Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jak pozby膰 si臋 muszek owoc贸wek ?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Zna kto艣 dobry spos贸b ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
p贸艂 szklanki octu jab艂kowego, do tego kilka kropel p艂ynu do mycia naczy艅, wymiesza膰, postawi膰 odkryt膮 szklank臋 w ich ulubionym miejscu, po kilku godzinach podziwia膰 muszkowy armagedon ja stawiam na blacie kuchennym pod ich ulubionym oknem za koszykiem z przyprawami, 偶eby nie by艂o wida膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je偶eli nie masz akurat octu jab艂kowego to spr贸buj z winem albo sokiem jab艂kowym, ale ocet jab艂kowy po prostu uwielbiaj膮, pu艂apka z tym octem jest wyj膮tkowo skuteczna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez mam problem z muszkami ale moje to jakies mutanty! Jak zostawie np swoj kieliszek wina to leca jak oszalale a jak zostawie im taka miksture to moze ze dwie przez caly dzien sie nabiora

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to nalej wina i par臋 kropli p艂ynu do zmywania, serio dzia艂a tylko p艂ynu nie za du偶o, dos艂ownie par臋 kropli p艂yn zmniejsza napi臋cie powierzchniowe p艂ynu i muszki si臋 topi膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
muszek pozbywam sie w taki sposob: kawalek dowolnego owocu k艂ad臋 do miseczki, przykrywam foli膮 przezroczyst膮, kt贸r膮 nak艂uwam - muszki wchodz膮, ale wyj艣膰 ju偶 nie mog膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋ki za odpowiedzi ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
napisz, jak si臋 to sprawdzi艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nad owocami stoj膮cymi w kuchni par臋 razy popracowa膰 odkurzaczem ;) Jedyny spos贸b, kt贸ry u mnie si臋 sprawdza.

Udost臋pnij ten post