Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieskiegwiazdki

Kształt biustu

Polecane posty

i nagle biustonosz zrobi mi kształt kropli ze stożka? trochę nielogiczne, gdyby stanik czynił cuda (czy zmieniał kształt) kobiety nie podejmowałyby się operacji, jak zauważyłas wcześniej mam 17 lat, gdybym miała własne pieniądze kupilabym sobie taki. jesli tak strasznie Ci zalezy to sama mi taki kup, nie mam obwisłych piersi, poza tym NIE PYTAM CZY DOBRY ROZMIAR NOSZĘ, tylko moje pytanie brzmi CZY KSZTAŁT STOŻKA MOŻE ZMIENIĆ SIĘ NA ŁADNIEJSZY (moje ciało jeszcze się rozwija). przestan mi prawić kazania nt dobrego stanika i mówić jakie to będą okropne po latach...

człowiek chciał się poradzić a został wyzwany... internet. no i co, nie można było po prostu powiedzieć "są normalne, nie wymyślaj" czy jak uważasz? nie obrażaj mnie, bo ja nikogo tutaj też nie wyzwałam, a Ty oceniasz mnie po poście, że jestem pierwsza lepsza, łatwa itd...

Gość gość
gdyby stanik czynił cuda (czy zmieniał kształt) kobiety nie podejmowałyby się operacji, ja > Masz rację

Gość gość
Ej gwiazdki, pisały ci dziewczyny, w tym ja, że to normalne piersi są. Więc temat możesz spokojnie zamknąć. A terrorystki rozmiarowe faktycznie niech sobie swój temat stworzą. Wszędzie się wpychają z tą swoją stanikową religią. Neofitki cholera, gorsze od Jehowych.

Gość gość
tuberous breast niech zgadnę chodzi ci o coś takiego? to choroba nie da sie jej niestety wyleczyć jedynie operacyjnie

Gość gość
TO NIE JEST żadna choroba, idi0to! :o