Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Singielka1985

są tu jacyś ateiści bądź racjonaliści?

Polecane posty

Gość gość
skórę kiepsko fastrygować. Juz raczej podkleic taka tasma specjalną ( przyprasowuje się, w pasmanteriach). A moze obetnij i tyle- chyba, ze liczysz, ze Ci nogi urosną.

kurcze obciąć przed praniem zawsze ryzyko czy się coś np.nie skurczy :D chociaż skóry sie nie pierze, czyści chemicznie

Gość Przybyszka65
To jest taka skóra jak z piętki młodego kangura ,tylek w połowie skajowaty i na całej długości po zewnętrznej stronie ta powiedzmy skóra podwijałam je leciutko przymierzając ale ogólnie sama nie wiem nie było problemu bo są mięciutkie ---jak nie ma człowiekowi kto w sklepie doradzić to same wiecie jak to jest gdy się jest niezdecydowanym chyba kusiła mnie cena a nawet na pewno :D

jak dobrze leżą i cena kusi to bym zaryzykowała i wzięła, zawsze można uciąć z długości, ja zawsze żałuję nie tego co zrobiłam ale tego czego nie zrobiłam :D bierz je Basia zanim Ci ktoś sprzed nosa sprzątnie :D żyje sie razzzzz

Gość Przybyszka65
Lubię kupować ciuchy ,ale tylko te na wyprzedażach ,czasem myślę,że to tylko przyjemność,choć to chyba zakrawa na zakupoholizm :D pozostaje mieć nadzieję,że w pracy uda sie wyjść i być jutro pierwszą zaraz po ekspedientkach :D

Gość gość
ja sie w temacie nie wypowiadam, bo na kangurzych pietkach tak starych, jak mlodych, sie nie znam, mnie peszy, jak sie czegos nie da uprać, zwłaszcza spodni - ale moze te sie dadzą?

WAM też się KAFE zacina dziewczyny? czy tylko mnie nie lubi? mój misiek ma dziś nocną zmianę i powiedział,że jak się będę tu odmóżdżała to mi zainfekuje laptopa :D może to zrobił zdalnie :D

Gość gość
zacina sie, ale w normie, przywykłam.

Gość Przybyszka65
To się wszystko pierze w pralce ,cała reszta to czarny jeans ,pewnie ,że noszę do czasu wszystko do czasu aż po czasie znów mi coś wpada w oko :D Też zacina a jakże może kafe już zamyka ?:D-zdalnie :D

Gość gość
jest tu jeszcz ktoś?

to jak sie pierze w pralce, lepiej nie ucinać przed praniem bo sie może skurczyć :Dja tak sobie spódnice załątwiłąm :D

Gość Przybyszka65
Ja dziś przeszłam samą siebie :D czy króciótki zarost pod pachami u kobiety to obciach ? hahaha no i ktoś pisze na mailu z jakimś świrem i Wy się dziwicie,że kafe przycina :D

Gość gość ja
No właśnie, zmyla mnie czas. To zdrówko kobietki :-)

Gość Przybyszka65
Bardzo miło było Was poznać ,dziękuję za mile spędzony wieczór niestety rano trzeba wstać ponieważ pracuje w naszej cudownej służbie zdrowia muszę mieć jasny umysł w związku z tym czas na mnie dobrej nocki pozdrawiam .

Gość gość
Ja poszlam rozladowac zmywarkę, czego nie cierpie. Czuje sie lepsza, ale i tak nie powinnam siedziec przy kompie w srodku nocy , wiec niebawem się odmelduję

Gość gość
dobranoc, przybuszko, sukcesów na polu zakupowym!

Gość gość ja
Przybyszka65 chyba Cię "podbiję". Mi się czasami w ogóle nie chce "oporządzać gospodarki". Natura mało obdarzyła ale wychodzę z założenia że moje kudełki, moje ciało i oczywiście naturalnie stawiam opór. Nie żebym była nie zadbana. Po prostu trochę kudełków pod paszkami czy na nogach nie zaszkodzi. Możliwe że wiek ma coś z tym wspólnego? Nie uważam że z wiekiem się dziecinnieje, po prostu się raczej olewa. Przynajmniej ja olewam i dobrze mi z tym :-)

Gość gość
w końcu ktoś normalny:-)

Gość gość
(Przybyszko)

Gość gość
No i "paszli".....Dobranoc :-)