Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studia

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi, jak to jest z rekrutacją na studia? Czy odbywa się tylko teraz czy może też później, we wrześniu? Myślę o tym poważnie ale jeszcze nie mam pewności, czy na pewno nie dostanę pracy. I drugie pytanie- na jakie kierunki mogłabym ewentualnie się dostać mając tylko podstawy, tj. polski, matematyka, angielski? Zdane średnio, ale jeszcze nie tak źle. A może lepiej się nie wygłupiać...

Gość gość
to powiem jeszcze wyniki swoich matur polski 50% angielski 50% matematyka 30% ustne po 50%

Gość gość
ej to nie moje wyniki, mam lepsze :) won podszywaczu

Studia są ważne, jak zrobi się przerwę to potem najczęściej wypada się z rytmu nauki. Zawsze możesz się przenieść z dziennych na zaoczne. U mnie w Wyższej Szkole Bankowej nie robią problemu.

Gość oewsb
Dobry wieczór, @Calmi: To prawda, w Wyższej Szkole Bankowej potrafimy się dogadać z naszymi studentami :) W podobnych kwestiach jak ta powyższa, zachęcam do odwiedzenia Biura Karier w WSB, a także zainteresowaniem się programem 'Studiuj i pracuj'. Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do zadawania mi pytań Renata Mazur, Online Ekspert WSB studia I stopnia