Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiabeer123

Nie jestem pewna . Czyżby to, tooo??

Polecane posty

Cześć dziewczyny mam pytanko. Współżyłam z partnerem jakis czas temu , niestety z finałem w środku.. Od paru dni starsznie mnie bolą piersi, jeszcze nigdy tak nie bolały i na dodatek te poranne mdłosci . A co najlepsze odrzuca mnie od fajek . ....Miesiaczki oczekuję za 2 dni ... Czy to możliwe żebym była w ciąży ? Czy temperatra pochwy zalicza się do obiawów ciąży ?

Gość gość
Jak możesz mieć objawy, kiedy ciąża nie ma nawet 2 tyg?

Ten incydent nastąpił ponad miesiąc temu ..a miesiaczki w tamtym miesiacu nie miałam tylko lekkie brązowe plamienie

Gość gość
bo skoro CZEKASZ na miesiączkę, przeciętny cykl ma 28 dni, do zapłodnienia mogło dojść 12-16 dzień cyklu+jakiś czas na zagnieżdżenie NIE MA SZANS by była starsza. Mało tego, przed miesiączką nie ma objawów, ponieważ może nastąpić SAMOISTNE poronienie, w dniu planowanej miesiączki, wyglądające jak miesiączka, wiesz ile kobiet to miało, a nawet nie wiedziały? Organizm odrzuca niektóre zarodki.

Gość gość
i ty jeszcze testu nie zrobiłaś ha ha ha no trzymajcie mnie :) na becikowe masz szanse zerowe już.

Gość gość
skoro nie miałas okresu w tamtym miesiacu tylko brązowe plamienie i teraz nic to na bank ciąża. zrób test ale jak dla mnie to tak

Gość gość
gościu z 12:18 teraz głupoty gadasz, nie raz miałam w jednym miesiącu brązowe plamienia a potem normalną miesiączkę.