Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antytoksyczna

Toksyczna ten monolog jest do ciebie

Polecane posty

Gość antytoksyczna

Miałam się powstrzymać, ale nie potrafię. Jak czytam to co wypisujesz to mi się nóż w kieszeni otwiera. Stara rura jesteś, tyle dzieci a wiesz g***o o ich rozwoju. Nie masz pojęcia czym jest miłość matczyna. Nie powinnaś udzielać rad nikomu, żadnej matce, bo tylko szkody stworzysz. Zrób przysługę wszystkim i nie wypowiadaj się, bo w ogóle matką nie powinnaś być.

Gość gość
Też mnie irytuje ta osoba. Czy ona potrafi się w ogóle wypowiadać normalnie? Bo widzę codziennie jak na każdym topie potrafi tylko pluć jadem na każdego. Zwłaszcza jak ktoś ma odmienne zdanie.

Gość gość
przecież to stara sfrustrowana konkubina co się dziwić :(

Gość gość
Ja się pod tym także podpisuję, z tym, że uważam, że to dobrze, że Toksyczna się tu udziela. Dzięki temu wiele kobiet może się dowiedzieć, jaką matką NIE NALEŻY BYĆ :D

Gość gość
to jakaś macocha, a nie matka...

Gość gość
A ja lubię toksyczna. Mądra kobieta i mówi co myśli a to was wkurza co?

Gość gość
Toksyczna ma łeb na karku. Gościu lecz się. Toksyczna nie odpowiadaj bo będą miały blerwy uciechę.

Gość gość
Nie zgadzam się, uwazam ze jej podejscie do macierzyństwa, wychowywania dzieci jest swietne. Oby wiecej takich kobiet

Gość gość
haha zaloguj się głupia raszplo :D

Gość gość
Jedna z najgorszych matek na całej kafe. Zimna, chłodna i surowa. Zero ciepłych macierzyńskich uczuć. Nikt takiej matki by nie chciał.

Gość gość
ja tam ja lubię i wcale nie jestem Toksyczna :D Ale wy jesteście durne, jeśli ktoś ma inne zdanie od was i podziela jej poglądy ,czyli to ona pisze? hahaha To ja jako gość pisze ,ze chociaż ma jednego sprzymierzeńca we mnie :) Nie jestem toksyczna :D

Gość gość
E tam. Jak ktos nie chce to nie musi sie przeciez do tych rad stosowac po to jest forum żeby kazdy mógl swoje zdanie napisac. Ja też sie nie zgadzam z metodami TOksycznej. ALe jak kiedys miałysmy dyskusję i odmienne zdania to wcale nie przeczytalam żadnych wyzwisk czy obelg.

Gość gość
ja pamietram jak toksyczna stosowała kare:zamknięcie dziecka w pomieszczeniu na szczotki-bez swiatła i okien

Gość gość
To nie była Toksyczna, ona wlasnie jechala strasznie po tej osobie za tą kare, To była magnetic, czy Lilianna Sama brałam udział w tamtej dyskusji i pamiętam dobrze

Gość gość
dokładnie, to była lady_margarett ,a nie toksyczna . Ona jako jedyna z nielicznych dala tamtej matce popalić za tamta kare Nie popieram Toksycznej w 100% ,ale ze tez takie oszczerstwa już na nią wypisujecie ,ze wierzyc wam na słowo nie można. Lady Margaret ostro oberwała od niej za to jak dziecko karze

Gość gość
a no właśnie lady-Margaret , mi się tak dwa niki wymieszały i wyszło magnetic i czy lilianna :) Gosc powinien wygłosić przeprosiny za takie rozsiewanie plot . Toksyczna wpadaj tutaj i wykurz te plotkary co one na twój temat wypisują jakie brednie kłamliwe

Gość gość
A mnie tam Toksyczna ani ziębi, ani grzeje - każdy ma swoje poglądy i super. Ale drażni mnie okrutnie jej mądraliński, nieznoszący sprzeciwu ton, wywyższa się niesamowicie. Jeśli ktokolwiek ma tu problem z tym, że ktoś ma odmienne zdanie - to jest to Toksyczna, nie inne forumowiczki. Zwróćcie uwagę, że jej pierwsza wypowiedź w temacie, w którym ma odmienne od autora zdanie, w 90% jest w szyderczym, prześmiewczym i aroganckim tonie. Aż się wierzyć nie chce, że jakaś dojrzała kobitka bawi się w takie przemądrzanie. Ale skoro lubi - przynajmniej jest co poczytać, w sensie awantur ;)

Gość gość
Ale temat.a mnie ona ani ziębi ani grzeje nie wiem nawet co to za jedna i co pisze ze was tak wkurza.

Gość moje drzewko pomarańczowe
Ale gdaczecie niech sobie robi co chce, niech się wypowiada i udziela rad gdzie chce. Ignorujcie jej wpisy i tyle. Po co się znów wyzywać. Zniknęły słynne zalogowane to trzeba się uczepić tej która się jeszcze ostała. Zaloguj się autorko i pisz tylko jako zalogowana jak już tak chcesz psioczyć. Zobaczymy ile i co piszesz. Napadać na zalogowane jest najłatwiej. Nigdy się tu nie zalogowałam i nie zaloguję :( ale też nikogo nie obgaduję i nie wyzywam. Jechać z pomarańczy jest najłatwiej.

Gość gość
A jaka to różnica czy ktoś jest pomarańczowy, niebieski czy sraczkowaty? Naprawdę ma to dla Ciebie znaczenie? Zarówno pod pomarańczowym jak i będąc zalogowanym mogę napisać, że jestem kuzynką Kate Moss albo samego Robbiego Williamsa. I co w związku z tym? Rozumiem, że pod niebieskim jestem bardziej wiarygodna, tak? helouuuu, tu ziemia!!!!

Gość gość
nie, nie jestes bardziej wiarygodna. Ale uzywając zawsze tego samego nicka narażasz sie bardziej na krytykę. Bo mozesz za poglady na jeden temat zostac objechana na innych tematach. No i nikt nie założy topiku "jak mnie denerwuje ta gość" Dlatego ja właśnie pisze z pomarańczy. Po co ktos ma se czepiać ze kiedys tam napisałam cos tam. Albo ze jestem konkubina, niewierząca, grubą ... i pewnie inne rzeczy moznaby wywnioskować czytając moje wypowiedzi. Ja chce rozmawiać na jeden dany temat - który jest poruszony w topiku i nie chce zeby mnie ktos oceniał przez pryzmat innych faktów z mojego życia. Nie wiem czy jak ktoś pisze na niebiesko to jest bardziej odwazny czy tylko świadomie prowokuje dyskusje takie jak ta - bo tak naprawde olewa opinie innych kafeterianek. ALe napewno jest sie iaczej ocenianym kiedy sie zawsze wystepuje pod tym samym nickiem.

Nie chodzi mi o to że można: - po pierwsze założyć topik o kimś konkretnym i obrzucać go błotem w pyskówkach co nieraz miało miejsce tutaj, o pomarańczowym gościu nikt nie założy tematu. - po drugie można go zawsze wyśledzić, ocenić wpisy, ile zalogowany napisał w ciągu doby, tygodnia i na ilu tematach się wypowiadał i za to również go pojechać (co niejednokrotnie się tutaj działo) - po trzecie zalogowany ma przerąbane, bo nawet jak się wypowie w temacie " jakie pyszne kiszone ogórki" - tak tak pyszne mniam!!! - to zawsze znajdzie się grupa wściekłych suk która rozwali temat, bo napadnie na zalogowaną wyzywając ją od konkubiny puszczalskiej którą zdradza konkubent lub żoneczki kury domowej którą zdradza mąż - w zależności co tam kiedyś napisała o sobie i tak dyskusja zmienia się w ujadanie kretynek. helooouuu tu Ziemia (kafeteryjna :P )

Gość gość
moje drzewko pomarańczowe i gość 21.16 trafiłyście w samo sedno więc nie będę się powtarzać tylko podpiszę pod waszymi wypowiedziami :D Drzewko obserwuję cię od jakiegoś czasu i bardzo fajnie piszesz, a wczoraj umarłam ze śmiec****ak napisałaś o dzieciach zapijających szpinak tranem z uśmiechem i pieśnią na ustach :D :D

Gość gość
Ja tam Toksycznej nie lubie...strasznie zimna i nerwowa .Czasami jak zacznie pisac po 10000 razy to samo to mam wrzenie ze zapomniała rano o tabletach na uspokojenie .

Gość gość
drzewko pomaranczowe to Led Literki

Gość gość
Moze i toksyczna jest lekko zimna ale jej dzieci sobie w zyciu dobrze poradza. Wychowuje dzieci na pewnych siebie ludzi a nie jakiej mamyje ktore w wieku 4 lat boja sie spac gdzies poza domem .

O! zjawiła się następna kąsająca żmija: wszyscy którzy nie jadą na zalogowane to led literki :( Boże widzisz i nie grzmisz. Ja pojawiłam się tu jak jej już dawno nie było. Raz nawet wyszukiwałam sobie jej wypowiedzi żeby wiedzieć o co tyle szumu. Nie sądzę, że po takich jazdach ona wypowiada się pob jakimś pseudonimem nawet na pomarańczowo.

Gość gość
led zeppelin??? o niej piszecie jako Led Literki??