Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja mam kompleks, bo jestem za wysoki. Mam 206cm wzrostu...

Polecane posty

Gość gość

W Polsce jestem traktowany jak wybryk W Holandii czy UK czuje sie jak u siebie...

Gość gość
Dla mnie byłbyś spoko, tzn jeśli nie jesteś za chudy. No ale ja mam tylko 167 :(

Gość gość
a jestes wolny ? :D

Gość gość
a penis ile ma cm

Gość gość
autor juz uciekł

Gość gość
Ja wolałbym mieć 206cm a mam tylko 187

Gość gość
Fakt, ja mam "tylko" 197 a też u nas jestem traktowany trochę jak wybryk. No cóż... to nie jest kraj dla wysokich ludzi:)

Gość gość
ta, bo w UK to niby wielkoludy mieszkają. A to ciekawe.

Gość gość
Akurat w UK nie, ale w Hollandii rzeczywiście dużo więcej wysokich ludzi jest... poza tym są kraje normalniejsze i bardziej tolerancyjne niż Polska.

Gość gość
Rodowici Anglicy to raczej kurduple jak Polacy, ale w UK bez problemu mozna spotkac bardz wysokie dziewczyny czy facetów o wzroscie ponad 2m, w koncu tam jest multum ludzi z całego swiata. W Holandii większosc facetów ma ponad 180-190, ci niscy to imigranci z Polski, Rosji, Turcji czy Indii. Co do autora, to jest przewrazliwiony,mam kolege który ma 208 cm i jakos nikt go za wybryka natury nie uwaza, nikt sie za nim nie ogląda jak za dziwakiem, zwyczajny facet jakich pelno, ani piekny ani brzydki. W gimnazjum miałam nauczycielkę geografii, baba herod :D miała 195cm tyle co najwyzszy chłopak u nas w klasie, on szczuply a ona masywna, potęzna baba :D uwage na siebie zwracala ze wzgledu na mase ciala i dosc wyzywający makijaz, ale z twarzy bardzo ladna delikatna buzia, glos cichy spokojny tylko wrazenie sprawiala takiej do bicia :D 🖐️