Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja BABCIA KONCZY 80 LAT PODSUNCIE MI CO JEJ KUPIC NA URODZINY

Polecane posty

Gość gość

juz sama nie wiem.. ma 80 lat i mieszka na wsi. ale jest bardzo zadbana i elegancka kupilam jej ostatnio sporo kosmetykow i mowila ze juz nie chce bo ma za duzo.a teraz 80 lat...wazna rocznica i nie wiem co jej mozna kupic na urodziny prosze podsuncie cos kochani.. moze jest cos takiego na allegro .,,,jakas pamiatka..no nie wiem co..

Gość gość
Jakąś ładną chustę, antyramę na zdjęcia rodzinne... Piorun wie co. Ty wiesz co ona lubi. Jak kosmetyki ma i używa, to nie wiem, może coś do włosów fajnego, jakąś naturalną farbę, teraz jakieś w proszku polecają, odżywkę ekstra. Albo jakąś super wygodną poduszkę, Coś do masażu ciała, masażer do pielęgnacji stóp. Pewnie Babcię pobolewają, bo ma swoje lata.

Gość gość
kurcze babcia moja nie farbuje wlosów:)wiec farba odpada ale dzięki za pomysly moze jeszcze ktos cos podpowie.

Gość gość
moja babcia jest chora na cukrzyce biedna i na serce... dobrze ze 80 lat dozyla..nie moge jej kupic zadnych chyba ziólek ani syropów na cukrzyce i serce bo nie wolno pewnie laczyc z lekami.a ona co dnia zazywa chyba 7 tabletek biedna juz od lat

Gość gość
Corega tabs