Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co wkurza mnie materialistyczne podejście do życia

Polecane posty

Gość gość

i te ochy achy bo tu w UKu tyle zarobie i wydam na konsumpcję. powoli to zaczyna być podobnie w polsce. chciałbym żeby w polsce był taki szacunek do człowieka jak na ukrainie gdzie nie liczy sie co masz a kim jesteś.

Gość gość
Masz racje i te rozmowy ,co on to nie zjadł i co zobaczył, dno

Gość gość
no dziękuje że mnie rozumiesz :). co w tej anglii niby takiego fajnego domy brzydkie krajobrazy wstrętne klimat beznadziejni murzyni phi. w takim kraju dziadowskim żyć to sie można depresji nabawić.

Gość gość
A ja tam swoje zycie nastawilam na pieniądze i jest mi bardzo dobrze:) Jak ktoś chce żyć w ascezie to proszę bardzo, ale nie ja.:)

Gość gość
up a co to ma związanego z tematem

Gość gość
no i ich z****** jobseeker allowance ukowe gnojenie człowieka i bicie

Gość gość
co ty pieprzysz??? na Ukrainie to jest dopiero przepychanka i pokazówa kto ma więcej - tam właśnie i u ruskich najbardziej liczy się pieniądz!!!

Gość gość
co w tej anglii niby takiego fajnego domy brzydkie krajobrazy wstrętne klimat beznadziejni murzyni phi. w takim kraju dziadowskim żyć to sie można depresji nabawić. xxx a kto wam każe tam jechać???? i całe szczęście, że w Polsce wszędzie piękne wille, cudowne krajobrazy, wspaniały klimat i co najważniejsze cudowni ludzie, uczciwi, dobrzy, nigdy nie patrzą co kto posiada, tylko co ma w sercu i w głowie ha ha ha ha ha - już nie mogę dalej bo pęknę ze śmiechu!

Gość gość
cóż polska jest duża sa i takie miejsca sa i syfiaste. ale jeśli porównać anglie czyli gnój ze smrodem do republiky czeskiej to widać ogromną przepaść od zadbanego kraju z ładnymi podwórkami i obejściami do syfu z szeregowcami i murzynem.

Gość gość
jeśli Anglia dla ciebie to gnój ze smrodem to znaczy, że poza biedną dzielnicę Londynu, gdzie mieszkasz nosa nie wyściubiłaś

Gość gość
no stare rozpadające się rudery sprzed 100 lat , chamscy ludzie arabusy uki wszędzie.dla mnie to taka biedniejsza ukraina wygląda tam jak w kraju 3 świata