Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama dokarmiajaca

Czy dokarmianie dziecka mlekiem modyfikowanym jest ZŁE?

Polecane posty

Gość gość
Tu na kafe musisz być matkapolka, umeczona i urobiona po pachy. Masz być zła nieszczęśliwa zaniedbana zmęczona widzeniem dziecka na cdycku non stop. Bo inaczej jesteś zła wyrodna matka:-) Weź nie słuchaj tych idiotek. Dajesz swoje mleko a jak czasem dokarmisz nic się nie stanie. Jedna butla na dzień mm nie zrujnujhe zdrowia dziecka a zapewne maluch chce mieć szczęśliwa mamę ze ma ta godzinę spokoju. Ale tu na forum nie licz na zrozumienie tebaby maja cos x głowami:-)

Gość gość
Ja pi porodzie miałam litry mleka tydziern karmilam i przeszlam na mm całkiem. I mam spokój dam butle maz nakarmić a nie ja tylkko z cycem musialam latać. :-) :-)

Gość gość
To wy chyba nie czytacie ze zrozumieniem autorka chce karmić własnym mlekiem a nie mm i pyta jaki wpływ ma na to fakt ze dokarmia mm! Wiec przestańcie juz najezdzac na dziewczyny która jej rada odnośnie karmienia piersią. Naprawdę juz te wasz opinie i durne argumenty o super zdrowiu dzieci karmionych mm to uszami wylażą! Ktoś dobrze i mądrze napisał ze skutki mm czy podawania krowiego mleka są widoczne dopiero w dorosłym życiu. Tez kiedyś posłuchał am tzw super rad ze mam za słaby pokarm ze za mało bla bla bla i pod presją matki i teściowej przeszłam przy 1 dziecku na mm. Córka ma 21 lat owszem w dzieciństwie mało chorowała ale miała od 4 r życia alergie skóra pokarmowa .od 5lat okazuje się ma mocno obciążona wątrobę . Ciągły problem z cera .przeszła już 3 kuracje oczyszczające wątrobę . A wszydtkobto przez mleko!Dodatkowo miała grzybicę ukladu pokarmowego I pewnie wiele z was ma podobne dolegliwości tylko nikt nie szuka przyczyn np problemów ze skórą czy nie świeżego oddechu.na szczęście w rodzinie jest lekarz a my nie zakończyliśmy edukacji na szkodę podstawowej czy w obecnych czasach na gimnazjum i wszystkie te symptomy szybko zdiagnozowane. Wiec naprawdę jeśli ktoś nie ma wiedzy na dany temat nie powinien wyrażać swojej opini bo może być ona szkodliwa dla innych

Gość gość
Te popie/rdolone mamuśki karmiące mm sa naprawdę jakieś choro przewrażliwione :O Nawet nie można już kulturalnie się wypowiedzieć i konstruktywnie skrytykować, bo zaraz zaczną "terror" czy inne rzeczy zarzucać. Gdzie ty masz tu jakiś terror laktacyjny kretynko jedna z drugą? Wyrażenie własnej opinii to "terror"? :D Pieprznij się w ten durny łeb. Poza tym to tylko świadczy o tym, ze jednak coś was tu boli skoro normalne opinie odbieracie jak atak, oj boli :)

Gość gość
kolejna popier/dolona kłótnia na temat karmienia. niech każda karmi jak chce. nikomu nic do tego kur/wa żałosne krowy!!!