Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0987667890

Koleżanka do mż i więcej się ruszać

Polecane posty

Gość Elizka345
Witajcie, jak cudownie urlop właśnie jem śniadanie na tarasie, kawka mmmmm jak mi tego brakowało. Zero pośpiechu, luz. Ale zapowiada się upal. Malutka i tak ma być, pomalu, bez pośpiechu i forsowania nóg bo uwierz o kontuzje jest bardzo łatwo. Ja teraz po tym naciagnietym Achillesie to mam stracha, bardzo uważam. Bo jeżeli go uszkodze to mogę pożegnać się z bieganiem nawet na 12 mcy. A niestety Achilles to zmora biegaczy. I jak mogę ci coś doradzić to rób rozgrzewkę w domu zanim wyjdziesz i rozciąganie jak przyjdziesz. To mega ważne, wydaje się zbędne i banalne ale ochronisz kolana, ścięgna itp. A gdzie reszta Dziewczyn?

Gość malutka99
Właśnie coś dziś pustawo jest. Aż zazdroszczę urlopu,ja o swoim już zapomniałam. Co prawda jeszcze pewnie chociaż pod namiot skończymy,ale to na Max 2 dni. Średnio trzymam dietę, jem wszystko,ale mało i na noc się nie objadam. Tylko na takiej wytrwam, wiem po sobie. Dziś znowu w pracy, potem standard jeżdżenie i załatwianie spraw i w domu po 19,ale jutro wolne as to:-P

Gość gania123a
goraco :( w biurze mam 31 stopni nie nawidze takiej pogody:( ja dzisiaj jade po buty do biegania. Malutka jakie w koncu wybralas?

Gość malutka99
Właśnie coś dziś pustawo jest. Aż zazdroszczę urlopu,ja o swoim już zapomniałam. Co prawda jeszcze pewnie chociaż pod namiot skończymy,ale to na Max 2 dni. Średnio trzymam dietę, jem wszystko,ale mało i na noc się nie objadam. Tylko na takiej wytrwam, wiem po sobie. Dziś znowu w pracy, potem standard jeżdżenie i załatwianie spraw i w domu po 19,ale jutro wolne as to:-P

Gość malutka99
Gania Tobie gorąco, a ja marzne dziś, heh. Buty kupiłam w martes sport,takie zwyczajne,ale próbowałam Mike itd i mimo,że te co kupiłam nie są firmowe to są najlzejsze i najbardziej wygodne. Biegalo mi się też super. Bez porównania lepiej niż w byle jakich butach.

Gość gania123a
Elizka sama sie nad tym zastanawiam:) jeszcze niecala godzinka:)

Gość 0987667890
Witam Was dziewczyny ! Przepraszam że mnie tak mało tutaj , ale mam problemy rodzinne. Nie chce pisać szczegółów :-( Mam nadzieję że zrozumiecie ! Życzę Wam szybkich spadków i trzymania się swoich założeń :-) Postaram się zaglądać w miarę możliwości i pisać jak mi idzie , bo z dietki nie mam zamiaru zrezygnować . Dziewczyny urlopujące wypoczywajcie !!!

Uffff prawie jestesmy spakowane. Trening zaliczony, oj pot po dupsku się lał masakrycznie. Numerku życzę szybkiego i pomyślnego rozwiązania spraw rodzinnych. Lecę jeszcze pazurki dokończe, obejrzę coś i lulu bo jutro o 4 rano pobudka a o 5 wyjazd. Internet stały w komórce mam więc będę na bieżąco zaglądać. Miłego wieczoru

Gość gania123a
Kupiłam buty i matę do ćwiczeń od jutra biorę się za ćwiczenia :) Numerku trzymaj się :) Elizka szerokiej drogi.

Gość różowysłońzielony
dziewczyny jestem z Was dumna jak sobie radzicie z ćwiczeniami i dietą. ja teraz na wakacjach więc nie mam czasu się tu odzywać ;). jest fajnie, morze cieplutkie ;)...

Witajcie My juz od godziny w podróży. Słoniku jak tam nad morzem sprawy pogodowe stoją. Bo ja jestem przerażona tym co widzę w zapowiedziach. U mnie regionie najwyższe temp zapowiadają a nad morzem "zimno" jedynie 23-25 stopni i trochę deszczu. Ale cóż co ma być to będzie. No stress :) Miłego dnia wam życzę

Hej dziewczyny. Czy można się przyłączyć?? Ja na diecie od wczoraj. Później wpadnę, bo teraz moje dziecię wstaje i trzeba jej śniadanko przygotować. To do potem, pa.

Gość gania123a
Magdulinska pewnie:) kazdy mile widziany :) napisz cos o sobie ile masz do zgubienia i jak chcesz to robic:)

Pozdrawiam z Gdańska jeszcze z godzinkę i jestesmy na miejscu. Szybko zlecialo za to zjadłam trochę zakazanych rzeczy jak to w podróży. Muffinka do kawki musi być :)

Gość różowysłońzielony
Elizka wczoraj nad morzem u mnie było gorąco, słoneczko i ciepła woda, a dziś pada od rana :(. no i tutaj wcale nie cwiczę niestety. magdulińska witamy i zapraszamy ;)

Gość gania123a
Jeszcze tylko 3 godzinki i wychodze z pracy :) odliczam juz dni do urlopu:)

Gość malutka99
Ja dziś wolne ale na obrotach caly czas,wczoraj walnelam sarne, ja to mam pecha,eh. Dzisiaj muszę pobiegać, tak chociaż co drugi dzień żeby tempo zalapac. A wam życzę dietetycznego odpoczynku:-P

My juz rozpakowani, rekonesans plaży i okolicy zrobiony. Ale z ćwiczeniami ciężko będzie. Za to ścieżek do biegania jest sporo także jużddziś ruszam wieczorem do biegu, chociaż 45 minut.

Gość gania123a
u mnie od rana nie ma wody w bloku:( mieli usunac awarie o 15 ale cos im nie poszlo:( teraz maja do 18 przywrocic zobaczymy... dzis moze pocwicze z ewka:) przetestuje buty i mate do cwiczen :)

Gość Justyna0810
A ja jestem załamana. Waga stoi na 69 i ani drgnie od kilku dni. Jem jak jadłam, na śniadanie jem grejpfruta i kanapkę z chleba żytniego, bez masła,margaryny, dużo sałaty pomidora, chuda szynka ser, ogórek, rzodkiewka. Na przekąskę owoc albo serek wiejski. Obiad zero smażonego, żadnego ryżu, ziemniaków, żadnego tłustego mięsa. Albo pieczony drób, z warzywami, albo jajka na miękko, raz zrobiłam te placuszki z banana, ale do cholerki to nie są kaloryczne rzeczy, i nie jem ich kij wie jakich ilościach! Na kolację koktajl z warzyw i owoców. Jak na moją wagę, uważam że 2,5 kg w 10 dni to nie jest dużo, tym bardziej że waga teraz stoi..

Gość malutka99
Justyna nie przejmuj się, kontynuuj i nie waż się za często. W końcu ruszy,musi:-) ja mam iść biegać, a nie chce mi się strasznie.

Gość 0987667890
Witam dziewczyny :-) Mam do Was ciekawego bloga do poczytania. Same oceńcie :-) http://qchenne-inspiracje.blogspot.com Mnie wyjaśnił sporo kwestii :-) Odezwę się jeszcze , tylko położę młodą !

Gość Justyna0810
Numerku, ogromne dzięki za ten link! Naprawdę mądrze opracowane :)

Gość 0987667890
Też jestem nim zachwycona :-) A te przepisy :-)

Znam ten blog bardzo dobrze, często wykorzystuje jej przepisy np na koktajl z awokado, banana i kiwi. Justyna a ile jesz posiłków? Tez bym się nie ważyła często a mierzyła. Tylko cm powie prawdę bo np ćwicząc intensywnie jak ja kg mi nie lecą w dół bo rosną mi mięśnie które są cięższe niż tłuszcz. Ale cm lecą w dół szybko. Ciało jest smuklejsze. Waga mi się juz zatrzymała.

Gość gania123a
Hej Laski jestem dumna z siebie :) spojrzałam w lustro i pomyślałam sobie: DOŚĆ OSZUKIWANIA SAMEJ SIEBIE, ALBO CHCESZ SCHUDNĄĆ, ALBO TYLKO UDAJESZ!!! i tym o to sposobem zaczęłam ćwiczyć :) i nawet brak możliwości wykąpania się nie był żadną wymówką. Poćwiczyłam z Ewką niecałe 20 minut. Jestem cała mokra, ale szczęśliwa :)

Gość Justyna0810
Jem 4 posiłki co ok. 3 godziny. Na Norweskiej jadłam 3, gdzie obiad o 15 był moim ostatnim i chudłam na tej diecie,jest skuteczna, ale dość radykalna, także narazie nie chcę po nią ponownie sięgać

Gość 0987667890
No to mam obiad na jutro : marynowane kurczak w sosie szpinakowym :-) Gania tak trzymać SUPER wykorzystuj tą sile i energie :-) Co do Władysławowa to raczej Ci nic nie polecę , ponieważ ja się wybieram na urlop do przyjaciół którzy nas zaprosili. Malutka przy dietce i biegach dasz rade szybciej niż myślisz :-) Tez nabrałaś energii :-) Kolorowy słowniku wypoczywaj i zdawaj relacje w miarę możliwości :-) Justynko nie martw się waga , może masz zastój albo weź rady Elizki i się pomierz :-) Będzie dobrze :-) Byle byś się nie zniechęciła :-( Elizka z tego co mi wiadomo to jechałaś wypoczywać a Ty cały czas na wysokich obrotach :-) Nie zapomnij że masz urlop i musisz go wykorzystać na wypoczynek . :-) Witam nowa koleżankę :-) Cieszę się że nas przybywa ! Napis z coś więcej o sobie :-)

Gość 0987667890
Justynko nie wiem co Ci poradzić , ale pierwsza myśl która mi przyszła do głowy że organizm musi się przyzwyczaić . Przecież przechodząc z diety na dietę i to z tego co się orientuje z tak restrykcyjnej nie jest łatwo chudnąć na mż . Odczekaj i daj się organizmowi przyzwyczaić do trochę większej ilości kcal. :-) Do jutra kobietki :-)