Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omcinzynier

Czy to już za pozno na studia?

Polecane posty

Gość omcinzynier

Mam 21 lat,studiuje na politechnice ale zawsze chciałam być architektem/ grafikiem/kimkolwiek kto robi cos twórczego :-( Wypowiadam się piękną polszczyzną, mam świetny angielski, interesuję się sztuką, muzyką. Zawsze byłam świetna z polskiego... Chciałabym zmienić studia ale jest już za późno. Studia wybrałam, bo jest po nich praca w tym zakichanym kraju. Ale ich nienawidzę... Co radzicie? Wolałabym sobie poderżnąć żyły, niż pracować jako inżynier.

Gość gość
No to w czym problem? To zmienił zamiadtbsie udreczac. Za późno to jest jak lezysz na łożu śmierci. A teraz to co, tylko jakieś 60 lat życia ci zostało, to uwazasz ze na tak krótki czas nie warto zmieniać i jakoś się przemeczysz?! Zaścianek ci wodę z mózgu zrobił?

Gość omcinżynier
Tak, ale architektura w naszym kraju <3 jest tylko dzienna na politechnikach. A po kierunkach artystycznych nie za bardzo jest praca. Troche bym się bała...No i wszyscy mi mówią że jestem już za stara...rodzina np.

Gość omcinżynier
Rozumiem, że chcą żebym jak najszybciej skończyła studia, ale czy mam się męczyć do końca życia tylko dla tego? Druga sprawa to taka, że będzie mi głupio teraz iść od I roku na studia... Mam 21 lat i przegrałam życie...

Gość gość
Idz sie powies glupia kurwo

Gość omcinżynier
Te inteligentne rozmowy w internecie. Sam się powieś gimbusie zapewne.

Gość gość
To ty tu jestes przegrancem jebany baranie xD

Gość omcinżynier
" cynicfm dodał/a temat: chce sie zabic" :-P

Gość gość
Ja z kolei wybrałam filozofię nowych mediów na http://www.ignatianum.edu.pl/ i było świetnie, ale pracuję jako menager w agencji modelek. Coś zupełnie niepokrewnego. To, że coś studiowałaś, nie oznacza, ze do końca życia masz to robić...

Gość gość
To ja prezgralam życie, ale na pewno nie Ty Zawsze się dobrze uczyłam, ale mi odbiło, popełniłam wiele błędów, przez co mam 2 letnia dziurę po gimnazjum, skończone tylko LO dla dorosłych, nie mam szans na dobre studia dziennie, jedynie jakieś zaoczne, ale na to mnie nie stać jak na razie Mieszkam za granica, nie mam pracy, pieniędzy… Nie ma już dla mnie ratunku