Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Zmęczona tym wszystkim ale będę mieć dwie pracę

Polecane posty

Pierwsza: Praca na czarno, przy maszynach hazardowych, 7 złotych na godzinę Druga: Praca na czarno, jako telemarketerka, praca w domu to laptopa i komórkę będę brała ze sobą do tego salonu 7777 :) i tam będę dzwonić.

Ubezpieczenie zdrowotne na bezrobociu, co innego mam zrobić. Poza tym emerytur i tak na starość nie będzie, w zakładach pracy chronionej nie ma na razie przyjęć. Ale przy tych maszynach będę pracować 15 dni w miesiącu, jest jeden zakład który może mnie przyjąć i wtedy będę pracować 14 dni w miesiącu (oprócz maszyn i telemarketingu) po 12 godzin a laptopa będę brała ze sobą i dzwonić po aptekach i drogeriach.

7 złotych na godzinę od 14-24 to chyba trochę będę przy kasie. Poza tym od 9-13 mam zamiar jeszcze ulotki roznosić. Postaram się jeszcze o pracę w tym zakładzie chronionym, no i w tym telemarketingu. Na razie mam tylko rentę socjalną 675 złotych, 75 groszy.

Emerytur w ogóle nie będzie bo zus już grozi że nie ma emerytur. Ale jak się wyrobię i będę miała pracę w zakładzie pracy chronionym to się wyrobie. Oprócz tego będę miała ulotki, maszyny i telemarketing.

Niezdolność do pracy nie oznaczy wykluczenia z pracy, można pracować w zakładach pracy chronionej. I tak osiągnę sukces.

Gość gość
Lucyna ile Ty masz tu kont???A gdzie Twoje marzenia o domku????

Gość gość
nie dziel skory na niedziwdziu

Gość gość
Zeby zrobić magistrat trzeba miec zdana maturę a Ty masz laska nawalone we łbie i słomiany zapał

Gość gość
ale ma fantazje zawsze ma po 10 prac a konec nie ma nic

Kiedyś go kupię,taki mały domek dwupokojowy. Mam dwa lokale, może powinnam je wynająć i miałabym dodatkowy dochód a maturę zdam w 2015!!!!

Gość gość
matury i technika nie obroniłaś z policealnej zrezygnowałaś i chcesz doktorat mieć? fantazja goni fantazję!

Gość gość
i masz jescz e rozdwojenie jazni????

Gość gość
autorka nie ma nawet średniego a chce mieć doktorat? Jak można nie dać se rady w szkole policealnej? Jak można nie zdać egzaminu zawodowego? Jak można nie zdać matury? No to się w głowie nie mieści.

Gość gość
ani matura, ani egzamin zawodowy nie jest obowiązkowy ale autorka ma podstawowe wykształcenie.

mam średnie, ba nawet średnie zawodowe. Bo pracodawcy nie wiedzą o egzaminach zawodowych to raz! Matura to przepustka na studia, to dwa Trzy, właścicielka szkoły policealnej powiedziała mi że nie muszę pisać egzaminu zawodowego a będę mieć wykształcenie policealne.

Gość gość
ty zemu ty sama sobie ze soba piszesz??? widac ze masz konta i dyzkutujeszz soba serio musi byc zle z toba

Gość gość
tia i z wloch pochodzisz co?

Gość gość
i jak juz maasz robote?