Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka jest szansa ze 50 letni facet zostawi rodzine dla kochanki

Polecane posty

Gość gość

dla 28 letniej kochanki?pewnie zadna?nawet jesli jest z zona nieszczesliwy a kochanke kocha a ona nie leci wcale na jego kase?

Gość gość
Jakaś szansa pewnie jest, ale moim zdaniem niewielka.

Gość gość
To zależy, znam takiego co uciekł w wieku 55 i jeszcze machnal bachora. Teraz wygląda jak stary dziadyga ,ciekawa jestem kiedy zonka sobie znajdzie mlodziaka

Gość gość
Byłam kiedyś z facetem, wtedy miał 43 lata, odszedł dla mnie od żony (ja miałam 24 lata). Po paru miesiącach uznał że jednak nie umie żyć bez dzieci i wrócił do nich i do żony. :O Też ponoć był nieszczęśliwy, wciąż się kłócili.

Gość JasnowidzXXL
50 letni facet przeżywa tzw "drugą młodość" . Polega to na chęci sprawdzenia się przy młodej kochance. Ale prędzej czy później dochodzi do wniosku, że stare kapcie wygodniejsze, i "młoda" idzie w odstawkę. Wniosek: nie warto pchać się na tą trzecią! Ani to ładne, ani przyjemne, a na pewno bez perspektyw.

Gość gość
Przeciez on takich jak Ty ma na pęczki,predzej Cie kopnie w d**ę dla jeszcze innej kochanki a i tak bedzie z zona.Ty lepiej ciesz sie ze jeszcze innej nie znalazł taki nie będzie jednej dziury czyli Ciebie wiecznie ****** a żony i tak nie zostawi.Naprawde wierzysz że on Cie kocha?

Gość gość
Moim zdaniem to trudna sprawa. Co innego gdybyś poznała równieśnika i on chciałby odejść od żony, moim zdaniem to ma większą szansę by się udać. A tak? On ma już ułożone życie, ustabilizowane, nie chce mu się zaczynać od początku. Ty będziesz chciała dzieci, on pewnie już nie. Dodatkowo, nawet jakby odszedł, to uwierz, za parę lat miałabyś go dość. Jesteście na innych etapach życiowych, on nie miałby już ochoty ani na podóze ani na częsty seks. Co do seksu - niedługo zaczną mu się problemy z erekcją, a Ty wciąz bedziesz młodą kobietą aktywną seskualnie.

Gość gość
Dla niego to jest kolejny wór na spermę,pewnie ma jeszcze kilka innych kochanek poza nia o których nie ma pojecia.

Gość Pawlikowski33353
Jest to jak najbardziej 95 procentowa szansa, że rzuci żonę i dzieciaki w tym wieku ludzie już tak mają.

Gość gość
ja dzieci nigdy nie chcialam nie mam potrzeby ich posiadania.najbardziej sie boje ze gdyby faktycznie postanowil byc ze mna to pozniej mialby pretensje do mnie ze stracil przeze mnie rodzine itd,ale to onmnie pierwszy zaczal podrywac,żeby nie bylo,ja nie zrobilabym pierwszego kroku.co do zony opowiadal mi jak go traktuje,mowil nieraz ze móglby ja zabic taka jest dla niego wredna itd,ale nie wspomnal ani slowem ze chce od niej odejsc.czasem mysle ze mi glowa eksploduje od mysli,najgorsze ze go strasznie kocham,a co on czuje nie mam pojecia

Gość gość
no mój, ten 43-latek właśnie potem uważał że się dla mnie tak strasznie poświęcił, że rozwalił życie swojej rodziny, pozbawił dzieci ojca. Widać że strasznie się z tym gryzł, zaczął pić itd. W końcu zdecydował że wraca do nich.

Gość gość
A skad wiesz ze on tylko z Tobą sie spotyka?Pewnie jak Ty niew widzisz to zarywa do innych i na bank nie zostawi dla Ciebie żony on sie Tobą bawi tylko.

Gość gość
to jest bardzo mozliwe,to taki typ kobieciarza,ma duze powodzenie:(ale ja niestety wpadłam po uszy,ciagle o nim mysle i najgorsza jest ta niepewnosc:(gdyby mu na mnie zalezalo na pewno czesciej by sie ze mna kontaktowal itd,ech ja glupia,szkoda bede zawsze sama

Gość gość
gość dziś To zależy, znam takiego co uciekł w wieku 55 i jeszcze machnal bachora. Teraz wygląda jak stary dziadyga ,ciekawa jestem kiedy zonka sobie znajdzie mlodziaka xx Pewnie nie uciekł tylko żona go wyrzuciła,predzej on zdradza tą kochanke bo ta kochanka to musi byc szpetna jak nie wiem co że na takiego starego dziada poleciała.

Gość gość
Autorko a gdzie poznałaś?

Gość gość
Gdyby mój ojciec takie jaja odwalał to sprałabym jego i tę kochanicę! Uważaj więc na jego dzieci :-) Ja swojej mamy nigdy nie dam skrzywdzić.

Gość gość
poznałam go w firmie gdzie miala staż

Gość gość
Autorka nawet chłopa bez zobowiązań nie umie sobie znaleźć... żal żal żal :-P

Gość gość
50letni dziadek juz ma pewnie duuze dzieci wiec nie musi ich bawic wiec jego stara zona do niczego nie jest mu potrzebna.

Gość gość
50 lat to chłop w kwiecie wieku nie dziadek

Gość gość
Teraz leć pochwal się wszystkim, rodzinie, znajomym jakiego amanta sobie przygr*****aś. Jaka zdolna stażystka:-P

Gość gość
Mój ojciec już siwieje w tym wieku. Moja siostra ma 28 lat! To obrzydliwe.

Gość gość
równolatkowie nigdy mnie nie pociągali odkad pamietam podobali mi sie dojrzali mężczyzni,jak go widze mam dreszcze na calym ciele,nigdy nie przezylam czegos takiego,tym mi ciezej bo on chyba naprawde ma mnie w dupie

Gość gość
Głupie prowo:-P

Gość gość
ej to nie jest prowo naprawde

Gość gość
Tylko bajeczka na dobranoc :-P naprawdę.

Gość gość
to jak ma cię w d***e to tym bardziej nie licz, że będzie ryzykował wygodne życie dla kogoś kogo wymieni jak tylko wezmą nową stażystkę.

Gość gość
Bez sensu jest uganiać się za takimi star******* Jak już wolisz kogoś starszego i ustawionego to szukaj w przedziale 35-40. Nie jest taki stary a już widać czy się czegoś dorobił

Gość gość
Nie rozumiem po co Ci stary facet, pewnie w wieku Twego ojca, ? nie wiem dlaczego wogole wskoczylas mu do lozka , ma zone ,rodzine. Jak ja zostalam samotna mama a mialam 27 lat ,stary to byl juz dla mniie 36 latek... Ale piszac na Twoj temat ,popatrz sobie za 10 lat ,on bedzie mial 60lat aTy doipero 37, powodzenia wogole za 20 lat ;)

Gość gość
ja nikogo nie szukalam to sie stalo samo,za 20 lat moge sie nim opiekowac mam to gdzies ale przynajmniej pare lat bylabym szczesliwa,nie wiem czy on ma mnie w dupie mowi ze nie ale tak sie zachowuje