Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Singielka1985

są tu jacyś ateiści bądź racjonaliści?

Polecane posty

Gość gość
Wlosy pod pachami maja sens, bo zwiększają powierzchnię parowania. A cialo , parując , pobiera ciepło z otoczenia ( jak pamietamy z fizyki). Czyli chłodzimy sie - latem jak znalazł( to bylam ja, ten gość ciocia dobra rada). Dobranoc!

Gość gość
i znowu przyszlam jak juz wszyscy posneli, z tv tez tak mam wlaczam serial a tu reklamy albo napisy koncowe. z bogiem siostry

Gość gość
u psów może to i ma sens ale nie u ludzi. to jest niechigieniczne... jak podniesiesz łape to ci klaki wystaja i kazdy sie patrzy z obrzydzeniem

Gość gość ja
Gdzie? Ja nie widzę ale... i tak bym nie czytała. Mam swojego to nie mam potrzeby podglądania innych. Już dość się napatrzyłam. Nic nowego. Każdy wygląda tak samo. Szyja i jedno oko jak Cyklop. O czym się tu śnić? Hi..hi..hi... Ciocia dobra rada, mi się po prostu nie chce. Grunt że nie śmiedrdzę :-) Dobranoc. P.S. Miłych yyyyy....penisowych snów? :-)

Gość gość ja
Zjadło mi co napisałam! Może Kafe faktycznie "kuleje" grrrrrrr....

Gość gość
gimbaza zawiesila kafe bezpowrotnie albo admini wlaczyli cisze nocna

Gość Jan bez ziemi
jest tu jeszcze ktos? pogadac chcialem o bogu i takich tam

Gość gość ja
A! Pokazało się jednak. O jakich psach piszesz? Co, nie chigieniczne??? Jak masz kudły jak u goryla to może i "nie chigienicznie", ale swoją drogą....co Tobie do MOICH kudełków???? Higienicznie jak najbardziej, a że Twoja estetyka mówi co innego, to nie mój problem. Możesz jak najbardziej iść na "stadem". Golić, laserować, powiększać czy co tam jeszcze sobie wymyślisz. Ja nigdy nie chodziłam za stadem i wisi mi kto co mówi. Widzisz? jestem wolna od pierdół i mam swoje zdanie :-)

Gość gość
tu same hipokrytki krytykuja wszystko a przed kompami siedza tluste lochy z wlosami pod pachami do kolan.

Gość gość
psy oddaja cieplo ziając, mozna powiedzic - jezykiem, wiec na innej zasadzie. Golenie to kwestia mody. Za PRLu sie nie golili i nikogo nie obrzydzało.W mysl tak pojetej higieny trzebaby golic przede wszystkim głowe na łyso, bo tam dopiero tych "niehigienicznych" wlosów. Jesli przyjdzie moda na włosy pod pachami to nagle ludzie stwierdza, ze to bardzo higieniczne. Ale musi isc za tym jakas kasa - np farbowanie czy "fryzjerstwo pachowe":)

Gość gość
za prl-u mowisz? a jechłas kiedys w tamtych czasach autobusem z nie ogolonymi ludzmi? spoceni,smrod zmieszany z perfumami na caly autobus....marny przykład

Gość gość
O jakich psach piszesz? Co, nie chigieniczne??? Jak masz kudły jak u goryla to może i "nie chigienicznie", ja sie gole codziennie pachy,recenogi i miejsca intymne wiec ich nie mam, ale z tego co ty piszesz to widać ze zapuszczasz:-)

Gość gość ja
Łał! "coś" się odezwało i od Loch wyzywa chociaż nie wiem czy to "coś" lochy na oczy widziało i czy wie o czym pisze?! Puki co,nigdy nie widziałam Lochy ani kobietki z kudełkami (z pod pach) sięgających kolan! Było by to odnotowane w Guiness Records :--) Za czasów PRL-u tylko w Pewexie mogłaś uświadczyć dezodorant. Antyprespiratny nie istniały. Pozatym, bez jaj ludzie! No co? Niektórzy mają tak delikatniuśkie noski że ciut smrodku nie mogą znieść? P.S. Względnie mowy włosków (tu, w przypadku łonowych) można sobie doczepić warkoczyki. Są chętne? Buahahaha

Gość gość
nie marny przyklad, bo teraz faceci na ogol sie pod pachami nie golą, wiec jaka roznica faceta z ( wczesniejszego)PRLu czy wspolczesnego? tylko taka, ze wtedy nie bylo dezodorantow. Jesli jakis projektant mody wymysli,ze np trzeba wlosy pod pacha farbowac pod kolor sukienki, to spokojnie - beda zapuszczać i farbowac jak na glowie, A na glowie to co - wlosy sie nie pocą? nie tluszczą? Nie kurzą w dodatku? Po co one komu? Konsekwencji!

Gość gość
ale to nie chodzi tylko o smrod. ja akurat myje włosy i ciało codziennie. Nie wyobrazam sobie miec włosów pod pachami bo to wygląda okropnie

Gość gość ja
Ano :-) Mówiąc o włosach (tylko!!!) na głowie to hmm... nie wnikając w szczegóły, jestem ciekawa czy ktoś widzi poszewki i ten właśnie tłuszcz. O poduszkach (bez podszewek) nie wpominając :-) Jak już wspomniałam, jeżeli ktoś koniecznie ma potrzebę naśladowania media i kolorowych fotek to wygoli/wydepiluje pewnie wszystko :-) Wiadomo, ktoś, komuś kudłaczyska z uszów wyłażą może być rozpraszające, ja chyba należę do innego rodzaju ludzkości bo mnie to nie rusza :-)

Gość gość
gośc ja ile ty masz lat? chyba jestes starsza osoba ze ci wlosy nie przeszkadzaja i dla ciebie wyglada to ladnie

Gość gość ja
Do gościa 00:43 no cuż, jeżeliu Tobie brakuje wyobraźni to nic na to nie poradzę. gdybym myła codziennie włosy to bym wyłysiała. ba! To nawet nie jest dobre dla włosów, ale nie moje kudły...nie moja sprawa :-) Mycie się, podmywanie, kąpiel czy prysznic codziennie, to inna sprawa. Możesz mieć kudełki i nie cuchnąć ale widzisz... do tego trzeba mieć wyobraźnię :-) A Ty podlegasz i kierujesz się tym, co widzisz w mediach i nie wiadomo gdzie jeszcze. Twoje ciało, Twój wybór. Moje ciało, mój wybór :-)

Gość gość ja
Ech, znowu brakwy obraźni. Dlaczego zakładasz że jestem aż taka stara lub starsza tylko dlatego że włosy mi nie przeszkadzają? Przecież nażpisałam że natura skąpo mnie obdarzyła. Nigdzie nie napisałam że to ładnie czy nieładnie wygląda. Nie obchodzi mnie wygląd. A jeżeli już koniecznie chcesz wiedzieć, to już napisałam że ja za stadem nie podążam i wisi mi co kto myśli. Jestem sobą i być może dlatego jestem zadowolona z życia i nie narzekam na teściowe, facetów, dzieci, ucisk macicy, nie jojczę nad nieudanym życiem itp. Polecam :-)

Gość gość ja
Wszyscy wybyli więc się pożegnam. Idę zrobić makowiec bo mam smaka. Dobranoc :-)

Gość gość
co ty z tymi mediami tak wyskakujesz??? jakis uraz masz??Mi sie to nie podoba i nie wazne jaka jest moda. Zawsze sie depiluje i bede depilowac.!! A co do włosów codzienne mycie +odzywki i włosy sa zdrowe i czyste!

Gość gość
jestem młoda i nie wyobrazam sobie np spotkania ze znajomymi...ładnie ubrana i tu nagle włosy spod pach wystaja...ech to jest niehigieniczne i brzydkie. A po 2 ludzie od razu biora cie za niechluja i brudasa..Ale jak wolisz

Gość gość
jak są jednodniowe to nie będą Ci wystawały-na logikę :D z drugiej strony z takiego fajnego tematu zrobilo się jakieś dziwadło o chaszczach

Gość gość
pani od makowca: czekamy na poczęstunek !

Gość ze sie wtrace
no miał ktos pomysł o tych włosach:-) może poźniej temat sie rozkręci i nikt juz nie bedzie sie tu sprzeczał

Gość gość
jest tu ktoś?