Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Petuniaaa5

Dla wszystkich którzy chcą schudnąć 5 lub10 kg

Polecane posty

Witam. Mam 22lata 169cm i 75 kg ! Mam dość swoich boczków i brzuszka który wygląda jak w ciąży ! Postanowiłam cos ze sobą zrobić i zgubić te cholerne 8kg! Koniec z 'zaczynam od poniedziałku' koniec z tym bo zaczynam już dziś! Koniec z otwieraniem stron (co zrobić żeby zgubić 5kg) dość czytania. Czas ruszyć tyłek i wreszcie to zrobić, ustalić sobie nowe cele ! Nie będę się wyrzekała jedzenia , natomiast będę jadła wszystko , mniej i regularnie np: Śniadanie 2 kromki chleba z wędliną Lunch owoc Obiad -wszystko ale o połowe mniej tego co wcześniej podwieczorek jogurt kolacja gotowane 2jajka Kolację jem o 19 a o 20 zaczynam ćwiczyć. Ja wybrałam skakankę i ćwiczenia na pośladki. Będę ćwiczyła 5 razy w tyg a weekend dam odpocząć mięśniom! Ktoś ze mną ?

Gość malinowa_porzeczkowa
ja z chęcią się przyłączę :) zaczęłam dietę 10 lipca także też dopiero startuje :) ważę 66,8 kg przy wzroście 166 cm także też trochę za dużo ale juz i tak 2 kilo mniej :) planuję zejść do 60 kg dzięki rozsądnej diecie .

Gość gość
to ja tez moja waga 64,5 kg i do 60 chce schudnac a potem moze jeszcze 2 kg , ale zobacze jak bede wygladac przy tych 60 kg

Przy takiej diecie bedziemy gubić 1-2 kg na tydzien. Lepiej to niz 5kg od razu i efekt jojo . Jaką wybrałyście metode ćwiczeń ?

jak mi się uda przypomnieć sobie ;) to chcę kręcić hula-hopem ,do tego skakanka i spacery ;) też mam 22 lata :)

Moja kuzynka poleca mi hula-hop ze specjalnymi kulkami od środka. Na allegro kosztuje ok 30 zł. ale ja zostanę przy skakance :) 200 skoków na dzień oczywiśćie z przerwami . 50 przerwa 50 przerwa i tak do 200 bo od razu nie dam rady :( a Twój jadłospis??

Gość poranna_kawa123
Hej Laski, dołączam! :) 170cm, 65kg :/ masakra z brzuchem i uda nieciekawe... plan Petunii mi się podoba :) dziś na śniadanie: płatki owsiane, słonecznik, banan i jogurt naturalny + kawa z mlekiem i cukrem :/ kolejny posiłek będzie już dietkowy :)

Gość gość
hej dziewczyny ja tez dolaczam \ 170/65 / 60 CEL na sniadanie owsianka na wodzie, plus blonnik witalny i suszone owoce

Gość martika123
po dodaniu błonnika tak mi zgestniala owsianka, ze , hej :)ja mam problem z brzuchem

ja dopiero zaczynam z hula-hopem i częściej mi spada niż kręcę ;) no ale ćwiczenie ponoć czyni mistrza ;) jadłospis hmm nie mam jakiegoś konkretnego raczej wybieram rozsądnie i zamiast po kajzerkę sięgam po bułkę razową,zamiast coli piję mineralkę itp do tego piję kefir i jem dużo białego sera gdyż zauwazylam,że zwiększając porcje białka szybciej chudnę. Na razie waga pokazuje 66,4 :) ale oprócz kg zmierzyłam się centymetrem i odpowiednio mam o 2 cm mniej w biodrach,piersiach,talii i 1 cm udo więc jakies efekty po tych 6 dniach są. Ja ogólnie mam brzuch problematyczny i jak się odchudzam to najpierw chudnę na twarzy i z ramion później nogi i piersi a na sam koniec brzuch... W dzień nie mam problemu z jedzeniem najgorzej jest nie jeść wieczorem ;)

Gość gość
czesc mam do zrzucenia 5kg , od dzis jem o polowe mniej , moze to cos da , bo inaczej bede miala 10 a nie 5 kg do zrzucenia

Gość malutka99
Dołączam. Mam 27 lat, 160 I 58 mgr,chciałabym ważyć 50. Od dziś zaczynam. Mniej jeść i może Chodakowska?

Gość malutka99
Ciężko u mnie z motywacją, ale jak nie teraz to kiedy? Chciałabym dołączyć jakieś ćwiczenia, polecacie coś?

Gość malutka99
Jak tam? Jesteście? Ja wczoraj zgrzeszylam, napad głodu i kolacja po 21,eh. Za to dziś już ok,póki co na serku wiejskim i dużo piję wody.

Gość gość
hej, ja rano wypilam litr wody , teraz zjadłam 3 małe parowki z szynki 2 kromki chleba zytniego i myslalam ze juz koniec, ale nie, musialam jeszcze wepchac male ciasteczka zbozowe 40gr a az 150 kcal

Gość gość
no i jak tu schudnac, nie mam pojecia , ani siły na ciagłych dietach

moim zdaniem nic wielkiego sie nie stało :) ja mam zasadę ,że jeżeli mam ochotę na coś słodkiego to jem to ale w mniejszej ilości i do 17. Zamiast pół czekolady na raz jem dwie kostki i to mi wystarcza. A wiem ,że do wieczora jeszcze uda mi się spalić te "dodatkowe kalorie". Dobrze jest też wybierać słodycze z głową- czkolada gorzka zamiast mlecznej, ciasteczka owsiane zamiast delicji itd. Zresztą dieta nie ma być męką i wyrzeczeniem powinna być przyjemną drogą do celu -tylko ,że z takim podejściem mam świadomośc ,że schudnę te 5 kilo nie w dwa tygodnie ( co wcale zdrowiu nie służy) a daję sobie na to półtora miesiąca (przykładowo). Lepiej zmienić nawyki na dłużej i zdrowo chudnąć powoli niż błyskawicznie zrzucić kilogramy i jeszcze szybciej mieć jojo ;)

jak tam dziewczyny? u mnie 66,2 kg -mam nadzieję ,że w piątek waga będzie pokazywać 65,0 kg :)

Gość gość
ja bym chciala do konca sierpnia schudnac 5 kg

Gość gość
czyli tak z kilo na tydzien ja tez bym chciala, ale nie mam silnej woli, ciagle cos jem

Gość niebieska pszczolka
czesc dziewczyny mogę się przyłączyć? ja mam do zrzucenia ok 5 kg , już po ciąży zrzuciłam 10kg. teraz mam lekki kryzys i przez dłuższy czas nie chudnę , ale utrzymuje wagę ;-) zamierzam cwiczyc 5 razy w tyg, odstawić słodycze. obiady jem małokaloryczne, dożo piersi kurczaka,nie smaże tylko gotuje i piekę...

Gość gość
fajnie ze coraz wiecej osob jest ja chce 5 kg , )

co tu taka cisza? jak Wam idzie? U mnie na razie bez zmian waga pokazuje- 66,0 kg więc szału nie ma ale cóż mówi się trudno. Nie ćwiczyłam ostatnio za wiele bo pada i pada jedynie zrobiłam kilka ćwiczeń na brzuch i uda może to stąd ten zastój...

Gość gość
tez chce 5 kg schudnac. od jutra startuje , 5 posilkow * 3 głowne i 2 przekaski najbardziej z okolic brzucha chce schudnac ,

Gość stevia5
gosc wyzej to ja :)

Gość gość
brzuszek? boczki? tłuszczyk? a może tłuszczyczek? czemu tak durno zdrabniasz? masz brzuch, wystające boki i fałdy tłuszczu a nie jak u dziecka...