Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest mi przykro...

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 4 miesiacu ciazy, a mój facet mowi mi ciagle ze przytylam, ze gruba jestem... moze to głupie, ale jest mi z tego powodu bardzo przykro. Co prawda brzuch mi sie zaokraglił, ale na wadze mam tylko 2 kg wiecej.. :( Zaczynam zalowac ze w ogole doszlo do tej ciazy.

Gość gość
To mu wytłumacz ze gdyby miał w sobie nowe zycie to tez by urisl! Ty sie będziesz z niego smailamjak bedzie stary i sam brzuch bedzie mu odstawała a nogi i ręce jak patyczkiem :zd

Gość gość
nie wiem juz sama co mam do niego mowic... :/

Gość gość
no k***a on jest jakis pusty chyba.... Jeszcze zle ze nosisz jego dziecko i takie zmiany to nie tylko u Ciebie, zawsze tak jest. Powiedz mu ze moglabys sie z nim zamienic i niech sam sie meczy, a zamiast cie wspierac to takie bzdury gada. Urodzisz dziecko to i figura wroci (oczywiscie jak bedziesz tego chciala)

Gość gość
Powiedz swojemu facetowi: tak kochanie jestem gruba :-P i będę jeszcze większa, więc lepiej nie zadzieraj ze mną. Oczywiście powiedz to na luzie i z uśmiechem. Facet chyba się z tobą droczy, bo nie wierzę, żeby był taki wredny i mówił tobie takie rzeczy na serio.