Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupić na roczek ?

Polecane posty

Gość gość

Idziemy za tydzień na roczek do syna kuzynki. Co mam mu kupić ? Chłopiec uwielbia piłki, ma ich tysiące, dwie bramki, mnóstwo samochodów. Typowy chłopak. Co mam mu kupić. Tak do 50 zł.

Gość gość
Kup paczke malych piłeczek i do tego maly basenik. Jesli tak uwielbia pilki. Ewentualnie klocki zawsze sa ok dla chlopca.

Gość gość
ma roczek i już 2 bramki?? i jeszcze mi powiedz ze chodzi, biega i kopie pilke do tych bramek to akurat ci uwierzę!

Gość gość
Zaczął chodzić jak miał 9 miesięcy, a teraz to już biega. A co robi z tymi bramkami to nie wiem.

Gość gość
★Książeczkę dla dzieci z twardymi stronami. ☆Bajki i baśnie polskie. Rodzice powoli niech zaczną dziecku czytać. ★Zapytaj rodziców, powiedz do jakiej kwoty mogą coś wybrać.

Gość gość
Bajek to ona ma bardzo dużo. Oni dużo mu czytają. Więc to była by kolejna książeczka.

Gość gość
Z rzeczy plastyczne? Moj synek w tym wieku zaczął mazac kredkami tylko musza byc grube i trojkatne. Do tego farby do malowania palcami. Kolorowanki wodne

Gość gość
Wiem, że ma ścianę do malowania kredą i to go nie interesuje, więc nie wiem czy go by zainteresowały malowanki.

My mamy w rodzinie roczniaka :) i dostał kucyka :D takiego na biegunach fajna sprawa. Właściwie "roczniaczkę" bo to dziewczynka.

Gość gość
Dziadkowie kupują mu rower na biegunach. Taki drewniany. A konia pewnie nie kupię do 50 zł.

Gość gość
W tym wieku dziecko krótko się interesuje zabawką. Więc jak wszystko ma, to zapytaj rodziców co by się maluchowi przydało.