Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antytoksyczna

Toksyczna ten monolog jest do ciebie

Polecane posty

Gość gość
Pomarańczowe drzewko to Led.100%

Gość gość
09;59 bachorek zdechł na białaczkę i juz nie masz z kim po wsi łazić jak mi przykro hahahaha idź się zakop razem z nim prostaczko szmato

Gość gość
Opanuj się 10:20 :O Można sobie pocisnąć ale przeginasz

Gość gość
Jak mozna??!!!Nawet jesli to celowe podjudzanie? Zdechl? Bachorek? Rany....dno...nie chce brac w tym udzialu !!

Gość gość
nie chcesz ale będziesz :D

Gość gość
Moje drzewko pomarańczowe pisze, że ma 3 bachory to nie led bo ona ma jednego w chodziku z non stop zasikanym pampersem. Trujka bachorów następna patola i szmata pokroju led. Gdzie wygonisz jedną pojawia się następna wulgarna i głupia kur/wa

Gość gość
Kłamie,że ma trójkę ,aby nikt się nie pokapował,że to ona.Kiedyś zdradziła się jednym szczegółem,i wiem na stówę,że to ona.

Gość gość
jakim szczegółem? dawaj :D

Gość gość
każdy kto miał do czynienia z Olą z barcina zna jej styl wypowiedzi, nie trzeba żadnych tajemnych mocy;)

Gość moje drzewko pomarańczowe
Teraz to jesteście aż śmieszne i groteskowe :D nie napisałam nigdzie, że mam troje dzieci, nie "trujkę" koleżanko z 10:35 może faktycznie mam styl pisania podobny do led. Obydwie nie robimy ortografów w przeciwieństwie do Was jak widzę i może mamy podobne poglądy czy powiedzenia. Tym bardziej żałuję, że jej nie poznałam. Myślę, że ona po takich atakach nie zaloguje się tu nawet na pomarańczowo w obawie przed rozpoznaniem no pomyślcie logicznie.

Gość gość
Jak ty wiesz czy ona się zaloguje czy nie....olunia olunia.....

dzizassss :P idę na plażę gnijcie na kafe dalej.

Gość gość
Tylko uważaj,żeby cię nie pomylili z wielorybem wyrzuconym na brzeg

Dziewczyno co ja Ci zrobiłam o co chodzi z tymi nagonkami i wyzwiskami na kafe, czy to takie przewinienie że piszę po jednym nickiem?

Gość gość
Miałaś iść na plażę.Po co tu jeszcze gnijesz?

Gość mam rację_
ale jesteście nienormalne. ktoś pisze sensownie to stadko wściekłych i znudzonych do szpiku kości mamusiek na nią wsiada. ogarnijcie się wychowane w rynsztoku baby. zachowujecie się jak gimbaza

Gość gość
ona na plaże? chyba na spacer po wiejskiej nieutwardzonej dróżce :D

Gość gość
wszyscy na cyjanek zajezdzacie ,STADO PIRANI

Gość gość
a ja lubię drzewko fajnie pisze nie wulgarnie nikogo też nie wyzywa o co wam chodzi to z wami jest coś nie tak nie z nią

Gość gość
mła mła.:)))

Gość gość
drzewko pomarańczowe to patola a jej dzieci to dżesika, vanessa i kevin

Gość gość
"drzewko pomarańczowe to patola a jej dzieci to dżesika, vanessa i kevin" Mnie osobiście taka wypowiedz kojarzy się z patologią i pewnym ograniczeniem umysłowym.

Gość gość
Boże! K***** baby ogarnijcie się! Jesteście tak głupie że aż wstyd . Jak można pisać że bachor zdechł na białaczke! Walnij się w ten pusty łeb głupia szmato! Żebyś zdechła i to jeszcze dziś!

Gość gość
no ja też nie zauważyłam żeby drzewko pomarańczowe kogoś obrażała nigdzie nic nie napisała o sobie ani jak dzieci mają na imię wypowiada się w ogólnych dyskusjach zawsze spokojnie i z klasą o co wam chodzi teraz

Gość gość
śledzenie nicków na forum nadaje się na temat badań i pracy naukowej dla psychologów i socjologów, zawsze mnie to zastanawia skąd biorą się ludzie którzy spędzają życie tylko na śledzeniu jakiejś toksycznej czy led czy kogoś innego, zapamiętując co kiedy i gdzie napisały, jaki mają styl itd... to bardzo ciekawe zjawisko, jak trzeba być znudzonym i nie mieć własnego życia by uprawiać taki troling popieram toksyczną, lubię ją mimo że czasem się różnicy i nie znamy osobiście :)

Gość gość
śledzenie? wchodzisz na kilka interesujących cie tematów i wszędzie widzisz nick głupiomądrej wieśniaczki Literki i ty to nazywasz sledzeniem? wchodzisz kolejnego dnia ata dalej tam... to potem kojarzysz szantrapę

Gość szantrapa123
najwięcej widzę pomarańczowego gościa

Gość gość
logowanie świadczy o szukaniu przyjaciół? poza tym to jest pomarańczowy nick więc jakie logowanie jakie szukanie dziwnie się tu zrobiło od jakiegoś czasu

Gość gość
taaaak i z logowania wyszło że mieszka w Barcinie , żyje w konkubinacie, chrzciła dziecko bo tak jej się podobało i jest weterynarzem. Myślisz że to z nicku można wyczytać ?dodatkowo dzieciak non stop w chodziku a ona nie pracuje bo jej się nie chce