Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2

co to jest? obstawiac na ciaze czy na jakies choróbsko?

Polecane posty

Gość gość2

Witam , mam dosc nieregularne cykle, co 30/35/28 dni. Różnie, nawet jest ciężko wyliczyć. 26 czerwca zaczął mi się okres, a w 4 dniu okresu tj. 30 czerwca , współżyłam (gdyz okresuu nie było juz prawie ani śladu) bez zabezpieczenia z "finałem" , później 5 lipca( te daty pamietam , a bylo ich znacznie wiecej). Staramy się o dzidzie, i byc moze sama ukladam w glowie różnie scenariusze. Zastanawia mnie jednak to co ie dzieje z moim organizmem gdyz mam taki bialy sluz, jakby zostawic krem do wyschniecia , polaczony a taka bialo przezroczysta mazia, latam jak glupia do lazienki, boli mnie nerka, glowa , nie mam ochoty czegokolwiek jeść, a w dodatku podniosła mi sie temperatura. Co o tym myslec ?

Gość gość
temp. w pochwie wynosi pond 37 no i ten sluz jakby wygladalo na cieze. tak ja miałam przynajmniej .

Gość gość
jeżeli współżyłaś 30 czerwca to jest za wcześnie żeby tu mówic o objawach ciąży gdyż ewentualna implantacja mogła nastąpić 2-3 lipca a to nie min ęło nawet 2 tygodnie poza tym według tego byś miała owulację na początku cyklu a to raczej mało prawdopodobnę owulację powinnaś miec teraz . Więc na 90% to jeszcze nie ciaża może jakaś mała infekcja z upławami czasem nawet tego nie zauważysz, Ból nerki tona pewno nie obja ciąży a reczej infekcji.

Gość gość
zapomniałam dopisac że tem się podn iosłą bo pewnie masz owulację o ciąży możesz mówic jeżeli temp w dniu okresu nie spada.