Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lejdia123

Interesują go inne kobiety

Polecane posty

Jestem straszną zazdrosnicą , zresztą mój chłopak też. Jesteśmy razem dopiero 8 miesięcy. Dokładnie wczoraj minęła nasza rocznica. Lezelismy razem, pilismy wino ,a on do mnie wylatuje z tekstem ; czy podczas seksu myślę, że robie to z innym facetem niz on. Oczywiście strasznie się zdziwilam i od razu zaczelam wypytuwac go czy skoro pyta mnie o to to czy to znaczy ,że on podczas stosunku myśli o innej kobiecie ani się nie przyznał ani nie zaprzeczyl . Ale po chwili wyszlo na to ,że jednak coś w tym jest . I powiedzial ,że kobieta ktora mu sie jakis czas temu podobalo snila mu się i w tym snie sie z nią calowal i od tej pory mysli o niej i akurat mu się wtedy przypomnialo. A po jakiejś godzinie powiedział mi ,że chcial by się z nią spotkać i pogadac. Wcale mi sie to nie podoba . Sytuacja zostala unormowana ,a on nagle dzisiaj powiedział przy mnie naszemu przyjacielowi ,że by nie szukał Sobie dziewczyny bo w sumie fajnie ,ale ciągnie do innych kobiet . Czuje sie zagubiona i nie wiem jak mam z nim na ten temat rozmawiac . Proszę o radę jak mogę postąpić w takiej sytuacji.

Gość gość
Ja bym sobie dala z nim spokój. A być może wtedy dotrze do niego ze nie chce innej tylko wlasnie Ciebie. Zawsze docenia się to co się traci.

Gość gość
Ja też bym sobie dała spokój. Do pewnego stopnia to normalne, że czasem przyjdzie fantazja o kimś innym, ale na pewno w tak chamski sposób nie informuje się o tym swojej/ego partnerki/a.

Gość gość
Trzaśnij przy nim loda temu przyjacielowi, zobaczysz jak zareaguje :P

Gość gość
Jeśli z nim zostaniesz to zawsze w obecności atrakcyjnej kobiety będziesz myśleć ze pewnie on się na nią napala, ze marzy o niej. W lozku będziesz się zastanawiać o kim on teraz fantazjuje. Będziesz sie czula nieatrakcyjna, Twoje poczucie wlasnej wartości poleci na leb na szyję. Nie będziesz mu ufać, zaczniesz sprawdzać... Zadreczysz się.

Sytuacja jest na tyle trudna ,że jakiś czas temu zaczyna mnie nudzic o rzeczy ktorych nie chce , poniewaz mnie nie cieszą i nie sprawiają przyjemności . On tego nie rozumie, tłukę mu to do głowy i tłukę, ale to nie przynosi zadnych efektow . W dodatku oczekuje ode mnie jednego dnia wolnosci ,ale tylko dla niego ,mnie to nie dotyczy ,ponieważ ja mam siedzieć grzecznie w domu.

Gość pomaranczlala
Może chce, żebyś okazała zazdrość? Pokazujesz mu często, że Ci na nim zależy?