Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAMA PEDANTKA

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam 16 lat :) Mam problem moja mama jest straszną pedantką. Każe mi posprzątać dom, ja to robię, staram się ,poświęcam swój wolny czas, ona przychodzi z pracy i zaczyna wrzeszczeć, histeryzować, wpada w furie. Mówi, że jest brudno, ale moim zdaniem wszystko jest w jak najlepszym porządku :) Najbardziej boli to, że nie docenia mojego trudu. Co robić ?

Gość gość
Wziąć się do roboty a nie p*******ć takie bzdury! 0/10 Zrób mi loda to będzie najlepiej

Gość gość
dzięki za pomoc,a pozatym jakiś szacunek !

Gość gość
dzięki za pomoc ;/ i trochę szacunku !

Gość gość
Obawiam się, że nic nie zwojujesz, musisz się z tym pogodzić. Ja też miałam taką matkę, niestety, do dzisiaj nie cierpię uporządkowanego domu. Czystość tak, ale artystyczny nieład towarzyszy mi od lat. Nie lubię domu, w którym wszystko na tip-top jest uporządkowane. Dzieciom pozwalam na wiele więcej niż mnie było dozwolone, dzieci i psiaki są szczęśliwe, moja matka już mnie nie odwiedza, nie może patrzeć jak odkurzacz 3 razy dziennie nie pracuje. Autorko, kiedyś będziesz miała swój kąt i zrobisz wszystko po swojemu, tresura się skończy. Ale doskonale Cię rozumiem, przykre to jest jak ktoś się stara a inni tego nie doceniają.

Gość gość
Weź mi zrób lodzika k***o ****** mam 22cm więc to ty bedziesz musiala mnie zaplacić 100€ ****** p**do k***a mać.

Gość gość
Matka jest chora .Prawdopodobnie ma nerwicę natrectw .Powinna skorzystać z porady psychiatry bo wszystkich w domu wykonczy i sama siebie także. Kategorycznie postaw sprzeciw.Sprzataj jak potrafisz i nie dyskutuj z matką bo nic nie wskurasz.To choroba ktora nie leczona trwa cale życie .

Gość gość
00,24 Zboku jeden pedofilu zamknij się .Jak Ci nie wstyd jesteś prymitywem !!!!!