Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotka082

organizował ktoś impreze integracyjną w Łodzi??

Polecane posty

Gość Dorotka082

wiitam, mam zamiar zorganizować taką imprezę.. znacie jakieś dobre miejsca??

Gość Oleńkaa33
koleżanka opowiadała mi ostatnio, że była na imprezie integracyjnej w lodzi w Campoverde. Podobno bardzo dobra organizacja , sprawdźcie na Campoverde.pl

Gość Arlettas
też tam byłam! z tego co wiem ośrodek współpracuje z jakaś firmą eventową , dlatego sprosta nawet bardzo wybrednym klientom. podczas mojej imprezy integracyjnej w lodzi mieliśmy dmuchańce, strzelanie z łuku i pełno szalonych konkurencji. dlatego Campoverde górą..

Gość zachwycona1234
tak, tak Campoverde.pl górą. Poza fajnymi imprezami integracyjnymi , bardzo ładne i wygodne pokoje.

Gość Dorotka082
"gosc", chyba nie wiesz na czym polega integracja..

Gość Dorotka082
chyba Twoje życie tylko się na tym opiera, nie wnikam. odwiedziłam stronę Campoverde.pl i muszę przyznac, że na prawde robi niezłe wrażenie. chyba skuszę się na wysłanie jakiegoś wstępnego zapytania o impreze integracyjna w lodzi i więcej zdjęc.

Gość gość
imprezę integracyjną najlepiej oddać do organizacji specjalistom. Samemu nie zrobi się takiej imprezy ;) u mnie w firmie takie imprezy organizuje agencja power ;) i polecam takie wypady, kreatywne zabawy, prawdziwa integracja ;)

Gość Damessa
Polecam zrobić impreze integracyjna w hotelu http://campoverde.pl w Lodzi. Na prawde fajne miejsce :)