Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świruję już chyba.

Polecane posty

Gość gość

Oczywiście świruję, że to ciąża. Wiem, że takich tematów są setki ale muszę swój przypadek opisać bo nigdy nie ma 2 takich samych. :-) Bawiłam sie w przerywańce z facetem w dni płodne i w dzień owulacji. Dziś jest 24 dc (cykl29 dni) a od kilku dni jakieś osłabienie mam i temp codziennie ok 37 a dzis coś mnie kłuje strasznie w lewym jajniku. Żadnych innych objawów, piersi mnie nie bolą (choć zawsze przed @ bolą), śluzu mało i jakiś taki biały gęsty. Testu nie robię bo przed okresem to bez sensu ale jakoś panikuje, że wpadka zaliczona. Powiedzcie, ze przesadzam.

Gość gość
To idź się powieś

Gość gość
Ja mialam objawy po dwoch tygodniach od stosunku. mdlosci glowa mnie bolala nie moglam uwierzyc ze moge byc w ciazy bo za szybko a tu bec. zrobilam piec cztery testy ciazowe tydzien po stosunku tydzien i dzien tydzien i dwa dni itd.i nic dopiero piaty pokazal slaba kreske po dwch tyg. od stosunku. to byl 13 wrzesnia a 1wrzesnia byl stosunek.

Gość gość
gosc 23.45 sam sie powies bo jestes tak zestarzalym burakiem ze umiesz tylko obrazac bo ci w zyciu nie wyszlo. do tego pewniejestes z jakiegos giebultowaco nie ma na mapie i masz traume z dziecinstwa

Gość gość
Ja (założycielka wątku) już mam 6-io letnia córę :-) i w pierwszej ciąży były standardowe objawy, wielkie bolące piersi, mdłości itd teraz tego akurat nie mam ale podobno w każdej ciąży może być inaczej.

Gość gość
Przesadzasz :-) Ten gosc co pisze zebys sie powiesila tez przesadza :-)

Gość gość
Hehehe dzięki :-) wiedziałam :-P