Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaton gagaton

Bardzo religijny facet

Polecane posty

Gość agaton gagaton

Poznałam faceta, bardzo miły, kulturalny, szarmancki. Same pozytywy. Ale po pewnym czasie zaczęły wychodzić pewne rzeczy. Po pierwsze jest bardzo religijny i praktykujący. Żyje wg przykazań i tu zaczynają się schody, bo różnimy się w tej materii. Głównym powodem jest czystość przedmałżeńska. O ślubie nie rozmawialiśmy, ale już wiem, że ze seksu nici. Jakby tego było mało chce poznać moją przeszłość. Z kim się spotykałam, co robiłam, czy się masturbuje, jak to robię, jak często, czy się z tego spowiadam i dlaczego nie jestem dziewicą. Masakra mam 30 lat i nie będę o swojej przeszłości nikomu spowiadać. Do kościoła średnio też chodzę, do spowiedzi od wielkiego dzwonu. Powiedziałam mu, że się rozstajemy bo nie zgadzamy się, że ja taka nieskazitelna nie jestem i na pewno będzie to rodzić konflikty. Ale on się uparł, że jego zadaniem jest nawracanie mnie.

Gość gość
Kulturalny i szarmancki facet nie pyta o takie rzeczy a ten dodatkowo chce sobie aureolę na Tobie wyrobić. :)

Gość gość
Codziennie pisze mi, że modli się za mnie. Na facebooku wysyła mi cytaty z Pisma Świętego. Na każdym kroku wytyka mi jak źle postępuję, że powinnam się zmienić i zacząć żyć wg przykazań. Mówię mu, żeby poszukał sobie dziewczyny o podobnych poglądach, a mnie zostawił w spokoju. To jak żyję to moja sprawa, ale on sie uparł mnie nawracać. Bardzo mnie to męczy, to atakowanie z każdej strony. Jak zakończyć taka znajomość? Może ktoś miał podobnie?

Gość gość
to pewnie Lechu ::)

Gość gość
Olej dziada!!!!!!

Gość gość
wierzacy sa jacys jebnieci, nie chce to niech zyje w ascezie, ale po kiego "uszczesliwia" normalna osobe na sile to nie wiem

Gość agaton gagaton
Olewam, ale on nie daje za wygraną. Nie mogę normalnie korzystać z telefonu bo codziennie ok. 15 wiadomości o tym jak źle żyję. Numeru zmienić nie mogę bo abonament, w telefonie nie mam funkcji blokady numeru telefonu, a szkoda. Na facebooku pełno cytatów, drogowskazów życiowych i etc. Nie interesuje go, że każdy ma swoje sumienie i może żyć po swojemu. Jak na dzień dobry widzę smsa, ze modlił się za moje nawrócenie, abym zobaczyła jak moje życie jest jałowe to normalnie mam zepsuty humor na resztę dnia.

Gość gość
Daruj sobie tego walniętego typa. Ja rozumiem religijność, ale jego podejście zakrawa na fanatyzm. Kopa na rozpęd i dowidzenia z tym panem.

Gość agaton gagaton
Znam wiele osób, które są blisko kościoła, ale oni są jacyś inni, można rzec, że normalni. Nikogo nie nawracają. A on tak jakby miał misję do spełnienia sprowadzenia mnie na właściwą wg niego drogę.

Gość gość
Może uświadom go, że jego zachowanie to jakiś chory stalking i że to jest KARALNE. Masakra, co za (za przeproszeniem) pojeb. Takich powinno się utylizować.

Gość gość
Tylko jeden facet jest wierny Lechu K