Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antytoksyczna

Toksyczna ten monolog jest do ciebie

Polecane posty

Gość gość
czepiacie się do niej a dobrze gada. jakaś sfrustrowana mamuśka, która ją zwyzywala w temacie o odstawieniu dwulatka od piersi, pewnie założyła ten temat. autorko tegoż tematu, jesteś zwyczajnie żałosna. to już ktoś inny zdania swego mieć nie może?

Gość gość
tak zepellin to literka.drzewko pomaranczowe nie klam,ze zjawlas sie jak jej nie bylo

Gość gość
toksyczna nie zwyzywala tej katmiacej dwa lata tylko skrytykowala, kulturalnie. zadne wyziska nie padly. i za to najbardziej cenie toksycsna

Gość gość
I wszystko jasne - to Led Literki założyła ten temat, nie od dziś wiadomo, że nienawidzi Toksycznej :D:D

Gość gość
eeee... w sumie to zmieniam zdanie i zaczne pisac na niebiesko. Moze kiedys dorobie sie takiego topiku o mnie. Toksyczna musi miec meeega ubaw jak to czyta. Led zresztą też. Led jeśli to czytasz to gratuluje - jestes jak Elwis - wiecznie żywa a dokoła mnóstwo twoich wcieleń :D

Gość gość
literka siedzi na '' rynku'' w swojej metropolii i zapia jabcokiem traume po odejsciu z kafe

Gość gość
Toksyczna nie skrytykowala karmiącej. Skrytykowala fanki kp za to, ze zadnej rady nie maly dla matki, która chce oduczyć cyca. Zrobilo się nieprzyjemnie kiedy antytoksyczna zarzucila toksycznej, ze ta uwaza matki dkugo kp za pedofilki. No i antytoksyczna. Cytacik?

Gość moje drzewko pomarańczowe
Uuuu śledzisz mnie? dobra jesteś. Nie kojarzę jakichś specjalnych tematów z nią za to wyszukałam te gdzie faktycznie się udzielała i co się tam wyrabiało. Ja zadomowiłam się jak ona już tu nie królowała. Owszem może jeszcze czasem się wypowiadała ale w czasach jej świetności ja tu tak często nie zaglądałam. Musisz być niezłą świruską idź do jakiegoś psychologa bo widzę, że wszystkich śledzisz, tropisz masz jakąś obsesję? czy tak zwyczajnie brak życia w realu, że przywiązujesz wagę do takich pierdół?

Gość gość
a skad przypuszcznie ze wszystkich sledze?moze lepiej ty wybierz sie do lekrza,bo masz jakies urojenia

Gość gość
Drzewo,szukalas tematow z Led?Sledzisz ja?Wszystko dobrze z deklem?

Gość moje drzewko pomarańczowe
Chciałam wiedzieć o co ten szum, zakładanie tematów, wyzywanie jej kiedy już się tu nie logowała. Myślałam, że to jakaś dzieciobójczyni albo pedofilka co najmniej. Zaciekawiło mnie pisanie o niej nawet na innych tematach długo po tym jak zniknęła. Zabronione to jest na kafeterii? no nic kończę w tym topiku i nie dam się wciągnąć w wasze typowe pyskówy. Miłego wieczoru Wam życzę :D

Gość gość
Macie życie poza kafe?

Gość gość
He he no wlasnie, get a life! Przeciez tu nie ma ludzi, tu sa tylko internetowe byty, co sie tak podniecacie :-)

Gość gość
cześć literkowa wieśniaro z Barcina :-D długo się ukrywałaś jak cie psiapsióła wydała :D

Gość gość
Barcinianka:D

Gość gość
wiedziałam że nie wytrzyma.. Barcinianka weterynarka :Dna utrzymaniu konkubenta...

Gość gość
Alez trzeba miec marne zycie, aby obca baba, w internecie powodowala "otwieranie sie noza w kieszeni" :D

Gość gość
no tak to jest jak się w Barcinie mieszka.... 20 domów na krzyż i jeden oddział pocztowy i pewnie wiejski sklepik :D

Gość gość
Jaki Barcin, jaka poczta, o co chodzi???? :o:o:o

Gość gość
Zaczely od Toksycznej, koncza na Led :D

Gość gość
a co wspólnego led z tym tematem?

Gość gość
no jak to co? znowu swoje wiejskie mądrości tu wygłasza:D

Gość gość
gdzie, które wypowiedzi?

Gość gość
Wszystkie te, ktore nie przystaja do ich wizji swiata :D

Gość gość
ledówa założyła ten temat

Gość gość
09:51 za to z ciebie prawdziwa dama. nawtykać komuś jako anonim no szczyt klasy i erudycji, kafeteria od paru lat schodzi na psy :( pamiętam jak byłam 6 lat temu w ciąży i tyu pisałam. Chamskie wpisy można było na palcach jednej ręki policzyć. teraz za to dno i rynsztok prezentują młode babki które powinny błyszczeć inteligencją i humorem. co się dzieje z tym najmłodszym pokoleniem mam że takie złośliwe puste dziunie i zgnuśnialce z nich powstały! czyżby gimnazjum nie wychodziło z człowieka nigdy? dobrze, że się na nie nie załapałam :P

Gość gość
ton i język jakiego używasz świadczy o tym że to ty się wściekasz i to ty jesteś wieśniarą :D

Gość gość
9:58 gość dobrze pisze. Ja nie będę tak delikatna i opanowana napiszę wprost te wściekłe wyzywaczki to pustaki bez perspektyw, wykształcenia i większych ambicji co faktycznie widać po ich języku. Solaryjne niuńki które kulturą nie grzeszą i toczą pianę jak im ktoś powie parę słów prawdy.

Gość gość
do gość 09:59 mieszkam w mieście, wiejskie jajka owszem lubię i jak mi się uda to kupuję, nie miałam nigdy bękarta tylko dziecko. Zmarło dwa lata temu na białaczkę i choćbym bardzo chciała to już nigdy nie wyjdę z nim na spacer. Skąd tyle agresji w młodych kobietach, co się z wami dzieje?

Gość gość
A ja dorzuce tylko tyle,ze kazda krytyke odbieraja,jako osobisty atak i sie pieniacza,az dym leci...Pytaja,czlowiek odpowiada,a jak odpowiedz odbiega od wizji,jaks sobie uroily,to wyzwiska leca...a Toksyczna-fajna babka,konkretna,szczera ,a ze czasem zlosliwa?no coz,to ponoc cecha ludzi inteligentnych....i te z mniejszym polotem nie wszystko lapia i sie rzucaja :-D