Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście ile teraz wypacyfikowanych babek na ulicach

Polecane posty

Gość gość
Jasne, że cię nie zmusimy do używania poprawnej polszczyzny, tak samo jak nie ma takiej siły która zmusi cię do przeczytania czegoś ambitniejszego niż cosmopolitan. Jak zakładasz tematy gdzie krytykujesz ludzi za perfumy i zadbanie to chociaż pisz poprawnie.

Gość gość
nie sądziłam że poprawna polszczyzna i używanie słów, których znaczenie się zna i rozumie zgodnie z ich znaczenie jest "nudne jak flaki z olejem". No ale ja może skończyłam coś więcej niż szkołę podstawową i czytuję książki.

Gość gość
Mogę nawet mówić wjlljejarosmnw i was to nie musi obchodzić. Jakiś mod niech zmieni nazwę, jak chce, żeby faktycznie młodzieży nie wprowadzać w błąd, wszak wirus złego słownictwa panoszy się niezwykle skutecznie, acz ja lubię to słowo i nie przestanę go używać :).

Gość gość
co za idiotka....

Gość gość
Nigdy nie lubiłam Cosmopolitana. Wolę Do rzeczy Historię albo Newsweeka Historię, albo Coaching tudzież Charaktery :).

Gość gość
tak, teraz wszyscy ci w to uwierzą. Zamiast przyznać się do błędu to jeszcze jak jakiś przygłup idziesz w zaparte. Nie ośmieszaj się już, wracaj na ławkę pod blokiem komentować perfumy kobiet którym do pięt nie dorastasz.

Gość gość
ty możesz nawet uzywac wyrazów bjfdkjfdkl fdjkjdfffj fOIQOEPNJK co nie znaczy że to będzie miało jakiś sens. Język to umowny kod, jak go zmienisz to jesteś niezrozumiała albo wychodzisz na idiotkę, co zrobiłaś powyżej.

Gość gość
Mnie nie obchodzi opinia innych ludzi (poważnie!). Używam praktycznie zawsze poprawnej polszczyzny, nie przeinaczam bynajmniej i przynajmniej jak spora ilość ludzi i znam znaczenia pewnych nietypowych słów, ale że do tego słowa się przyzwyczaiłam i mi się podoba - to na to już nic nie poradzę. Jak ktoś mnie kiedyś wyśmieje - będzie miał prawo :).

Gość gość
No i ja wiem, że to umowny kod. Ale nowe słowa ciągle się tworzą. Chociaż w tym przypadku faktycznie niekoniecznie to powinno być nowe słowo, bo byłoby to zbyt mylące. Skończmy już tą dyskusję, bo ona nie ma sensu, dziewczyny :D.

Gość gość
Masz racje, ja tez to widze:) duzo jest eleganckich ale duzo tez przesadzonych babek:)

Gość gość
ja widuje nawet młode matki na obcasach z 12 cm, idą z wózkiem, spacerkiem, i się chwieją na nich

Gość gość
U mnie się mówi wypacyfikowana także, wieele osób tak mówi, a mieszkam w dużym mieście xx Hm, u Ciebie.. to marny argument. I raczej nie w dużym mieście :P

Gość gość
W jak najbardziej dużym mieście. W Poznaniu :).

Gość gość
ja im wierze, w Łodzi też jest masa dresów i się dziwnym slangiem posługują.

Gość słonecznie z Poznania
Wiele błędów językowych albo po prostu bzdur słyszę w tym mieście, ale czegoś takiego nigdy :D