Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie będzie rosyjskiego roku w Polsce

Polecane posty

Gość gość

i polskiego w Rosji. Inicjatywa została odwołana. Co o tym sądzicie?

Gość gość
I bardzo dobrze. A poza tym - niech się wynoszą z naszego kraju do swojej super Rassiji.

Gość prawdziwy narodowiec
wypad ruskie psy z Polski!

Gość gość
A co ma kultura do polityki?

Gość gość
co ja na to? wstyd...Rosja - Rosjanie to jeden z nielicznych przychylnych nam narodów , oprócz tego jeszcze Węgrzy nas lubią, może Rumuni jeszcze, a reszta świata albo się z nas śmieje albo nienawidzi... a pani Kidawa Błońska to mnie już tak irytuje ,że szok

Gość gość
Taa, ruscy nam przyjaźni. 5% nas lubi, 4 % nas nie lubi, a reszta ma nas w nosie. Co innego z Ukraińcami - tam 70% nas lubi, z 10% nie, a reszta jest obojętna. A rok rosyjski odwołał Sikorski, nie Kidawa-Błońska.

Gość gość
Rosjanie to dobrzy ludzie, popatrzcie sobie na Moskwę - piękne auta, wystawy, piękne kobiety, eleganckie, w sukienkach do kolan, skromny makijaż, a Ukrainki? wyzywające stroje i make upy, włosy najczęściej długie i poczochrane, brak urody maskowany tandetnym strojem, Ukraincy mają spalony majdan i inne, bylam raz na Ukrainie i była to wieksza dzicz niż np. taka Turcja, niby dalsza od nas kulturowo,bylam tez w Rosji gdzie czułam się jak w lepszym swiecie

Gość gość
Nie jedź tak po Ukrainkach, bo Polki są nielepsze. I dobrze tak ruskim mendom. Mogli nie wspierać Putina.

Gość gość
To nie wiem w jakiej Ty Ukrainie byłaś skoro nazywasz tych ludzi dziczą. Ja tam byłam kilka razy i nie mogę się doczekać następnego wyjazdu :) Do Rosjan nic nie mam i uważam, że karać to można Putina i polityków, a nie zwykłych ludzi.

Gość gość
byłam we Lwowie, bałagan na ulicy, kobiety chodziły w AŻUROWYCH bluzkach bez staników, sutki im sterczały przez te otwory w bluzkach, szpilki, obcasy każda miała no po prostu każda na minimum 8 cm...chodziły po tych kostkach brukowych nieco koślawo, a kierowcy mają w nosie pieszych i potrącił jeden taki naszego przewodnika, a jak usłyszał,że jest z Polski to się wkurzył jeszcze bardziej :(

Gość gość
Akurat we Lwowie ludzie są bardzo dobrze nastawieni do Polaków, no chyba, ze powiesz im, że Lwów jest polski albo, że trzeba go przyłączyć do Polski. Co do zachowania Ukrainek z zachodniej części - zachowują się podobnie do Polek. W reszcie kraju zachowują się inaczej.