Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to całe pracuj.pl to dla mnie tylko była strata czasu zalogowałam się i co?

Polecane posty

Gość gość

wysłałam kilka CV i zero odzewu, status aplikacji "dostarczono" i nigdy nie otwarto, czyli pracodawcy wywalają od razu do kosza bez czytania? nawet nie mam co oczekiwać na tel w sprawie pracy, a czekałam 2 tyg. wysłałam kilka CV na gumtree i od razu 2 telefony jednego dnia!

Gość gość
Mam podobną opinię. Dużo ofert agencyjnych, dużo spamu o sprzedaży franczyz przez który trzeba się przebić, żeby znaleźć faktycznie interesujące ogłoszenia, dużo powtarzających się i nieaktualnych ofert. O wiele więcej sensu ma moim zdaniem szukanie pracy na małych lokalnych serwisach typu gumtree bo tam jak jakiś mały leszczyk, właściciel małej firmy da ogłoszenie to przynajmniej naprawdę szuka. Ale też jest sporo oszustów. Trzeba uważać.

Gość gość
nie rozumiecie, że jak w kraju pracy nie ma to żadne portale nie pomogą???

Gość gość
no właśnie - połowa ogłoszeń jest nieaktualna, to po co one jeszcze wiszą i jeszcze przychodzą rekomendacje by się tam zgłaszać, na gumtree naprawdę szukają do pracy, bo parę razy byłam na rozmowach o pracę, wcale się nie dziwię - wystarczy napisać ogłoszenie i już, a nie logowanie, wpisywanie swoich danych, email z potwierdzeniem rejestracji itp :O miałam tylko 2 przypadki oszustów z gumtree- jedna to była paniusia z jakiejs firmy na Woli ul. Ciołka uważajcie na nią