Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podnieca mnie mama kolegi prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Mam problem , bardzo podnieca mnie mama kolegi ma 35 lat, jest rozwodniczką , moim zdaniem jest bardzo ładna ma piękne piersi i twarz. Ostatnio jak przechodziłem koło jej domu to wyszła na dwór w samym staniku i majtkach i do mnie zagadała zauważyła że śmi stanoł i się uśmiechneła następnie pod pretekstem zawiązania butów schyliła sie tak że było widać jej cudowne piersi , co mam zrobić? jak zagadać? i czy zaproponować sex?

Gość gośćHeh
Przychodź do niej jak będzie sama. Nie proponuj sexu bo to głupie, tylko bądź blisko, patrz na nią odważnie, otrzyj się raz czy dwa niby przypadkowo. Jak nie będzie oporów to do dzieła hehe

Gość gość
Wyczaj jak nikt niebedzie widzial zlap ja za cyca. I powiedz ze nic nieporadzisz ,ze sni ci sie po nocach juz niemozesz tak:-) jak jestes dorosly a ona niema nikogo to wpusci cie do swego ogrodka:-) ona wie ze taki malolat co 15 minut moze:-)

Gość gość
a pod jakim pretekstem przychodzić?

Gość gość
pod jakim pretekstem przychodzić?

Gość gość
Słabiutkie 1/10

Gość gość
Pod pretekstem czysciciela kanalizacji:-)

Gość gość
A ile masz lat chłopczyku skoro matka kolegi ma 35 to pewnie Ty masz z 12,13. Na seks to masz synku jeszcze czas.Zrobisz to kiedys z milosci .

Gość gość
rozmarzyłeś się kolego

Gość gość
zaras chwila - mama kolegi ma 35 lat ? - a ty masz ile ? ----15-cie i juz roo/chasz ?

Gość gość
ja ci powiem najlepiej pierw naucz sie roo/chac na kozach albo na baranach jak sie poduczysz to bedziesz STARTOWAL !

Gość gość
Mam 17 lat

Gość Miki_N
a co powiecie na to ? troche sie wtopilem ale trzeba cos z tym zrobic potrzebuje szybkiej pomocy. Bardzo podoba mi się mama mojego kolegi, więc wykorzystalem (a raczej nie wykorzystałem) moment gdy jej mąż oraz 2 synowie wyjechali do pracy w delegacje. Świadomy tego ze jest sama z 2 malych jeszcze dzieci tuz po wyjezdzie kolegi zabralem (a raczej chcialem sie zabrac) za poderwanie i namętny sex z Tą kobieta. lecz mialem malo odwagi poniewaz to przyjacółka mojej mamy. chcialem poprostu zapytac czy sie ze mna spotka wiedz dzwonilem(nie miala mojego nr wiec wszystko bylo ok) gdy odebrala tele zatkalo mnie i nie wiedzialem co jej powiedziec. pozniej sprobowalem znowu i znowu nie mialem odwagi jej nic powiedziec. napisalem sms z przeprosinami ze pomylilem nr. ale poznia pora jednak napisalem tego piepszonego sms`a (i tu popelnilem błą bo moglem sie chociaz upewnic czy nie spi) ze nie pomylilem nr i z prozba o wielka dyskrecje zadalem pytanie czy sie ze mna moze spotkac i czy mozemy porozmawiac. lecz pora okazala sie zbyt pozna bo nic sie nie odezwala a w jej domu bylo juz ciemno.teraz nie wiem co zrobic ? jak zadzwoni zapyta o czym chcialem w nocy prorozmawiac co jej powiem ? nie mam odwagi jej to prosto w oczy powiedziec ze chce sie z nia kochac bo obawiam sie ze odrzuci moja propozycje a co gorsez powie komus o tym. MACIE JAKIES PORADY ? ALE SENSOWNE ? a i jak to info pomoze mam 22 lata