Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Singielka1985

są tu jacyś ateiści bądź racjonaliści?

Polecane posty

gość poradź mi co jutro zrobić na śniadanie :D dziś sama jak palec śpię :D wiec śniadanko dla jednej osoby

Gość Przybyszka65
Wiecie wiek to akurat też mam w doopie ,no cóż tzytzki też nie pierwszej jakości ,celulit jakiś tam ,ale coż to wszystko ma się do tego jak się czuję czasami jak młoda bożka -duchem ofcours :D czasami wiem,że w moim wieku coś tam nie wypada jakos tak sie zachować no ale....też mam to głęboko tam :D

Gość gość
I pod zadnym pozorem na kafe nie mozna miec jakichkolwiek sukcesów, dobrze zarabiac, miec dobrego męza , udane dzieci, podrozowac itp - generalnie cieszyc sie zyciem.

Gość Przybyszka65
Ja pisemnie rzadko sie udzielam ,bo mam pecha i nie trafiam w dziesiątkę tak jak dziś z Wami ? a być może za rzadko tu bywam ,czasem na fb ale pochłania mi dużo czasu praca no cóż emerytura dopiero w 2029 :D w sprawie menu rady nie udzielę,żarciem wszelakim to mąż się zajmuje.

Gość gość
To zalezy, czy lubisz pichcic, ja nie cierpie , wiec najprosciej - zalewam owsiane platki blyskawiczne wrzatkiem, minuta w mikrofali, dodaje jogurt, szczypiorek, ogorek, czy co tam chce, do tego kawka z mlekiem. Ja to lubie i mnie zapycha. Plus czasem grzanka z serem ( taka lipna, w mikrofali, byle ser sie roztopił). Oczywiscie , jak chcesz byc racjonalna i tradycyjna to czarny chlebek z twarozkiem , plaster szynki, zieleninka, owoc, jajko na miekko.I na czczo woda z miodem i cytryna.

Gość Przybyszka65
Gdzie znikają posty,które tu usilnie produkuję ? odświeżam i nic.

ja chlebek akurat mam upieczony z automatu, sama mieszam mąki, płątki i nasiona :D i świeży jest kilka dni , leniwa jestem i mi sie nie chce rano po bułki lecieć to nastawiam na noc maszyne i rano mnie budzi chlebusia aromat

Gość Przybyszka65
Pomódlmy się :D choć chyba nic tu nie nagrzeszyłyśmy :D przestanie mulić ? :D

Gość Przybyszka65
Do tematów bez odpowiedzi :D

Gość gość
O! ja chleb czasem pieke, jak mi sie przypomni, ze mozna by. Ze zdrowych sniadaniowych rzeczy lubie twarozek do ktorego bardzo , bardzo hojnie sypię zioła ( rosna mi w donicach), no i dodaje czosnek

Gość Przybyszka65
Ja Barbara podobno patronka górników ,ale jak pomyśleć ile ich zginęło to ......tak jak z tzw.św Krzysztofem,temat rzeka .

Gość gość
ja wprawdzie bardzo lubie swoje imię, ale w kafe podoba mi sie to, ze mogę byc calkowicie anonimowa, wiec niech juz tak zostanie.

ten twarożek to dobry pomysł, przez Ciebie muszę rano zasuwać do sklepu o wdzięcznej nazwie kogucik, który mam pod blokiem :D bo mi się gziku chce :D ja z lenistwa zakupiłam automat, fajna sprawa Przybyszka-nie ma czegoś takiego jak "nie wypada" wyrzuć to ze swego słownika :D

Gość gość
czegos tu nie rozumiem. Malo,ze z cala pewnoscią napisałam w poście h o j n i e przez samo "h", to przerobila mi kafe na "ch" i jeszce wygwiazdkowała podejrzewajac brzydkie słowo. Dziwne. Tak samo wiem, ze nie wolno tu pisac słowa w.e.g.e.t.a.r.i.a.ni.n, bo wypowidz jest uzanawana za spam. ( wiec wstawiam kropki albo spacje)

Gość Przybyszka65
singielko w moim słowniku tego nie ma ,to króluje w słowniku ludzi dziwnych :D Możecie mi doradzić czy spodnie w połowie skórzane znaczy skóra jest po zewnętrznej ich części jeśli są troszkę za długie można nosić odwinięte lekko-typ rurek ?

zależy jaki jest szew po lewej stronie spodni. jeśli mało widoczny to ja bym jak najbardziej wywinęła, często w lato podwijam spodnie robiąc sobie rybaczki :D

Gość Przybyszka65
gość sama widzisz,że kafe tu grzeszy ,a nie piszący tu ludzie :D

Gość gość
jak podwiniesz to Ci troche noge skróci, weź to pod uwagę

Gość gość
P.S. gościówko jak najbardziej szanujemy Twą anonimowość do której pełne prawo masz smiech.gif XX chciałoby sie powiedzic: Bóg zapłać, ale topik jakby nie ten:)

Gość Przybyszka65
Prześpię się z tymi spodniami dlatego tez ich nie kupiłam zawsze tam mam jak na doopsku dobrze leżą to z nogawkami nie halo :D