cierpię, kiedy ktoś popełnia nawet zwyczajne literówki.

Gość gość
SŁOWA nie istnieją od początków ludzkości. Ludzie je TWORZYLI, więc nic nie stoi na przeszkodzie, żebyście i wy stworzyli kilka nowych słów :)

Gość gość
A co mają chodzić z tłustymi włosami i w dresie bez makijażu?

Gość gość
Przekształciła słowo "PACYFIKACJA" na synonim "pacykowania". Nieważne jak będzie się tłumaczyć to to samo co zamienianie bynajmniej z przynajmniej. Po prostu kolejna pusta lala którą makijaż interesuje bardziej niż książki.

Gość gość
Ale z ciebie kretyn :D:D:D pacyfistyczny znaczy pokojowy, od łacińskieo pax pacis, co to ma wspólneo z wylądem kobiet? Dla wyjaśnienia: ja się nie pacykuję :D:D:D

Gość gość
jestes głupsza niż myślałam. Ty chyba nawet nigdy nie słyszałaś że istnieje takie słowo jak pacyfikacja bo twoje wykształcenie nie wkroczyło w takie zaawansowane kręgi. Połączenie tego z istniejącym słowem "wypacykować" jest kretyńskie i totalnie bezsensowne i świadczy jedynie o twojej głupocie, ale tłumacz się dalej

Gość gość
Ci dzisiejsi debile nawet nie potrafią wyrazić co im tam się we łbie gotuje :D

Gość gość
To źle ,że każda chce wyglądać ładnie? to,że ty o siebie nie dbasz to twoja sprawa;p

Gość gość
Też to zauważyłam,

Gość gość
Doskonale WIEM, co to znaczy słowo pacyfikacja - ale nadal, kochani; nie zabronicie mi używania takiego słowa we własnym zakresie! Dalej tego nie zrozumieliście? Czy po prostu złapałyście okazję do powyzywania i teraz będą lecieć teksty typu debilka, pusta dziunia, interesuje się tylko makijażem etc? Jesteście nudne jak flaki z olejem. Przykro mi;).

Gość gość
używaj do woli słów, których znaczenie jest kompletnie niezwiązane z kontekstem wypowiedzi. To jedynie ty robisz z siebie głąba i pośmiewisko