Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

witajcie. mam problem i potrzebuje pogadać. jestem z moim chlopakiem ponad rok. ciagle sie kłócimy, zawsze mamy inne zdanie na jakis temat, ostatnio prawie codziennie jest awantura. ja do niego nic nie mam, jest kochany, stara sie ale ciagle sie o cos czepia i chociaz naprawde duzo robie to dla niego jest zawsze za malo. mam wrazenie czasami ze juz nawet nie ma ochoty ze mną rozmawiać a jak mu to powiem to bardzo sie wkurza. jestem towarzyska, lubiłam sobie wypic, zapalić, przeszkadzało mu to, po jakimś czasie zrozumiałam ze moge bez tego żyć i nie sięgam po używki, i znacznie mniej wychodzę, o wszystkim mu mówię a on i tak jest niezadowolony. ciagle ma pretensje i jest smutny o cos, wypomina mi rzeczy które były dawno ale go zraniły. czasem naprawde mam go dosyc, nie odzywam sie ale juz po kilku godzinach mi przykro, drugiego dnia juz ide do niego z byle pretekstem zeby sie odezwać, raz po awanturze (przyznaje ze wtedy to byla moja wina i glupie zachowanie po alkoholu...) powiedzial ze nie mamy juz o czym rozmawiać i nie chce zrywać w emocjach ale przez noc sie zastanowi bo tak dalej byc nie moze, wtedy gdy sobie uświadomiłam ze moge go stracić to płakałam caly dzien. nie chciałam tego i prosiłam go zeby dał mi szansę. teraz od ładnych kilku dni wciąż mamy napięte kontakty, duzo sie sprzeczamy, on ciagle cos do mnie ma, i znowu powiedzial ze ma dosyc, nie obchodzi go juz nic i nie odzywa sie, powiedziałam sobie "i dobrze" spadaj, a teraz płacze i nie chce zeby odchodził. nie wiem co dalej, chce z nim byc, kocham go, ale nie możemy ze sobą wytrzymać, naprawde bardzo sie staram a on tak czesto jest zly na mnie, uważa ze jestem jak dziecko, nie możemy sie dogadać i w kolo jest to samo.. co ja mam zrobic? pomóżcie prosze

Gość gość
prosze niech ktos porozmawia :-(

Gość gość
jest tu ktos??

Gość gość
On zachowuje się jak małe dziecko, a ty jak upośledzona umysłowo matka, dajesz się manipulować jak niedorozwinięta :D

Gość gość
Racja, dajesz sobą manipulować.

Gość gość
Jesteś zdzirą i pijaczką. Nic dziwnego, że facet ma ciebie dosyć. Gdyby nie to, że dymać mu się chce, to już dawno by odszedł.