Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to za jakaś nowa moda z tatuażami? to wygląda ohydnie

Polecane posty

Gość gość

jak kobieta jest wytatuowana :o :o odpychające, brzydkie, aseksualne. poza tym jak kobieta ma tatuaż, to daje w ten sposób znak, że jest łatwa i chętnie popuszcza szpary :o

Gość gość
to samo tyczy sie facetów ze sa bandytami z kriminału

Gość gość
u facetów to beka jest jak jest jakiś chudzielec, blady, w pinlgach i jeebnie se dziarę na chudej nóżce, albo lepiej - na chudej łapce :D

Gość gość
TEŻ MI SIĘ TO NIE PODOBA:O

Dziewczyny z tatuażami, to zdziry. Koniec, kropka. Wiem dobrze co mówię, bo znam trochę takich. Oczywiście, zaraz się kurwy oburzą. Ale czy znacie zdzirę, która sama przyznaje, że jest zdzirą? Mało jest takich. Natomiast wytatuowani faceci, to zazwyczaj tchórze, którzy w ten sposób chcą udawać groźniejszych. jest też kupa baranów, która myśli, że będą modni i zajebiści. Tatuaż, kupa znajomych na fejsie, wakacje za granicą, kumacie?

Gość gość
Jestem kobietą, mam tatuaże, uważam, że wyglądam atrakcyjnie i nie jestem żadną zdzirą. Myślę natomiast, że ktoś kto tak uważa ma jakiś problem z samym sobą i prawdopodobnie niski iloraz inteligencji.

Gość gość
Mi się podobają kobiety z tatuażami. Uważam że wyglądają ślicznie :)

Gość gość
miło to czytać :)

Gość gość
Michałłł - zajebistych masz znajomych, z tego co opisujesz na forum to sama "śmietanka" towarzyska.

Gość gość
up

Gość gość
Ale o czym tu gadać, każdy wie, że wytatuowane są łatwe.

Gość gość
no ja nie jestem, sorry ;)

Gość gość
ale według tych specjalistów jesteś puszczalska :P

Gość gość
up

Gość gość
Kobiecie nie pasuje tatuaż. Kobiety przecież ozdabiaja swe ciała czyli robią makijaż , paznokcie , wlosy .Tatuaż oszpeca kobiece ciało. Po co kobiecie z tatuazem makijaż czy fryzura skoro zniszczyła sobie urodę tatuazem ?To już noe ma sensu

Gość gość
Bo ta kobieta może mieć inne zdanie na ten temat i uważać, że wygląda jeszcze bardziej atrakcyjne

Gość gość
duże też nic nie odbierają, a są nawet "koneserzy" takiego wyglądu.

Gość gość
swoją drogą to jak niewychowanym trzeba być, żeby pytać kogoś dlaczego dba o swój wygląd?

tak samo są zwolennicy jak i przeciwnicy :) ja jestem bardzo za ale musi być w dobrym stylu i zrobiony w odpowiednim miejscu i na właściwej osobie :) mój tatuaż nie mógł sb wymarzyć lepszej właścicielki bo to ja go wymyśliłam :)

Gość gość
Bycie przeciwnikiem/zwolennikiem to jedno, ale tamten komentarz był chamski. To tak jakby zapytać się osoby której figura nam się nie podoba po co się ładnie maluje.

Gość gość
Wielu osobom (w tym mnie) tatuaże zwyczajnie się podobają. Tak po prostu, estetycznie. Bez żadnej głębszej filozofii.

Gość gość
Skoro kobieta SAMA się oszpecila to po co teraz się maluje ? Co w tym pytaniu chamskiego ? Nie urodziła się z tatuażem , sama zniszczyla swą urodę swoje ciało

Gość gość
czy do ciebie mały człowieczku nie dociera, że mnie się tatuaże mogą podobać więc moim zdaniem się nie oszpeciłam, a dodałam sobie uroku?

Gość gość
A gdybyś porobila blizny na ciele , wlozyla kość do nosa czy wysmarowala sie czerwonym blotem tez dodała byś sobie uroku ?

Gość gość
gdyby taki był mój gust to pewnie tak bym myślała. Tak poważnie - ja się sobie podobam, pewnie sporo osob podziela moje zdanie. Tobie nie muszę, ale nie rób z siebie idioty i nie pytaj czemu ktoś o siebie dba. Poza tym ludzie sobie gorsze rzeczy wkładają w ciała niż "kości w nos". Z nosa to raczej się dłutem usuwa niechciane częsci kości. :D

Gość gość
Pytam tylko po co ktoś o siebie dba skoro zniszczył swój wygląd ? Nie widzę w tym sensu.

Gość gość
Nie, ty tylko prowokujesz (albo jesteś idiotą).

Gość gość
Nie prowokuje nie jestem idiotą. Nie mogę tylko pojąć jak może kobieta zrobić sama sobie taką "ozdobę" .Nie chodziły byscie w jednej bluzce całe życie .To pewne.A tu całe życie z jakimś rysunkiem na skórze o którą zresztą dbacie.To nie pojęte