Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to jest ten instynkt macierzynski i czy kazda musi to miec

Polecane posty

Gość . To samo działa w drugą stronę - są matki, które żałują. Ale nie każda o tym mówi, bo „co ludzie powiedzą?”. Uważam, że jeśli decyzja o braku dzieci - tak samo, jak ta o zostaniu rodzicem - jest naprawdę dokładnie przemyślana (nie ma to być postanowienie pod wpływem chwili, acz po długim namyśle), użyto konkretnych argumentów, wpłynęło na nią wiele czynników i jesteśmy tego pewni - nie będzie czego żałować.

Gość gość
Też nie mam, mam dwoje dzieci, nie roztrząsam się nad nimi, nie szaleję nad każdą kupką, nie rozmawiam o nich godzinami z każdym. Kocham je nad życie, ale uważam, że we wszystkim potrzebny jest zdrowy rozsądek.

Gość gość
wiecie co? ja to w ogole jestem dziwaczna, chcialabym posiadac te podejscie do dzieci, i tez chcialabym poczuc chociaz troszke ten cholerny instynkt, zamiast tego brzydza mnie dzieciaki, niemowlaki i troche wieksze.. irytuja mnie i nudza szybko.. mecza rowniez szybko i zaraz pragne miec swoj spokoj.. no ale, chcialabym zeby to uczucie minelo .. eeeh nie wiem czy kiedykolwiek minie