Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lista złych wynajmujących mieszkania?

Polecane posty

Gość gość

witam. próbuję znaleźć listę złych wynajmujących w internecie. Jest jakaś strona z opiniami gdzie mogę znaleźć imię i nazwisko mojego wynajmującego?

Gość gość
Szkalowanie i udostępnianie danych osobowych chyba jest przestępstwem.

Gość gość
Jeśli napisze się tylko inicjały i opis, np. Mariusz S. robotnik z Lublina to nikt sie nie może doczepić,

Gość gość
Owszem może. To nie jest legalne, a szkoda.

Gość gość
Bzdury piszesz. Inicjały i opis możesz podać. Jak nie wierzysz to spytaj prawnika. A w ogóle to powinna być czarna lista lokatorów-naciągaczy. Tak jak są listy dłużników. NP. .http://www.big.pl/konsument. Tu też można cwaniaka wpisać, tyle że trzeba zapłacić ok. 60 zł. Ale chyba warto.

to naprawde nielegalne?? dlaczego? ja musze obsmarowac pewna Pania ktora mi zatruwala zycie przez ostatnie kilka miesięcy, jesteście pewni ze to nielegalne?

Gość KingaStefankaFanka
Niestety wymienianie z imienia i nazwiska jest nielegalne :o a szkoda. Sama wynajmuję komuś mieszkania i chciałabym żeby była oficjalna lista z nazwiskami zlych najemców i wynajmujących, ale żeby sąd decydował o tym czy ktoś może sie znaleźć na tej liście żeby była całkowicie pewna, bez pmówień i plot

Gość gość
A umiesz czytać? Ściganie czegoś takiego następuje z oskarżenia prywatnego. Myslisz że takie ćwoki co ich nie stac na czynsz wiedzą co to komputery i internet?