Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina robi mi awanturę, bo chce jechać z psem na wakacje

Polecane posty

Gość gość

Nie chce robić nikomu kłopotu i postanowiłam jechać na wakacje z psem. Pies dobrze znosi podróże, a jedziemy do znajomych, których on zna... a w domu awantury, bo będę psa męczyć... bo powinnam siedzieć w domu, ewentualnie prosić kogoś o laskę by z nim został. Pies źle znosi rozstania, dotychczas jeździłam z nim i nie było problemu... skąd te wysoki rodziny teraz nie wiem. Momentami nie chce mi się nawet pakować, mam ochotę odwołać wszystko i zamknąć się w czterech ścianach... :(

Gość gość
A czyj to pies?Skoro rodzina tak się o niego martwi, to niech się nim zajmi i pojedziesz sama.Jeśłi się psem nie zajmą, to nic im do tego, czy pojedzie czy też nie.olej ich i rób jak chcesz.

Gość gość
Pies mój - sama go utrzymuje podobnie jak siebie. Kilka razy został z kimś np. na dzień i noc, to potem słuchałam jak ta osoba jest nim zmęczona itp. Poza tym pies źle znosi rozłąkę - spędza ze mną dużo czasu, bo taką mam pracę, że często mi towarzyszy...

Gość alabasterb
mój pies zawsze jedzie na wakacje z nami. jedź z nim i się nie przejmuj komentarzami

Zależy co to za pies, jak jakiś fajny to można wziąć. Ale jak to jakiś durny, śmierdzący, wrzeszczący, jęczący kundel, to najlepiej go uśpić.

>>>Nie chce robić nikomu kłopotu i postanowiłam jechać na wakacje z psem. Pies dobrze znosi podróże, a jedziemy do znajomych, których on zna...<<< A tych znajomych o zdanie delikatnie zapytałaś? Bo to ma chyba decydujące znaczenie. Ja mam np. w tej chwili "rozkopane" do remontu mieszkanie i nie wyobrażam sobie wpuszczenie do niego cudzego psa (pies sąsiada wchodzi tylko do kuchni i usiłuje sam otworzyć lodówkę :D :D :D ).

Gość gość
michał - to czemu jeszcze ciebie nie uspili?jestes tak durny i smierdzacy, ze glowa mala.

Gość gość
To chyba oczywiste, że jadąc do kogoś zapowiadam, że będę z psem. Wyraźnie napisałam, że pies i znajomi się znają i to nie pierwszy wyjazd gdzieś z nim. A i nie szukam hotelu dla psa.

Gość Klementynaaa
jejku jaki zbieg. Te powyżej ogłoszenia z opieką nad psem były moje. Ktoś mnie ogłosił na kafe i dowiedziałam się całkiem przypadkiem ;d ale zbieg. Podjarałam się to fakt ;d

Gość gość
Zabieraj psiaka i jedź. Ja swojego z nikim nie zostawiłabym i nie zostawiam. Gdzie ja, tam i on i dobrze mi z tym.