Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JACY FACECI SA Niesprawiedliwi ,do ladnej to sa mili,a do brzydkiej kobiety NIE.

Polecane posty

Gość gość

.... taka prawda

Gość gość
Co więcej, te brzydkie maja za niemiłe :D . Czytałam kiedys coś o efekcie aureoli i o tym, że dla ładnych ludzie są mili, ładni się odwdzięczają tym samym (podobnie jak dla niemiłych ludzi też jestesmy skłonni być mniej miłymi) i działa to jak samospełniająca się przepowiednia - ludziom się w główkach potwierdza, że ładny=miły :D

Gość gość
Następna desperatka

Gość gość
Mna ludzie gardza jestem tak brzydka,prawie wogole nie wychodze z domu.

Gość gość
mój mąż taki właśnie jest...czasami mi się wydaje, że brzydkie kobiety według niego nie powinny nawet z domu wychodzić, absolutnie głośniej się nie odezwać ani broń Boże czegoś się domagać :O

Gość gość
Co za glupcy..

Gość gość
A ile ma lat twoj maz?

Gość gość
a jak reaguje ten twoj maz ,co mowi ?? i czy on taki piekny ,ideal ?

Gość gość
To prawda, ze faceci są zdecydowanie milsi dla kobiet, które uznają za atrakcyjne niz dla tych nieładnych, nawet jeżeli okoliczności rozmowy nie maja nic wspólnego z randką czy próbą podrywu. GLUPIE TO I NIESPRAWIEDLIWE ALE TRUDNO ICH ZA TO WINIC BO ROBIĄ TO PODSWIADOMIE BO DOCHODZI TU DO GLOSU PSYCHOLOGICZNY MECHANIZM. Kobiety zreszta rownież przyjaźniej odnosza się do tych panów którzy im się podobają (sama sie czasami na tym lapie, ze do wyjątkowo przystojnego, kumpla brata mimowolnie przemawiam jakimś innym, łagodniejszym głosem ktory sam mi sie włącza mimochodem; chociaz wcale nie próbuje go podrywac i w zyciu bym nie chciala z nim byc nawet na jeden raz bo jest infantylny i zwyczajnie poraża głupotą). Generalnie ludzie o przyjemnej dla oka fizjonomii samym wyglądem budzą sympatie otoczenia . SAD BUT TRUE

Gość gość
Nietstety..

Gość gość
A te ładne ich walą w rogi i wysysają pieniądze hahaha

Gość gość
przykre to ,kiedy w koncu zrozumieja...

Gość gość
no prawda kiedys jak bylam gruba faceci w robocie jak ich o cos prosilam to odburkiwali mi i w ogole traktowali jak powietrze jak schudlam 15 kg to ci sami faceci skacza kolo mnie i mowia miedzy soba jaka jestem ladna,haha:P

Gość gość
niestety tacy sa ....oceniaja po okladce

Gość Julkaaaaaaaaaaaaaa
to dobrze bo dla mnie raczej są mili zresztą kobiety też ;) ale i tak mam kompleksy ...

Gość gość
co dobrze ? ze oceniaja po okladce?

Gość gość
A kobiety jakie są dla lekarzy, adwokatów, znanych i bogatych, a jakie dla zwykłych facetów? Rżycie z byle durnego tekstu, włazicie im w dupy i na wszystko sobie pozwalacie jak zobaczycie takiego faceta. Latacie za nimi z wywieszonym ozorem.

Gość gość
NIE KAZDA LATA !!! ja mam bogaczy gdzies... wazne jak czlowiek jest ..glupi poleci na korzysc,kase.. POZA TYM jak facet mi sie nawet nie podoba ,to potrafie byc dla niego mila ,przyjazna.nie odrzucam go bo jets brzydki jestem mila!! A FACECI TEGO NIE POTRAFIA!!

Gość gość
Nie chodzi tu tylko facetów , generalnie ładne osoby traktujemy lepiej, chcemy sie z nimi przyjaźnić , przypisujemy dobre cechy szybciej jak brzydszej osobie. ładni też wydaja sie fajniejsi, bardziej inteligentni nawet jeśli to nie prawda

Gość gość
Dziewczyna zwyczajnie cieszy się z tego, ze na wstępie jest "lekko uprzywilejowana" a przypadkowi/ nowo poznani ludzie są dla niej mili. No przecież nie będzie z tego powodu płakać, ze dostala bonus na start. W głębszych relacjach, gdy ludzie troszkę się już znają to mechanizm np aureoli nie ma zastosowania i nikt nikogo po okładce nie sądzi

Gość gość
coś w tym jest...kiedyś np miałam fatalny dzien, gorzej wygladałam jak zwykle i czekałam na przejściu dla pieszych chyba z 10 minut, a jak się "odpalę" to zaraz się zatrzyma jakiś facet choćbym stała sama na przejściu. Albo chętniej pomogą z wyjęciem bagażu z autobusu, nawet jak mnie nie podrywają to jakoś tak to działa Ogólnie jak mam te " lepsze dni" co do wyglądu to wszyscy są raczej dla mnie mili, jak gorsze to może nie są jacyś chamscy ,ale traktuja może bardziej obojętnie, jak każdego innego

Gość gość
albo jak lepiej wyglądam nie raz mi się zdarzy ,że jakiś obcy facet się do mnie uśmiecha np przy kasie czy w autobusie, a jak gorzej to raczej nie zwracają zbytniej uwagi na mnie... Mam różne dni, w sumie potrafię wyglądać świetnie ,albo fatalnie

Gość gość
"A kobiety jakie są dla lekarzy, adwokatów, znanych i bogatych, a jakie dla zwykłych facetów?". LUDZIE, NIE TYLKO KOBIETY SA NA OGOL MILSI I CZOLOBITNI DLA BOGATYCH/szanowanych/ Z POZYCJĄ I CHETNIE SIĘ PRZED NIMI PŁASZCZĄ. przed "zwykłą" np ekspedientką tak jaki i przed "zwykłym" facetem natomiast zdecydowanie nie

Gość gość
ps i jeszcze warto zauwazyc, ze na to aby byc np "lekarzem " to trzeba sobie zapracowac koncząc ciezkie studia (dlatego to imponuje) a z ladną buzia czlowiek sie po prostu rodzi albo nie

Gość gość
no racja, ja ostatnio pisalam z kolesiem, i wydawal się taki zdystansowany, mialam poczucie że nie byl jakoś nadwyraz miły, dopiero jak wyslałam fotke to od razu zmiena gadki..masakraa.. i jak tu wierzyć , ze facetowi chodzi wylącznie o poznanie Ciebie, nie sex

Gość gość
A tam bzdura ,że się rodzi z ładną buzią... Owszem część rysów ma znaczenie od urodzenia, ale wygląd twarzy po dużej części sami kształtujemy przez dietę , wagę , dbanie o cerę , palenie lub nie, wysypianie się lub nie, stres , opalanie itd

Gość gość
tak to prawda faceci sa mili dla ladnych ,a dla brzydkich sa niemili

Gość gość
nie mówiąc już ,że twarz zmienia się całe życie. Dlatego niektórzy brzydną inni ładnieją ...na wygląd składa się bardzo wiele czynników i nie wszystkie są genetyczne

Gość gość
Kobiety też lepiej traktują facetów, którzy są przystojni.

Gość gość
Dla mnie nietórzy są mili,a niektórzy tacy sobie ani nie przesadnie mili ,ani nie jacyś gburowaci ... Zresztą zdaje sobie sprawę ,ze nie jestem w typie każdego ,ale jest wielu takich któym sie podobam. Pocieszające jest to ,że nie są dla mnie nie mili więc raczej nie jest ze mną tak źle :P No chyba ,że wpadnę z kimś w konflikt ,ale to inna sytuacja