Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
veronika2xc

O czym z nim pisać?

Polecane posty

2 minuty temu, Get Оut napisał:

Wystarczy podać nick ułomie i w zarchiwizowanych tematach jest materiał porównawczy co dana osoba pisała 😁

no to pokaz ten swoj material porownawczy czekam na twojego flagowca 😄

19 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Ale czemu go obrażasz? Co użył, to jego i pije za swoje dziadku z trądzikiem po sterydach 😄

Tylko tyle potrafi kozak w necie :classic_cool: zapomniał już jak twojego tatę nazywał w amoku i jeszcze się chwali co to nie on 😆

Nie znoszę takich palantów.

Edytowano przez Spaghetti...
  • Thanks 1

Ksysio i jego nierówna walka z logiką dzień w dzień. Niektórzy mi to wypominają, ale ja głupie tłumaczenia tego ułoma naprawdę lubię czytać bo są tak głupie, że aż śmieszne. Niskie hobby, wiem, ale tu generalnie nie tworzymy nowych modeli sztucznej inteligencji ani nowych modułów kosmicznych 🙂

• Haha 1

1 minutę temu, IV Knur RP napisał:

Nie poda bo teraz twierdzi, że to podszywy były. Taki sprytny jest cwaniaczek 😄

1 minutę temu, Spaghetti... napisał:

Tylko tyle potrafi kozak w necie :classic_cool: zapomniał już jak twojego tatę nazywał w amoku i jeszcze się chwali co to nie on 😆

Nie znoszę takich palantów.

Twierdził, że z nim spałam, bo był moim mężem. A ojciec 13 miesięcy nie żyje i żal mi tego wariata, że się nie leczy.. Co Jeż w nim widzi też się zastanawiam. 

7 minut temu, Spaghetti... napisał:

Kto mnie pogonił ? skończ wąchać klej dziadu i wypad ode mnie. Nie dowiesz się prawdy i tyle, a już na pewno nie ode mnie :classic_cool:

Najpierw twierdzisz że coś wiesz o mnie i o mojej prywacie, a później nerwy ci puszczają jak sie okazuje że nic nie masz , bo jesteś pozerkiem. 😁

6 minut temu, Get Оut napisał:

Cytowanie suchara to zupełnie coś innego , bo ty stwierdziłeś że ja piszę jak piętnastolatek czyli musisz z autopsji wiedzieć jak piszą. 😁

Skoro piszesz, że ktoś musiał mieć na bank dorosłego w wannie w dzieciństwie to też z autopsji wiesz. Kolejny raz  zapytam, jesteś piertolnięty?

Przed chwilą, Get Оut napisał:

Najpierw twierdzisz że coś wiesz o mnie i o mojej prywacie, a później nerwy ci puszczają jak sie okazuje że nic nie masz , bo jesteś pozerkiem. 😁

Uspokój się i skończ wyzywać ludzi. Won do piwnicy, bo siostra nie da jeść. 

• Haha 1

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Twierdził, że z nim spałam, bo był moim mężem. A ojciec 13 miesięcy nie żyje i żal mi tego wariata, że się nie leczy.. Co Jeż w nim widzi też się zastanawiam. 

Wiem pamiętam to i współczuje Ci, ale taki jest jego chory hejt po prochach pewnie, bo nikt normalny by nikomu tak nie napisał. Co do Magdy Jeż to ich prywatna sprawa nie wypowiadam się.

5 minut temu, IV Knur RP napisał:

Codziennie go wymawiasz tylko zniekształcasz i jeszcze nie załapałaś że flagowy, bo taki masz ciężki zapłon.😁

7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

nie poda bo go nie ma juz 😄

7 minut temu, Get Оut napisał:

Powiedziałem już nie cytuj mnie dziadu i skończ ćpać lub wąchać budapren czy co tam masz i wypad :classic_cool:

Jesteś chory przychlast i tyle na twój temat Widmo.

8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Trza było nie robić podszywów to nikt by nie miał wątpliwości. 😁

5 minut temu, Get Оut napisał:

Codziennie go wymawiasz tylko zniekształcasz i jeszcze nie załapałaś że flagowy, bo taki masz ciężki zapłon.😁

no pokaz 😄 

1 minutę temu, Spaghetti... napisał:

Powiedziałem już nie cytuj mnie dziadu i skończ ćpać lub wąchać budapren czy co tam masz i wypad :classic_cool:

Jesteś chory przychlast i tyle na tój temat Widmo.

Na drugi raz jak grozisz że coś wiesz z mojej prywaty , to bądź przygotowany na dalszy rozwój akcji, bo za głupi jesteś aby tanimi blefami kogoś zaorać.😁

3 minuty temu, Get Оut napisał:

Trza było nie robić podszywów to nikt by nie miał wątpliwości. 😁

😄 tak ksysiu, nigdy nie chciałeś płacić bitcoinem za kompromaty ani nie robiłeś historii z kaloryferami :)forum 10 lat żyje w błędzie: 😀

Dobra, idź spać słaby przygłupie.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

2 minuty temu, Get Оut napisał:

Na drugi raz jak grozisz że coś wiesz z mojej prywaty , to bądź przygotowany na dalszy rozwój akcji, bo za głupi jesteś aby tanimi blefami kogoś zaorać.😁

Za głupi to Ty jesteś by zrozumieć że masz wypjerdalać i przestać obrażać tu kobiety i ludzi kumasz dziadu czy nadal luka w pamięci ? :classic_cool:

Tobie wystarczy napisać prywata i  już ślinotok masz w pysku jak pies ogrodnika 😄 

Wypad.

3 minuty temu, IV Knur RP napisał:

no pokaz 😄 

Aktualnie to ostatnio kasuje archiwalne tematy jak tylko ktoś wrzuci linka do jego działalności 😄 inkwizytor się z niego wielki zrobił 😄

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

😄 tak ksysiu, nigdy nie chciałeś płacić bitcoinem za kompromaty ani nie robiłeś historii z kaloryferami :)forum 10 lat żyje w błędzie: 😀

Dobra, idź spać słaby przygłupie.

Co to są kompromaty  słownictwo wiejskie z jakiegoś rejonu i tak to z tobą jest 😁

11 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Uspokój się i skończ wyzywać ludzi. Won do piwnicy, bo siostra nie da jeść. 

Łysa a ty dopiero co nie byłaś jego przyjaciółką jak ci pasowało, że hejci śliwkę i krejzolke? 🤣 Prawie do niego na pan widmo pisałaś fałszywcu 🤣🤣🤣

11 minut temu, Spaghetti... napisał:

Wiem pamiętam to i współczuje Ci, ale taki jest jego chory hejt po prochach pewnie, bo nikt normalny by nikomu tak nie napisał. Co do Magdy Jeż to ich prywatna sprawa nie wypowiadam się.

Well Magda jeż twierdziła ostatnio, ze widmok jest tu ‚najnormalniejszy’ 😂

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Aktualnie to ostatnio kasuje archiwalne tematy jak tylko ktoś wrzuci linka do jego działalności 😄 inkwizytor się z niego wielki zrobił 😄

To po co wrzucasz jakieś linki/tytułu do tematów gdzie masz materiały na kogoś i gdzie twój rozum za kurtyzanę robi 😆

• Haha 1

3 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Za głupi to Ty jesteś by zrozumieć że masz wypjerdalać i przestać obrażać tu kobiety i ludzi kumasz dziadu czy nadal luka w pamięci ? :classic_cool:

Tobie wystarczy napisać prywata i  już ślinotok masz w pysku jak pies ogrodnika 😄 

Wypad.

😄😄

20 minut temu, Spaghetti... napisał:

zapomniał już jak twojego tatę

ale chodzi o ojca czy ojczyma

4 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Wypad.

Ale ja piszę o sytuacji gdzie grozisz że masz na mnie coś z prywaty, a jak przychodzi do konkretów, to piany dostajesz i nic nie masz bo blefujesz jak typowy pozer i taka z tobą rozmowa.😁

27 minut temu, Spaghetti... napisał:

Kto mnie pogonił ? skończ wąchać klej dziadu i wypad ode mnie. Nie dowiesz się prawdy i tyle, a już na pewno nie ode mnie :classic_cool:

pucuj sie co zrobiles ze zwlokami 

4 minuty temu, choroszcza jukon welcome napisał:

Łysa a ty dopiero co nie byłaś jego przyjaciółką jak ci pasowało, że hejci śliwkę i krejzolke? 🤣 Prawie do niego na pan widmo pisałaś fałszywcu 🤣🤣🤣

O masz,  to mnie jednak coś ominęło. A podobno jukoński pączuś nie może na forum się pojawić żeby nie czuć się prześladowanym 😄

• Haha 1

10 minut temu, IV Knur RP napisał:

no pokaz 😄 

Chyba umiesz sobie wyszukać, czy jesteś do tego stopnia tępy że nie potrafisz to przykro ci będzie albo mamę poproś 😆

2 minuty temu, koniobujca napisał:

ale chodzi o ojca czy ojczyma

Jeszcze nie mam ojczyma. Odbij, bo psa od sąsiada spuszczę i będziesz zaraz bez gaci hejterze 🤦

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Jeszcze nie mam ojczyma. Odbij, bo psa od sąsiada spuszczę i będziesz zaraz bez gaci hejterze 🤦

rozmawiasz z mame po tej akcji? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się