Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Annu

Czy można sie utopić na basenie

Polecane posty

Bardzo słabo pływam, właściwie w ogóle nie umiem... od zawsze dostaję paniki na głębokiej wodzie.

Można :( . Idź z kimś, kto w niebezpiecznej dla Ciebie sytuacji wrzaśnie na ratownika :D .

Gdy miałem 15 lat, to robiłem karierę, jako nauczyciel pływania, na dużej obozo-kolonii, na Mazurach :D. Byłem wysoki, więc stawałem na dość głębokiej wodzie i podtrzymywałem dziewczyny, które uczyły się pływać :). Prawą dłonią trzymałem za biust, a lewą w najdalszym miejscu, między nogami dziewczyny :D. Pomagałem dziewczynom utrzymać dobry rytm, naciskając rytmicznie lewą dłonią :D . Zauważyłem, że najlepiej wychodzi im pływanie, gdy prawą dłonią, w tym samym rytmie, uciskam ich biust :D. Przez ponad tydzień, uczyłem pływać kilkanaście dziewczyn :D. Były jakieś nierozgarnięte, bo stale chciały, bym je w tej wodzie trzymał i wytyczał rytm :(. Po tygodniu, wydało się, że ja nie umiem pływać i te wszystkie bałwany, które wcześniej były zazdrosne, usiłowały mnie (za zgodą wuefisty) przytopić :(. Od tego czasu wiem, że nie warto pomagać bezinteresownie kobietom :( :( :(.

Gość topiąca się
ja. dzisiaj. prawie się utopiłam. najpierw pływałam w strefie dla nie umiejących pływać. bo nie umiem. mam 150cm wzrostu a woda była mi do kolan. miałam pod sobą 5 desek z pianki i cieszyłam się jak nwm że przepłynęłam metr :D potem stwierdziłam że umiem pływać więc ot tak wskoczyłam do basenu sportowego(jak później się dowiedziałam miał on 2 metry! :d) (taki podobny jak na olimpiadzie) i... topiłam się... nie no. przepłynęłam tak ze 2 metry xd no ok... przy bandzie xd.ale potem mnie kusiło żeby dopłynąć do drugiero ymm... boku? przedziału.. no tam gdzie te korajiki xd ... topiłam się a ratownik leciał i wskoczył bardzo szybko. nie słyszałam go ... moja kol miała niezłą radoche, śmiała się z godzinę po xd wracając do tematu Moja wersja: ... nic nie widziałam, woda w oczach... nie dotykałam dna... ledwo oddychałam... w nosie w buzi woda... bałam się... :( myślałam barierka już niedaleko, obym teraz ją złapała :( podobno wyglądałam jakbym miała downa xd i wtedy ratownik mnie wyciągnął Wersja kol. : ... poszła do basenu ze mną i pływała... oczywiście z deskami ze styropianu xd potem poszła do tg wielkiegoo :d chciała się pewnie popisać xd nie patrzyłam na nią. widziałam tylko jak ratownik wskakuje do basenu i ją wyciąga xd kiedy upewniłam się że wszystko z nią ok wybuchnęłam śmiechem xd