Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się seksu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem, mam 22 lata nie jestem dziewicą uprawiałam seks 2 razy jak miałam 19 lat ( studia alkohol te sprawy ) do teraz mam przerwę, nie miałam chłopaka. Poznałam chłopaka który jak sam powiedział lubi te zabawy i to kwestia czasu że pójdziemy do łóżka. Tylko, że ja się boję, nie wiem co mam robić jak to będzie wyglądalo... Boję się że będzie to co kiedyś, niby chciałam a chłopak nie mógł we mnie wejść nie wiem czemu jakoś się zablokowałam... co mam zrobić ? pomóżcie, nie chce wyjść na idiotkę bo na prawde mi na nim zależy..

Gość gość
powinnaś mu powiedzieć o swoich obawach, jeśli jest porządnym facetem to nie będzie na ciebie naciskal, albo sprobuje jakoś oswoić cię ztym tematem tak myśle, ze jeżeli mu zalezy na tobie , nie tylko na sexie to zrozumie

Gość Wujo Ujo
Ze starej piosenki kabaretowej: "Czego się boisz głupia? Czemu nie chcesz iść na całość..." Ale bardziej serio podaję przepis: Koniecznie wyluzować, a więc: 1. Wolna chata i antykoncepcja (ew. tuż przed lub po okresie). Cała noc wasza! 2. Ciuchy które są twoim zdaniem seksy i... łatwe do zdjęcia. 3. Szampan półsłodki lub słodki (nawet Michel z biedrony) + drugi w rezerwie 4. Maliny ew. winogrona i łakocie - np. Ptasie mleczko, ciacha z cukierni. 5. Pozytywne nastawienie "jestem piękna i pożądana" Melduj w poniedziałek jak było! Lato ucieka;-)

Gość gość
Poznałam chłopaka który jak sam powiedział lubi te zabawy i to kwestia czasu że pójdziemy do łóżka x Nie wiem czy to odpowiedni facet na seks z bojącą się kobietą, raczej nie będziesz w stanie mu na tyle zaufać, aby przestać się bać i będzie klapa :)