Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Plikostrada !!! Dostałem list z biura windykacji !!! Co zrobić ???

Polecane posty

Gość gość

Rzekomo 11 maja b.r. zawarłem na www.plikostrada.pl umowę o korzystanie z ich usług ( szybkie ściąganie plików ). Coś kojarzę, że mogłem kliknąć w ich reklamę jednak nie dostałem żadnej wiadomości od nich ! Co więcej, napisali mi w liście, który dziś otrzymałem że kilkukrotnie wysyłali mi wezwania do zapłaty. Winien jestem Smart Tech Connect Limited 112 zł i mam 7 dni na spłatę od dnia otrzymania listu ( dziś ). Czytam w necie, że to jakieś oszustwo jest !!! Ktoś pisze że jeśli już to wg prawa mam 3 miesiące a nie 7 dni !!! Jeśli uznam, że zostałem oszukany to nawet 1 rok . Oglądam materiał o nich i ponoć wyłudzili już od ludzi kilka mln zł !!! Jestem w szoku i postanowiłem że na 100% nie zapłacę i na 100% ich wkurwię :D Najpierw zadzwonię i udam naiwniaka, że jestem już zgodny na zapłatę a za chwilę zapytam o NIP i KRS którego nie mają :D Albo nawet poproszę o nazwisko gościa który umieścił bujny nieczytelny podpis pod "z poważaniem ...... Biuro windykacji ). Pobawię sie z chujami :D Kocham wkurwiać oszustów :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować