Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile mogę uzyskać alimentów

Polecane posty

Gość gość
Ja piernicze co za debilizm, ona nie rpacowała, rodzice jedni i drudzy musieli ich sponsorowac zeby mogli wynajmowac mieszkanie i oni w takich warunkach.....zrobili sobie nie jedno a dwójke dzieciaków!!:-(szkoda że 5tki nie macie razem!

Gość gość
Ale ejsteś wredna suka!! facet zarabia 1900 zł chce dac ci 600 a tej mało!!! a jak on ma zyć??? zastanawiałaś się nad tym???? xxx jak ma żyć??? niech z/a/p/i/e/r/d/a/la do drugiej roboty ma móstwo czasu i żadnych obowiązków!!!

Gość MamDobregoBylego
Mój dobrowolnie płaci tysiąc zł na 1 dziecko, tylko z założeniem ze małemu ma nic nie zabraknąć. Mówi ze stać go wiec na swoje dziecko nie będzie żałował, tym bardziej ze przynajmniej narazie to jego jedyne dziecko. A jak syn jest u niego to i tak jeszcze mu coś kupi. W tym roku nie ma urlopu i nie zabiera go nigdzie na wakacje, ja miałam zabrać syna na tydzień a były sam zaoferował ze jak moge to jechac na dwa tyg o on pokryje koszty wyjazdu. I dodam ze kokosów nie zarabia.

Gość gość
Masz dobrego bylego poki nie znajdzie sobie kobiety

Gość gość
Mamdobrego byłego, A ja ejstem zwiazana z takim"dobrymbyłym" co to rpzychyla nieba dla swojego dziecka z ex małżeństwa i mój zwiazek wisi na włosku. Bo ja mozna ukłądac sobie zycei z kimś kto płaci 600 zł alimentów na małe dziecko plus wydaje drugie tyle na mcdonaldy, zabawki, lody, pizze i inne bzdety? Niestety ale taki facet zyje dawnym zyciem a powinien sie jednak odciąc trochę aby móc ułozyć sobie je ponownie. Ja mam dosyć, niech wraca do byłej skoro tak im teraz wynagradza to że ich zostawił

Gość gość
Bo ja mozna ukłądac sobie zycei z kimś kto płaci 600 zł alimentów na małe dziecko plus wydaje drugie tyle na mcdonaldy, zabawki, lody, pizze i inne bzdety? Niestety ale taki facet zyje dawnym zyciem a powinien sie jednak odciąc trochę aby móc ułozyć sobie je ponownie. xxx ale on nie ma ochoty odcinać się od dzieci - to ty szmato, chcesz zniszczyć jego rodzinę i wyciągać od niego kasę!!!

Gość gość
mamdobregobyłego, I mój facet nawet przez to wszytsko nie mysli o kolejnym dziecku i małżeństwie. Bo on kasy nie ma:-( No ale jak ma miec kase jak wywala każdą złotówkę na dziecko i jego zachcianki. A podstawowe alimenty małe nie są:-( Nie rozumiem takich gości, skoro zdecydowali się odejśc to czemu teraz próbuja odkupywać swoje winy kasą???Po co ci te 1000 zł alimentów??? sama przyynzaj ze czesc kasy i tak rpzeznaczasz na siebie bo utrzymanie dziecka tyle nie kosztuje. Po co bierzesz od niego ta kasę???

Gość gość
"jego rodzinę""" jaka rodzinę??? On zrezygnował z rodziny i teraz jest zwiazany ze mną i podobno chce stworzyc rodzinę ze mna? Wiec skoro tak to niech się skupi na nas a nie na dawnym życiu. Niech płaci alimenty i nic poza tym, co to za wynagradzanie kasą dziecku i byłej tego że się rozwiedli???

Gość gość
lesz się prowokatorko! rodzina to dzieci - z dziećmi się nie rozwodził

Gość gość
Niech sie spotyka z dzieckiem i płaci aliementy ale alimenty proporcjonalne do potrzeb dziecka a nie np 1000 zł plus opłacanie wyjazdów swojej ex małżonce bo to chore. Niech nie wynagradza dziecku tego ze odszedł drogimi prezentami i spełanianiem każdej zachcianki. Niech się skupi na nowym zwiazku i swoim zyciu a nie ciągle mieli to co było i tam inwestuje siebie , swoja kase i czas.

Gość MamDobregoBylego
Po co biorę? Bo mi daje, sam dobrowolnie zaoferował taka kwotę. Ja nie potrzebuje wydawać tych pieniędzy na siebie bo sama zarabiam wystarczająco zeby nas utrzymać. Młody ma rożne dodatkowe zajęcia, jeździ na kolonie, obozy. Ja tez łoże na jego utrzymanie. Poza tym nie wszystkie pieniądze idą na wydanie, młody ma swoje konto oszczędnościowe na które wpłacam cześć pieniędzy z alimentów i czesc od siebie.

Gość MamDobregoBylego
I coś wam sie pomieszało bo mój były narazie nie ma nikogo. Wiem ze może założyć druga rodzine i obniżyć alimenty ale sam powiedział ze póki go stać będzie tyle dawać

Gość gość
Mamdobregobyłego, sama piszesz ze twoj ex nie zarabia duzo wiec czemu nie odpuścisz trochę??Czemu nie powiesz " słuchaj tez musisz o siebie zadbac i swoja rpzyszłośc a młodemu tyle kasyy nie trzeba" Tój były ma miekką d**e a ty to jednak wykorzystujesz.

Gość MamDobregoBylego
Nie zarabia kokosów ale zostaje mu wystarczająco na swoje utrzymanie na normalnym poziomie. Nie daje mu tych pieniędzy odejmując sobie od ust . Poza tym czemu tyle zawiści w was, facet płaci mało złe, jak dużo tez złe. Juz widzę jak każda z was dobrowolnie by zrezygnowała z takich alimentów, pogadać sobie możecie ! Zarabia 5 tys wiec uważam ze to nie kokosy ale na utzymanie siebie samego mu w zupełności wystarcza.

Gość gość
5 tysiecy to nie kokosy???? Boziu padnę tu zaraz:-/

Gość gość
Kolejna roszczeniowa mamusia. Idź do pracy a nie alimenty chcesz ciągnąć na max. Jak ci da 600 to jest bita za dużo. On mało zarabia .

Gość gość
czemu nie odpuścisz trochę??Czemu nie powiesz " słuchaj tez musisz o siebie zadbac i swoja rpzyszłośc a młodemu tyle kasyy nie trzeba" xxx ha ha ha ha ha ha ha!!!! polskie idiotki nigdy nie przestaną bronić biednych dzieciatych misiów - przecież oni zostali podstępem wrobieni w dzieciaki, została im odebrana wolność, są okradani, wykorzystywani przez "jakieś wredne kobiety" które ich zg/wał/ciły, nie mogą biedni pozakładać rodzin z kochankami - no to straszne po prostu jest jak polscy mężczyźni są w Polsce gnębieni i represjonowani!!!

Gość gość
dokładnie! była żona z dziećmi w momencie orzeczenia rozwodu powinna udusić dzieci i powiesić się na pierwszym napotkanym drzewie, żeby nie przeszkadzać mężczyźnie w układaniu sobie życia !

Gość gość
up

Gość gość
600 zł to za mało na dwójkę dzieci. A jak do szkoły pójdą, to trzeba cała wyprawkę kupić, a to przekroczy 300 zł, a gdzie jedzenie, ubrania itd ?