Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kult wieszaków

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi, co się podziało? Wszystkie dziewczyny chcą być wychudzone i mieć małe cycki :| A przynajmniej większość tych, co znam. Koleżanka 164cm wzrostu 42kg wagi i mówi, że zaczęła ćwiczyć z Chodakowską, bo jest za gruba... Następna 170cm- 48kg i też twierdzi, że waży za dużo, że powinna max 45kg. Następna zrozpaczona, bo bierze tabletki i jej piersi urosły aż do B i wygląda na grubą :/ Przekrzykują się między sobą, która ma więcej x przed s...xs,xxs,xxxs. To jest chore! Dziewczyny w przedziale wiekowym 23-26 lat i zachowują się jak porąbane. Gotują jakieś zupy z ciecierzycy i o małej miseczce takiej zupy żyją cały dzień, bo się odchudzają. Jedna mnie zapytała czy planują coś zacząć robić ze sobą, bo jestem trochę za gruba- 160cm, 54kg- a później raczyła mi współczuć biustu (całe C), bo podobno mnie pogrubia :| Na moje ciuchy w rozmiarze S, to patrzą jak na namiot weselny. Ja zwariowałam czy one?

Gość gość
homopropaganda nakazuje kobietom przypominac mlodych chlopcow. nie bierz w tym udzialu no chyba ze chcesz byc aseksualna dla facetow a pociagajaca dla gejow

Gość gość
To już nie o to chodzi czy chcę być seksowna i pociągająca, ale chcę trochę pożyć! Sorry, ale jak mnie ssie w żołądku, to niezbyt umiem się skupić na czymś innym. Chcę mieć trochę radości w życiu i jak idę z chłopakiem do włoskiej knajpki, to chcę zjeść pyszny makaron, a nie wypić szklankę wody! Nie chcę sobie stwarzać sztucznych problemów i wmawiać otyłości jeśli jej nie ma. Tylko, że powoli zaczynam... Jak jestem z każdej strony atakowana, że powinnam się wziąć za siebie, albo laska mojego wzrostu jest 12kg chudsza i mówi, że jeszcze musi schudnąć, to zaczynam się czuć jak wieloryb. Mam znajomą z niedoczynnością tarczycy i jest ona troszkę przy kości, to patrzą na nią jak na wieprza, a ona nosi rozmiar 38-40 i naprawdę nie wygląda jak spaślak i w dodatku ma śliczną buzię i włosy. Tylko już są (za plecami) komentarze, że gruba, że jak się nie wstydzi, że co ona z tym kawałkiem pizzy robi, że powinna jedynie wodę z cytryną pić. Jedna koleżanka raczyła nawet skomentować, że jak to możliwe, że ta ma męża (bo przecież taki wieloryb:|), a ona (ta chuda) nie ma nawet chłopaka.

Gość gość
Twoje znajome mają 13-17 lat? Jeśli tak to rozumiem ich wagę o to że ty się wyróżniasz.

Gość gość
Najlepiej to po prostu olać. Mnie śmieszą niektóre wypowiedzi kobiet takie jak. "mam 54cm w udzie...nienawidzę swoich grubych ud!". Chcą wyglądać jak nastoletni chłopcy to niech się głodzą. Ich sprawa.

Gość mężatka i 5 kg nadwagi
zwiedzałam ostatnio strony proana...okropność...a patrząc na zdjęcia...najpierw mnie odrzuciło....mdłośći...a po wszystkim jak odetchnęłam poszłam do kuchni zjeść:) w razie czego ;) śmieszna obrona organizmu. dla mnie piorytetem jest zdrowie. a one...cóż...lepiej by się zajęły czymś pożytecznym, kobiety z 3 świata też są chude, a dzieci umierają im z głodu przy piersiach...ale te Twoje koleżanki to nic nie obchodzi....

Gość gość
Ze wszystkich stron atakowana? Co to za otoczenie? Ja ważę nieco więcej niż ty (mam 163 cm), mam doope i cycki i wszystkie znajome mówią, że wyglądam ok. Jak ważyłam 50-54, to każdy mi wypominał, że za chuda jestem, że z tygodnia na tydzień coraz chudsza, że mam się nie odzywać w rozmowach o zbijaniu wagi bo mnie to nie dotyczy itp. Zapraszam więc do mnie, mam świat w którym będziesz idealna ;)

Gość gość
Ja mam 10 kg nadwagi po 3 ciazach. I teraz mam super cialo (oprócz brzucha). Mąż nie może rak przy sobie utrzymać. A piersi to mam miseczkę E i są piękne ;)

zmień znajome. jak chwycą facetów, zaciążą i się rozpasą, to pewnie ty będziesz pięknie cały czas wyglądać, a one będą ci zazdrościć :)

Gość gość
Hahahaha! A już myślałam, że tylko ja mam take problemy... Ostatnio byłam z oleżanką w pubie, ktory ma ogródek na zewnątrz i na tym ogródku jest plac zabaw dla dzieci. Przebiegła obok naszego stolika dziewczynka około 9-10 lat, a koleżanka westchnęła, że marzy o takiej figurze jak ta dziewczynka. Dodam, że koleżanka też ma jakieś 163cm i waży jakies 45kg

Gość gość
faktycznie jest teraz cos takiego...Dziewczyny chca byc jak najszczuplejsze. Wczoraj w urzedzie obok mnie siedziala laska, myslalam, ze ma z 13 lat do momentu, w ktorym nie zobaczylam tatuazu na rece i nie zwrocilam uwagi na twarz. Obecnie kobiety z obfitym biustem, wieksza pupa i mala oponka na brzuchu sa objezdzane z gory na dol. Wystarczy spojrzec na portale dla kobiet, gdzie podawane sa wymiary gwiazd i babka o wzroscie 165 i wadze 60kg (przy czym wyglada, dobrze i zdrowo) jest skomentowana tak, ze sie zapuscila, ze czas na diete i cwiczenia. Nawet Joanna Liszowska, ktora zawsze podkreslala, ze lubi siebie i swoje ksztalty, niedawno wyznala w wywiadzie, ze chcialaby miec rozmiar S. No coz... taki mamy teraz kanon piekna. Jednakowe wieszaki, w jednakowych ciuchach, z jednakowymi fryzurami.

Gość gość
Nie każda może być chociażby szczupła. Każdy ma inną budową i niektóre nawet przy niskiej wadze będą wyglądały grubo.

Gość gość
Ale laski ważące powyżej 50 kg to faktycznie grubasy. Wielkie cyce też wyglądają obleśnie. Takie maciory, którym wkrótce te zwisy będą kostek sięgać. Jak można mieć 160cm i ważyć 55kg :| To już jest otyłość. Górna granica przy takim wzroście to 48kg.

Gość prawictwo pospolite 143
wage dostosowuje się do sylwetki .. Jesli masz mało kobiecą budowe ciała to musisz ważyć mniej , by nie wyglądać grubo

Nie jest ważne czy masz 50 kg czy 53 kg .. To są nieistotne szczegoły .. Dostosowujesz swoją masę do sylwetki .. Mamy 2 dziewczyny każda z nich 165 cm wzrostu .. Jedna z nich bedzie lepiej wyglądala mając 49 kg wagi , a druga przy 53 kg .. Dlaczego przeciez mają ten sam wzrost .. tak , ale mają inną budowe ciała inną szerokosc bioder http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/50071d1213253aa4.html

nie sugerujcie sie chodakowską ona ma brzydkie aseksualne ciało ..

otworzyłaś , tylko nie masz odwagi sie przyznać :)

Według mnie najlepsza waga u kobiety mającej 165 cm wzrostu wynosi 49-54 kg Oczywiscie jedna osoba będzie sie prezentowała lepiej przy 49 kg , a inna przy 54 kg ..Ale to już zależy jak ta masa się rozklada ..

wszyscy to otwierają .. Dzieki temu wiedza jak wygląda prawidłowa sylwetka bez nadwagi czy anoreksji

Gość gość
Mam 175 cm i waż 73 kg i co mi zrobicie? ;) rozmiar 38-40 i nie uważam siebie za grubą, BMI mam w normie :)

Gość gość
160cm może wyglądać dobrze nawet przy 60kg, czego dowodem jest moja matka, która jest bardzo szczupła,a ma właśnie takie wymiary. Nosi rozmiar 36 i często jest jeszcze na nią luźny.