Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki mają w Europie opinie puszczalskich, a Rosjanki pięknych niewiast...

Polecane posty

Gość gość

taka jest opinia, ze Polka to taka daleka krewna Rosjanki, tez ladna ale nie az tak zjawiskowa jak Rosjanka, do tego bardziej zepsuta, puszczalska, wręcz d*****

Gość gość
to nie wiem o ktorej Europie mowimy ;) bo ja slysze lepsze opinie o Polkach niz o Rosjankach (pod wzgledem urody obie narodowosci sa chwalone), Polki bardziej zabawowe, ruskie tylko do roochania.

Gość gość
Rosjanki tylko bogate stać na opuszczenie Rosji i zachód tylko takie widzi . a polki zjeżdżają wszystkie jak leci zwłaszcza patologia do pracy do Holandii Niemiec, Anglii. Rosjanki SA ładne ale te z wyższej klasy społecznej reszta to wiesniary srajace za dom

Gość gość
w Polsce zostaje patologia która liczy na cud a Polacy jak mają trochę oleju w głowie to wyjeżdżają

Gość gość
Polki same zapracpwaly na opinie dziwek ! Mieszkalam w hotelu w Holandii to był taki hotel robotniczy. Parę dziewczyn założyło burdel w jednym, z pokoi oglaszaly się na mecie. Jeszcze inne kawałek za hotelem zaczepialy Holendrów oferując loda za 5 euro ! Nie mowie juz o przeprowadzaniu Turków na jedna noc. Kto był za granica wie, kto nie był tez ma zamydlone oczy przez tych co byli jak to maja tam dobrze wyjeżdżając na zmywak czy do szklarni, bo która się przyzna do ciagniecia loda , lepiej światowe życie sugerowac

Gość gość
znam wielu Turkow, mieszkam za graniaca i "zadaje sie" z tymi urodzonymi tutaj. oni co rok jezdza na urlop do ojczyzny - wierzcie mi, ze o nikim nie maja tak zlej opinii jak o Rosjankach, Bulgarkach i Rumunkach. co Rosjanki wyprawiaja w hotelach... bez komentarza. o Polkach nic zlego nie slyszalam, my slyniemy z pracowitosci i dokladnosci, wiadomo ze sa i takie, ktore spia z kazdym i wszedzie, ale z rozwiazlosci naprawde slyna Rosjanki, nie Polki. no chyba ze tylko w UK, przykro mi, tam nie mieszkam. :D

Gość gość
W UK ogolnie Polacy mają opinie takich co lubią wypić, Anglicy tez chleją, ale Polacy np siadają z browarem w autobusie czy na ławce, walą k*****i, są brudni, typowi robole ktorzy nie znają angielskiego, dobrzy fachowce ale mało solidnim nieterminowi, krętacze. A typowa Polka ? podobnie jak Polak, zazwyczaj slabo zna angielski albo wcale, Polki w UK unikają rodaków, wiekszosc to dziewczyny bez szkoly, po zawodówce, wiążą się z brytyjczykami ktorych nikt nie chcial, duzo studentek ktore są zafascynowane murzynami. JA takie odnioslam wrazenie, ktos moze inne nie wiem, to moja subiektywna ocena. Ale Polki raczej nie mają opinii łatwych, prędzej Ukrainki ktore oczekują zawsze COS ZA COS, są miłe dopoki facet je sponsoruje, a jak nie to szukają innego.

Gość gość
czytajac kafeterie stwierdzam (a sama stety lub niestety mieszkam za graniaca), ze najgorsza opinie o Polkach maja... wlasnie Polacy :D i niektore Polki ;)

Gość gość
dlaczego temat zdechl? jak jakas napisze, ze jest z Turkiem, to temat bedzie sie ciagnac? :) POLACZKI :D

Gość gość
zgadzam się w 100% z gość dziś

Gość gość
moja znajoma też była w Holandii i masz rację, z tym że ona nie mydliła nikomu oczu tylko wręcz szczyciła się tym :P jest tak jak mówisz wyjeżdża w większości sama patologia

Gość gość
jedz i ciagnij druta mala:)) z tego znana polska cala!

Gość gość
Gdzie burdel tam i polak :D

Gość gość
Dlaczego obrażasz Polki? Co takiego ci one zrobiły? Ciekawe jakby autor się poczuł jakbym powiedziała "Polacy mają opinie alkoholików i złodziei w Europie a Rosjanie to porządni faceci" dobrze byś się czuł wtedy? Nie wszystkie Polki i Rosjanki są takie , jeszcze są inne kraje poza Europą.

Gość gość
A to ciekawe, bo np. w Turcji "Natasza" to synonim prostytutki lub seks-turystki. Chyba nie muszę mówić, że to imię popularne w Rosji.

Gość gość
A Polacy jaka maja opinie ? Kazdy wie .I czy to znaczy , ze wszyscy tacy sa ? Nie sadze . A jednak ...

Gość gość
opinia jest i czy to powod do obrazania wszystkich ?

Gość 93939

Serio ? Pójdź sobie do rosyjskiego klubu w Niemczech, zobacz co tam się dzieje i dopiero się wypowiadaj , sodomy i gomory jeszcze nie widziałeś 

Gość taki obraz wasz

I słusznie, że mają taką opinię, bo większość Polek jak widzi obcokrajowca, nawet brzydkiego i z kraju biedniejszego niż Polska, to ma kisiel w majtkach i mogłaby zrobić dla niego wszystko, byle tylko zwrócił na nią uwagę.

Gość gość
29 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

I słusznie, że mają taką opinię, bo większość Polek jak widzi obcokrajowca, nawet brzydkiego i z kraju biedniejszego niż Polska, to ma kisiel w majtkach i mogłaby zrobić dla niego wszystko, byle tylko zwrócił na nią uwagę.

A ty siedzisz w tych majtkach, de.bilu? Przestań obrażać Polki ruski trollu opłacany przez kod. 

Gość ech
10 minut temu, Gość gość napisał:

A ty siedzisz w tych majtkach, de.bilu? Przestań obrażać Polki ruski trollu opłacany przez kod. 

Ruski troll opłacany przez kod? Wtf? Nie mam nic wspólnego z kodem, mam całkowicie odmienne od nich poglądy.

Nie obrażam Polek, bo to prawda (nie o wszystkich, ale o większości).

Gość burdelski

Polki to w większości tępe koorfy

Gość gość
21 minut temu, Gość ech napisał:

, bo to prawda (nie o wszystkich, ale o większości).

Może o twojej matce i żonie,  a może jesteś alfonsem albo bywalcem burdeli  i tylko takie znasz. 

Gość Gość

Ja spotkałem się z większością przychylnych opinii o naszych Poleczkach. Żadne puszczalskie,to bardziej panie z np Szwecji są łatwe 

Gość taki obraz wasz
7 godzin temu, Gość gość napisał:

Może o twojej matce i żonie,  a może jesteś alfonsem albo bywalcem burdeli  i tylko takie znasz. 

Nie mam żony, a do burdeli nie chodzę.

Gość Hahaha
9 godzin temu, Gość burdelski napisał:

Polki to w większości tępe koorfy

W każdym kraju większość kobiet to tępe wymalowane karyny które mają do zaoferowania tylko doope ale to wina facetów którzy się slinia tylko na widok dziffkowatych lasek , to faceci sami sobie hoduja takie okazy bo za takimi się oglądają 😉