Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kult wieszaków

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 143
Ewa Farna to nadwaga Viictoria bekham to anoreksja

Gość Renisiaa
160 cm 54 kg i rozmiar S ? Dziwne Ja mam 169 cm ważę 60 kg i mam rozmiar M

dlatego odchudzajcie się z głową .. 45 kg to za mało , a 70 kg to za dużo .. Najzgrabniejsze laski ważą w okołociach 49-54 kg

Szczerze mówiąc śmieszą mnie panienki dla których życiową ambicją jest ważyć tyle i tyle, nosić rozmiar taki i taki. Sama mam normalną budowę i jestem okrągła tam, gdzie trzeba i mój facet szaleje na punkcie mojego ciała. Chodzące szkielety są odpychające. Nie każda moda jest super. Super jest mieć własny rozum, wiecie?

ja czytałem ze miley cyrus ma 165 cm wzrostu i wazy 46 kg , więc powinna przytyć około 4 kg .. Jest obecnie chuda a jak pisałem 49-53 kg to najlepsza masa

Gość gość
>>>160 cm 54 kg i rozmiar S ? Dziwne Ja mam 169 cm ważę 60 kg i mam rozmiar M<< Widocznie inaczej Ci się tłuszcz rozkłada, albo po prostu jesteś "większej" budowy. Ja mierzę 158cm i ważę 55kg - noszę rozmiar s.

Gość gość
Pytanie czy ktoś chce wyglądać jak stare dziecko czy jak kobieta :)

Gość gość
Sama mam normalną budowę i jestem okrągła tam, gdzie trzeba i mój facet szaleje na punkcie mojego ciała. oszukujesz sama siebie .. Doskonale wiesz o tym

Gość gość
Jestem kobietą dojrzałą a figurę mam jak nastolatka. Wszyscy moi znajomi mnie podziwiają jestem dla nich jakby wzorem. Tylko, zeby zachować taką sylwetke to często chodze spać głodna, na siłowni spędzam mnóstwo czasu. Nie jadłam moich ulubionych potraw od wieków. Jedynym motorem napedzajacym jest moje otoczenie boję się ich reakcji. Duszą mnie te ciągłe rozmowy o odchudzaniu.

Gość Renisiaa
Młoda Styczniowa Kilka lat temu miałam właśnie rozmiar S, ale przy wadze maks 55 kg. Ważyłam 53 - 54 kg i S było idealne. Teraz ważę 60 kg i mam M

"Sama mam normalną budowę i jestem okrągła tam, gdzie trzeba i mój facet szaleje na punkcie mojego ciała. oszukujesz sama siebie .. Doskonale wiesz o tym " Bo co? Bo od lat żyję w szczęśliwym związku? Bo codziennie uprawiam seks? Bo mój facet nie ogląda się na ulicy za innymi? Bo jestem szczęśliwa i naprawdę mam gdzieś, jaka moda teraz panuje? Polecam taki styl życia. Jest bezstresowy. A zamiast jeść trawę i wywoływać wymioty możecie np. poczytać. Mózgi są seksowne. Biust i tyłek, a nie figura chłopca są seksowne. Chcecie się wiązać z pedofilami, że na chama usiłujecie figurę kobiety zamienić na figurę dziewczynki?

tak, 52 kg to bardzo dobra waga .... Taka kobieta nie jest wieszakiem typu victoria beckham , ale też nie ma nadmiaru tłuszczu

Gość gość
ok ale nie nazywajcie wysportowanych sylwetek wychudzeniem, bo ja was zaczne nazywac parowami dlatego ze macie poduszke powietrzna na brzuchu. A dla mnie 160/54 to spaslak sorry. I gowno mnie obchodzi co twoj marian z parzeczewa mysli nt. twojego ciala.

Gość Renisiaa
Da mnie 160 / 54 to nie jest spaślak ale to zdecydowane M wg mnie.

chodakowska nie ma zgrabnego ciałą .. Zero tłuszczu , jest aseksualna .. Kobieta powinna miec kilkumilimetrową warstwe tłuszczu na całym ciele .. Wtedy wiemy , ze to kobieta , a nie facet ..

Gość gość
Dawajcie foty seksownych lasek

Gość gość
>>>ok ale nie nazywajcie wysportowanych sylwetek wychudzeniem, bo ja was zaczne nazywac parowami dlatego ze macie poduszke powietrzna na brzuchu. A dla mnie 160/54 to spaslak sorry. I gowno mnie obchodzi co twoj marian z parzeczewa mysli nt. twojego ciala.<<< Podejrzewam, że Twoje IQ jest równie niskie co Twoja waga. 160cm i 54kg to jak najbardziej prawidłowa waga. A 27lat, 170 i 45kg i noszenie sukieneczek w kwiatuszki, pastelowych trampusi i plecaczków w sówki- czyli robienie z siebie gimnazjalistki- to DEBILIZM i pożywka dla pedofilów.

Gość Renisiaa
Ja się nie odchudzam Choć zecydowanie wolałabym ważyć 54 kg niż 60, ale tragedii nie ma. Aczkolwiek dalej nie wierzę, że przy 160 cm wadze 54 kg ma się rozmiar S jeżeli ja taki miałam ważąc tyle samo ale wzrost prawie 10 cm więcej.

Gość gość
Nienormalni są niektórzy cóż zrobić... Ja mam piersi w rozmiarze G ale fason mam tych w rozmiarze a/b czyli z natury nie mam zwisów tylko w bikini obcym ludziom się wydaje że jestem sylikonowa lala. No cóż... Czym jak czym ale wyglądem nie zamierzam się przejmować i grzecznie wysłucham wszystkich żali dotyczących kompleksów. Szkoda że nie ma na kafe tematów dotyczących inwestycji:( Kult inwestorów :D Jest kult pisania głupot ale to już zbrzydło bo wszystko już było:(...

Gość gość
Jakieś dziwne masz koleżanki, bo nie jest tak, że większość dziewczyn jednak wolałaby mieć większe piersi?.. Ja np chciałabym mieć "kobiece kształty".. A wyglądam jak gruba gruszka z małymi piersiammi.. Bez sensu to wygląda.. Chciałabym być proporcjonalna. Chciałabym mieć przynajmniej z większe B, jeszcze mniej w talii i szersze biodra.. Ale i tak jestem beznadziejnie niska, więc z tym nic nie zrobię..

Gość gość
>>>Ja się nie odchudzam Choć zecydowanie wolałabym ważyć 54 kg niż 60, ale tragedii nie ma. Aczkolwiek dalej nie wierzę, że przy 160 cm wadze 54 kg ma się rozmiar S jeżeli ja taki miałam ważąc tyle samo ale wzrost prawie 10 cm więcej.<<< Wierzyć nie musisz :) Wiem jakie mam wymiary i jakie ciuchy mam w szafie. Widocznie mam drobniejszą budowę kości, albo inaczej mi się tłuszcz rozkłada. Osoby o tych samych wymiarach nie wyglądają identycznie, a podobnie wyglądające kobiety noszą różne rozmiary. Powiem Ci więcej, kiedy ważyłam 50kg to nosiłam też dużo rzeczy w rozmiarze xs, a przy wadze 58kg na M zmieniła się jedynie "góra".