Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ufam ludziom którzy nie piją alkoholu

Polecane posty

Gość gość

to konfidenci taka prawda . Każdy pije . Oprócz mojej szwagierki ona to nie pije bo niby piersią karmi ale nie wierze bo kto by karmił 1,5 rocznego konia?

Gość gość
Jacy konfidenci? :o Nie smakuje mi po prostu smak alkoholu, raz wzięłam łyka i myślałam że zwymiotuje.

Gość gość
to jak wytłumaczysz ze zawsze na imprezach rodzinnych szwagierka nie tyka alkoholu tylko łypie na wszystkich tymi swoimi świńskimi oczkami a potem wszystko teściowej papla i robi ze mnie meliniare?

Gość gość
Ja nie ufam, tym z którymi nie piłam. Więc to zależy od interakcji ze mną, a nie od samego picia.

Gość koszalek opalek
bzdury!!!! pijacy sprzeda ciebie za flaszke

Gość gość
po prostu z pijacymi masz wspolny jezyk:)

Gość gref
Ja się nie delektuję alkoholem, tylko efektami. Dla przyjemności wolę herbatę, colę, sok.

Gość gość
szwagierka ciebie nie lubi i okazuje to po trzezwemu,nie chcialabys wiedziec co mysli twoje towarzystwo od picia...po trzezwemu ;););)

Gość gość
nie trzeba pic ,zeby komus zaufac?!

Gość gość
Autorko, nie ufasz bo nie uchleja sie razem z tobą i nie robia takich samych glupot ? Nie zachowuja sie jak swinie , nie maja intymnych sytuacji z wlasnymi tesciami ?:P Nie nazekaja na kaca i nie zygaja ? :P Za to bacznie obserwuja, zapamietuja i... maja wyrobiona opinie o pijaczkach ?:P Alkohol trzeba umiec pic.. nie wystarczy go lykac..

Gość gość
ja nie ufam tym którzy piją ,bo tacy wypaplą wszystko

Gość gość
Ja nie ufam tym co lubią alkohol. To słabe jednostki które muszą w ten sposób poprawiać samoocenę

Gość gość
Jak widac dle wiekszosci alkohol to tylko wodka( piekace swinstwo) i juz widac ze nigdy niczego dobrego nie posmakowali ( w dupie byli gowno widzieli) Wlasnie sacze sobie wino , wcale nie jest piekace, ma delikatny smak , to wino rozowe, ma sliczny kolor , wyczuwam smak czerwonych slodkich winogron ale wywachalam tez truskawki , oj o winach to ja moge pisac i pisac bo to bardzo obszerna kultura. Lubie tez wszelakie drinki ale nie te z wodki , ostatnio rozsmakowalam sie w mohito

Nie pije alkoholu pod żadną postacią.Nawet wina marki wino.Nie kręci mnie żaden najlepszy alkohol, kiedyś spróbowałam koniak, niczym cuchnął niczym bimber, od szampana boli mnie głowa.Nie chcę, nie lubię i już!!! Konfidentem też nie jestem.Piszesz brednie, jak potłuczony!😡

Gość gość
Najlepszy nie znaczy smaczny, koniaku tez do ust nie biore , wino marki wino to nie wino, od szampana tez boli mnie glowa ale zeby nie pic nic to trzeba byc dziwakiem , no moze nie konfidentem bez przesady

Gość gość
wsrod znanych mi osob kazdy, kto wcale nie pije alkoholu wczesniej pil go w nadmiarze. Dlatego pod tym wzgledem tez swoje mysle o abstynentach. Dziwne jest to, ze wg wiekszosci z Was alkohol rowna sie upijaniu, skacowanym porankom. Ja lubie piwo w goracy dzien, wino przy plotach z kolezanka, ale nie pamietam kiedy bylam pijana czy mialam kaca

Gość gość
Nienawidzę alkoholu, śmierdzi to, niesmaczne. Mogę być dziwakiem, co mnie to obchodzi :p

Gość gość
wiesz w ogole, co znaczy konfident? boisz sie, ze ktos cie podkabluje? a kim ty niby jestes? :D

Gość gość
Nienawidzę alkoholu, śmierdzi to, niesmaczne o losie to cos ty biedaku lub biedaczko pila - denaturat??

Czy to coś złego że nie lubie alkoholu? Może alkoholicy boją się pić.Ja do tych nie należę, po prostu nigdy nie piłam, i nie zamierzam.Wysrarczy że poczuję smród wódki i mam już dość.Jak ludzie mogą to gówno wlewać do gardła?

Gość gość
heh trafne spostrzezenie , abstynentom picie alkoholu kojazy sie z zalana pala kacem i wymiocinami wniosek- albo sami tak grzali albo takie mieli ciulowe towarzystwo :o

Ja nie piję w ogóle, mój mąż też. Nie obchodzi mnie, co ktoś o tym myśli :D Ja prędzej nie zaufałabym alkoholikowi niż abstynentowi ;)

Gość gość
21:53 nic nie piłam i nie zamierzam :) wystarczy, że poczuję oddech kogoś kto pije :D

Gość gość
a ja się zgodzę z autorką. Nie ufam ludziom którzy nie pija alkoholu czytaj-nie pozwalają sobie na chwile zapomnienia i wyluzowania a tym samym boja się że powiedzą za dużo lub wydadzą jakieś ich tajemnice.( czyli że sami nie ufają sobie po alkoholi). Konfidenci to dobre określenie.

Gość gość
a nie przyszlo ci do glowy, ze ktos po prostu nie lubi alkoholu albo pij***ardzo malo? nie ma jak sie naebac i po pijaku zwierzac sie otoczeniu :D

Gość gość
A co po wiesz o osobach, które nie piją, bo np biorą leki? Bo ja właśnie dlatego nie pije. Kiedyś owszem, piwo ze znajomymi, kieliszek wina od czasu do czasu, wszystko z umiarem. A od 6 lat ani kropli wlasnie ze wzgledu na zdrowie i leki. I co tez jestem konfidentem?

szczerze? osobiście wolę ludzi, z którymi mogę sobie chlapnąć :D