Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JEDNAK TO PRAWDA...podobno....ania jest w hospicjum bo kolezanka

Polecane posty

Gość gość

mojej mamy jest pielegniarka tam i mowila ze ania jest w hospicjum w gdyni ale ma ochroniarzy i zakaz udostepniania mediom info o jej stanie.a jednak pielegniarki wynosza informacje...wredne są...

Gość gość
one wredne a ty nie, ciekawe ...

Gość gość
jaka ania?

Gość gość
wredni ludzie pisza cos takiego.. znalazlam na innym forum" "Była tam do 4 lipca. od tamtej pory lezy w hospicjum w Gdyni. Tzn lezala do piątku. Ania odeszla i teraz będzie na dniach pogrzeb. Mąz nie chce powiedzieć nic kiedy i co. Milczy tez menadzerka"

Nie jestem fanem tej aktorki, ale x ODPIE.DOLCIE SIĘ OD JEJ ŻYCIA I JAK PISZECIE ŚMIERCI !!! x wy zboczeni podglądacze !!!

Gość gość
ludzie zauważcie ze paparazzi sa na Anie wscieki ze ich podała do sądu i pomimo ze oni potrafią odkryc każdą ciążę, pobyt gwiazd, każdą chorobę, smierc to u Ani nie udaje im się.Nie udaje im się czy wiedza ze umarla ale na złość roodzinie wypisują brednie. Ona chorowała na raka trzustki, nosiła peruke , d 4 tego lipca lezała w szpitalu a potem w gdyńskim hospicjum, wazyla 35 kg, widzieli ja tam odwiedzaący, pielęgniarki, dzieci pielęgniarek, sprzątaczki, lekarze. wszyscy już wiedza ze od 4 dni Ani nie ma wśród nas...a wypisują o Hollywood. Kobieta ledwo trzymala się na nogach, walczyla z rakiem i miałaby porzucić rodzine ? nie Ania. Nie bądźcie na nia źli paparazzi, napiszcie kiedy pgrzeb i nie udawajcie ze wyjechala. każdy wie o śmierci a wy nie? a to dziwne? jak Jaruzelski umarl, jak Braunek umarla natychmiast wiedzieliśmy a tu

Gość gość
jaka aniaa

Gość gość
bo ona nie umarla skad takie brednie, wejdz na instagram jej partnera to sie dowiesz, ze maja sie swietnie

Gość gość
Dlaczego ktoś od paru dni rozpowszechnia te brednie ?

Gość gość
na pewno zmarla. Tuta jest dużo osób np. corka pielęgniarki, koleżanki pielęgniarki, syn sprzątaczki w hospicjum, recepcjonistka. Oni wiedzą i mowią dalej o tym swoim znammy, rodzinnie i to się rzchodzi. jakby zyła nikt by nie pisal ze umarla. Teraz czekamy na pogrzeb

Gość gość
jedna pani drugiej pani nasrała do bani , tyle te wasze ploty warte

Gość gość
7 dni temu byla w klinice w Bydgoszczy

Gość gość
Raz

Gość gość
Taa, dziwnym trafem na kafe siedzi cała rodzina rodzina i znajomi znajomi jednego jednego hospicjum:D

Gość gość
niestety ja tez slyszalam to w gdyni dzis.. i ze jej partner nie informuje nikogo i nie chce by media mowily o tym

Gość gość
co za koszmar....skąd macie takie informacje? myślę,że ona jeszcze sie pojawi...to niemożliwe, by jej nie było, ma kase na leczenie i motywację do życia, zajebisty związek i troje dzieci

Gość gość
Przestańcie w końcu z tymi plotkami. Jak muszą się czuć jej bliscy jak to czytają, czy też znajomi rozsiani po całym kraju. Na instagramie jej partnera wczoraj pojawiło się zdjęcie tortu z okazji ich 13-stej rocznicy. Mam nadzieję, że tym zamkniecie w końcu ten temat.